-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Aynen benim de öyle cumartesi günü tam beş haftalık olacak doktorum bana ayın 12 sinde gel dediHayırlı olsun canım bende öyle herşeyi düşünüyorum korkuyorum ama çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakalım cumartesi randevum var bakalım doktorum ne dicek benim kese görünme ihtimali düşük tam 5 haftalık olacak cumartesi
Özel hastane ise yansıması lazım, yok tıp merkezi falan ise onlar yansıtmaz .Kızlar sabah özel hastaneye gidip kan verdim sadece kan testi istediğimi söyledim beta değerime bakıp ona göre randevu alacaktım. Bu saat oldu e nabıza yansımadı. 1.5 saate sonuç çıkar demişlerdi, e nabıza geç mi yansıyor hastaneyi aradım telefonla bilgi veremiyoruz dedi. E nabızda geç yansıma durumuyla karşılaşan oldu mu hiç
bende aralıkta 9 haftalık kaybettim , temmuzda kimyasal yaşadım, bu 3. inşallah sağlıkla nasip olur, güzel düşünelim dualarımızı eksik etmeyelim bu sefer olsun inşallahhHoş buldumAralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok korkuyorum tekrar olur diye. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşAllaj
inşallahhh görürsünüz :) 5 haftalık gözüküyor diyorlar geç döllenme değilse, güzel haberlerle gelin inşallahhHayırlı olsun canım bende öyle herşeyi düşünüyorum korkuyorum ama çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakalım cumartesi randevum var bakalım doktorum ne dicek benim kese görünme ihtimali düşük tam 5 haftalık olacak cumartesi
beta hcg en son kaçtı? 1000-3000 iken kese gözükür, tahminen haftaya :)kızlar ben ne zaman gitsem kesin görürüm sat 03.09 benim
Amin inşAllah canım rabbim yardımcımız olsunbende aralıkta 9 haftalık kaybettim , temmuzda kimyasal yaşadım, bu 3. inşallah sağlıkla nasip olur, güzel düşünelim dualarımızı eksik etmeyelim bu sefer olsun inşallahh
haftaya görürsün bence :)cumartesi 295 ti :)
Canım inşallah görünür kaç haftalıktı senin . Ben çalışıyorum aşırı belim ağrıyor özellikle toplu taşıma ile gidip geliyorum ayakta kalıyorum karnım belim uyuşuyor resmenKızlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa gideceğim kese görünür mü sizce? Bir de çalışan var mı aranızda ben bi yarım saat ayakta durağım belim çok ağrıyor
Ahhh canım benim Allah yardımcın olsunCanım inşallah görünür kaç haftalıktı senin . Ben çalışıyorum aşırı belim ağrıyor özellikle toplu taşıma ile gidip geliyorum ayakta kalıyorum karnım belim uyuşuyor resmen
Kolaylıkla sağlıkla geçirelim bu süreci inşallahAhhh canım benim Allah yardımcın olsunbenim iş yerimde mahallede ama arabayla gidip geliyorum hebelde dosyalama evrak işlerinde ayakta çalışınca belim çatlayacak gibi oluyor adete göre 5+3 yarın
Çok güzel ben 27 ile öğrendim 2 günde bir düzenli arttı canım şuan hamile olduğun kesinKızlar sonucum 66 çıktı nasıl sizce 3 haftalik
bende çalışıyorum canım masa başı , eğer ayakta durursam rahmim kasılıyor gibi oluyor ağrıyor, ilk zamanlar bu ağrıların normal olduğunu okumuştumKızlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa gideceğim kese görünür mü sizce? Bir de çalışan var mı aranızda ben bi yarım saat ayakta durağım belim çok ağrıyor
aynısı kuzum benimde.bakalım öğlen gideceğim bebek görünür inşallah ya dua edin kızlar :)bende çalışıyorum canım masa başı , eğer ayakta durursam rahmim kasılıyor gibi oluyor ağrıyor, ilk zamanlar bu ağrıların normal olduğunu okumuştum
Canım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .kızlar çalışan arkadaşlar ne zamana kadar calışmayı düşünüyorsunuz