2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bende çalışıyorum masa başı ama otursam da ağrım oluyo kalksam da. İlk başlarda sağ kasık ağrım vardı iki gündür de sol kasık ağrım ve bel ağrım var çalıştığım içinde hastane işlerini erteliyorm maalesef
izin almak sorun mu oluyor :KK43:

Canım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .
aaaa aynı yeminle bende muhasebeciyim sorun cıkmadıgı süreece en azından dogum parası almak için çalışmayı düşünüyorum cünkü yaşı gelene kadar ben bakacagım kimse yoook :KK43:

Canım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .
meslektaşız :KK19: Allah gönlüne göre versin canım

IMG_1283.jpeg

Bunlar benim indirdiklerim sizede öneri olsun kızlar

Merhaba kızlar son adet tarihim 27.09.2023
30.10.2023 te test yaptım çift çizgi çıktı dün test yaptırdım 329 çıktı iyimi sizde birdaha nezaman kan vermeye gideyim
hoşgeldin aramıza :) yarın git tekrar ver kuzum 2 katı olmuşssa tamamdır allahın izniyle :)

X