- 29 Eylül 2023
- 171
- 205
- 24
- Konu Sahibi mesirmacunu
Ayy çok güzel maşallah yaa.İkisini de gördük kalp atışını da duyamadık ama gördük minik bi lamba gibi yanıp sönen bir şey vardı o kalp atışıymış
Darısı bizim başımıza inşallah kızlar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzel maşallah yaa.İkisini de gördük kalp atışını da duyamadık ama gördük minik bi lamba gibi yanıp sönen bir şey vardı o kalp atışıymış
Hamilesinnnn sağlıkla al kucağınaKızlaarr bu ne diyooo
Eki Görüntüle 3311298
Özel hastanenin internet sitesinde gözükmüyor mu canım sonuçKızlar sabah özel hastaneye gidip kan verdim sadece kan testi istediğimi söyledim beta değerime bakıp ona göre randevu alacaktım. Bu saat oldu e nabıza yansımadı. 1.5 saate sonuç çıkar demişlerdi, e nabıza geç mi yansıyor hastaneyi aradım telefonla bilgi veremiyoruz dedi. E nabızda geç yansıma durumuyla karşılaşan oldu mu hiç
%1500 hamilesin diyor bebek bangır bangır geliyor diyor... Hadi hayırlı olsun kesinleşti gebeliğin...Kızlaarr bu ne diyooo
Eki Görüntüle 3311298
oyy maşallah :)İkisini de gördük kalp atışını da duyamadık ama gördük minik bi lamba gibi yanıp sönen bir şey vardı o kalp atışıymış
hey maşallahhhh :) ne güzel bir tablooo :)Kızlaarr bu ne diyooo
Eki Görüntüle 3311298
yok canım benim miniğim daha 4+5 bugün :) henüz gözükmez, bir dahaki kontrole inşallahhmesirmacunu canım peki sen doktora gittiğinde bebek de gözükmüş müydü?
Gözükmedi canım gittim hastaneye bizzat öğrendim sonucuÖzel hastanenin internet sitesinde gözükmüyor mu canım sonuç
olsunn bu sonuç için hastaneye bir daha gidilir beee :)) maşallahhh, eee kontrol ne zaman?Gözükmedi canım gittim hastaneye bizzat öğrendim sonucu
Hamilesinnnn sağlıkla al kucağına
hey maşallahhhh :) ne güzel bir tablooo :)
Çok teşekkür ederim kızlar Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin%1500 hamilesin diyor bebek bangır bangır geliyor diyor... Hadi hayırlı olsun kesinleşti gebeliğin...
En kısa zamanda randevu alıp gideceğim bi tık şaşkınım henüzolsunn bu sonuç için hastaneye bir daha gidilir beee :)) maşallahhh, eee kontrol ne zaman?
Merhaba benim de SAT 02.09.2023 ilk kan testimi 28.09.2023 perşembe günü verdim. 78 çıktı. Cumartesi günü tekrar verdim 234 çıktı. Fazla yükselmiş geldi bana dayanamadım dün tekrar verdim 571 çıktı. Böyle yükselmesi normal mi? İkiz olabilir diyenler var fakat ikizlik durumunda daha fazla yüksek olması gerekmiyor mu diye düşünüyorum. Şu an 4+ 3 deyim.hoşgeldiniiiz :) ekliyorum listeye, beta hdc 2 günde en az %60 artış göstermesi gerekir , düzenli bir artış olmalıdır, sizinde gayet düzenli gidiyor maşallah :)
Beta güzel yükselmiş mide bulantısı vs yapmadı mı hiçEn kısa zamanda randevu alıp gideceğim bi tık şaşkınım henüz
hoşgeldinn , yok gayet güzel bir artış mevcut, ikiz gebelik gibi değil pek , benim 271 di 4 gün sonra 2409 olmuş tek kese gözüktü :)Merhaba benim de SAT 02.09.2023 ilk kan testimi 28.09.2023 perşembe günü verdim. 78 çıktı. Cumartesi günü tekrar verdim 234 çıktı. Fazla yükselmiş geldi bana dayanamadım dün tekrar verdim 571 çıktı. Böyle yükselmesi normal mi? İkiz olabilir diyenler var fakat ikizlik durumunda daha fazla yüksek olması gerekmiyor mu diye düşünüyorum. Şu an 4+ 3 deyim.
Merhaba aynı tarihte hamile kalmışız. Benim de sat 02.09.2023. İlk kan testimi 28.09.2023 de verdim 78 çıktı. Dünkü testim ise 570 çıktı. Çok fazla yükseliyor. Çok korkuyorum bu iyi bir şey mi bilmiyorum şu an kese görünmüyorMerhaba benide eklermisiniz.
Sat 02.09.2023
Dün hgc 257 çıktı 2 günde bir artış gösteriyor . Cumartesi doktora gidicem inşallah kese görürüm
Adet tarihime göre bugün 4+3 uygulamadaki beklenen doğum tarihi 8 Haziran
02.09.2023 ilk adet tarihi
14.09.2023 çatlatma iğnesi 12:00
28.09.2023 beta hcg 27.12 saat 18:30
30.09.2023 beta hcg 109
02.10.2023 beta 257
Beta ilk gün 4 kat arttı sonra 2 kat doktorumla WhatsApp üzerimden görüştük normal dedi daha önce böyle birşey yaşayan varmı
Hoş buldum Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok korkuyorum tekrar olur diye. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşAllajhoşgeldinn , yok gayet güzel bir artış mevcut, ikiz gebelik gibi değil pek , benim 271 di 4 gün sonra 2409 olmuş tek kese gözüktü :)
Hayırlı olsun canım bende öyle herşeyi düşünüyorum korkuyorum ama çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakalım cumartesi randevum var bakalım doktorum ne dicek benim kese görünme ihtimali düşük tam 5 haftalık olacak cumartesiMerhaba aynı tarihte hamile kalmışız. Benim de sat 02.09.2023. İlk kan testimi 28.09.2023 de verdim 78 çıktı. Dünkü testim ise 570 çıktı. Çok fazla yükseliyor. Çok korkuyorum bu iyi bir şey mi bilmiyorum şu an kese görünmüyor