- 23 Haziran 2021
- 1.094
- 574
- 26
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.501
ah canım beni seni tanımasam da okurken gözlerim doluyor ağlayacak gibi oluyorum. kendi kontrolumde ne hissederim tahmin bile edemiyorum:) tam bir balık burcuyum. Benim ücüncü transfer denemem. ilkinde kimyasal oldu, hic iki katına cıkmadı, ikinci denememde hic tutmadı. bu sefer iki embriyo transferi konusunda doktorumu zorladım. transfer gununde bir embriyoyu cozulurken kaybettik, sonra hemen yenisini cozdurelim dedim. 5ab ve 4ab transfer edildi 20 Haziran'da. 5. gün dondurulmus embriyosu bunlar:) 8. gun degerim 51'di, 10. günde 106 oldu. yarın tekrar test var aşırı heyecanlıyım:)
Degerin sayisi degil iki kat artisi onemli :) seninkide artmis masallah ahh ah canim hic sorma hayal ettigimden daha da guzel derler ya aynen oyleymis bin sukur dedigin gibi de insan dusunmeden edemiyor keseyi gorseydim bi diyordum simdide kalp atisi diyorum ne değişik duygular :)) kalp atisina da 8 haziran da gidecegim Allah izin verirse rabbim emeklerini bosa cikarmasin birbirimizi tanimasakta burda baska bir bag kuruyoruz ayni sevincleri ayni uzuntuleri paylasiyoruz birbirimizi yargilamiyoruz elestirmiyoruz hepimizin amacı aynı inan ki bende burdaki cok arkadasimin sonucunu heycanla bekledim cok sukur onlarda pozitifi aldibu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin canım? offf orada kimbilir nasıl hissedeceksin, heyecanımız sureklı katlanıyor aşırı yogun calısıyordum ama su an cok zor odaklanıyorum. surekli bu pencerede yazdıklarınızı merak ediyorum :)