- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Rabbim güzel haberler aldırsın canım :) bekliyoruz haberleriniaynısı kuzum benimde.bakalım öğlen gideceğim bebek görünür inşallah ya dua edin kızlar :)
izin almak sorun mu oluyorBende çalışıyorum masa başı ama otursam da ağrım oluyo kalksam da. İlk başlarda sağ kasık ağrım vardı iki gündür de sol kasık ağrım ve bel ağrım var çalıştığım içinde hastane işlerini erteliyorm maalesef
ben durabildiğim kadar durmayı planlıyorum , doğumdan sonraya ne kadar izin olursa o kadar iyi sanki :) inşallah herşey yolunda giderkızlar çalışan arkadaşlar ne zamana kadar calışmayı düşünüyorsunuz
aaaa aynı yeminle bende muhasebeciyim sorun cıkmadıgı süreece en azından dogum parası almak için çalışmayı düşünüyorum cünkü yaşı gelene kadar ben bakacagım kimse yoookCanım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .
amin allah razı olsun canım :) yazacagım inşallah keseyi görürüzRabbim güzel haberler aldırsın canım :) bekliyoruz haberlerini
meslektaşızCanım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .
Amin canım benim hepimizin inşallahmeslektaşızAllah gönlüne göre versin canım
happy mom bende de var , attığı mesajlar beni çok duygulandırıyorEki Görüntüle 3311547
Bunlar benim indirdiklerim sizede öneri olsun kızlar
Hamilelik+ çok güzel bebeğin hafta hafta animasyonu var ve dokununca tepki veriyorhappy mom bende de var , attığı mesajlar beni çok duygulandırıyor
Ya süper kaç tane var acaba muhasebeciBende muhasebeciyimmm :)
hoşgeldin aramıza :) yarın git tekrar ver kuzum 2 katı olmuşssa tamamdır allahın izniyle :)Merhaba kızlar son adet tarihim 27.09.2023
30.10.2023 te test yaptım çift çizgi çıktı dün test yaptırdım 329 çıktı iyimi sizde birdaha nezaman kan vermeye gideyim
benimde aklımdan geçti aslında :)kızlar whatsaap grubu mu kursakne dersiniz.biz burdan 6 yıl önce öyle yapmıştık hep buluşmalar düzenledik çocujklar dogunca da çok iyi dostluklar kurduk :)
diğer hamişlerde düşüncelerini söylesinnn :)benimde aklımdan geçti aslında :)
whatsapp grubu yasak kurallar gereği canım bildiğim kadarıyladiğer hamişlerde düşüncelerini söylesinnn :)
aaaa biz yıllar önce kurmuştuk ama bu platform muydu hatırlayamadım bak şimdi.bunu kimse sorabiliriz canım :)whatsapp grubu yasak kurallar gereği canım bildiğim kadarıyla