2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
mesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )
Canım tam ortada sıkışmış gibi duruyor minnoş konumu net belli degil bilemedim birdahaki gittiginde bakalım canım

Kızlar sizin de eşleriniz sizden çok hamile mi?? Ben şanslı gebeyim hiç belirtim yok. Kusma baş dönmesi mide bulantısı ve benzeri hiçbir şey yok. Ama eşim ben hamile olduğumu öğrendim günden beri sanki o hamile. Az önce gelmiş diyor ki galiba benim başım dönüyor. Sabah işe giderken de sen vitamini alıyorsun ben de alsam mı diye sormuştu akşamda karın ağrısından bahsetti. benim belirtilerin hepsi eşim de

Benim eşim benim ilk hamileliğimde 15 kilo almıştı canın onu çekiyordur bunu çekiyordur diye getirirken tabi yedi de. Kendin için maşallah de ben sürekli bir mide bulantısı ile dolaşıyorum çok zor her şey çok kötü kokuyor

Ay sorma. Aslında belirti yok diye seviniyorum gerçekten maşallah. Ama ilk gebeliğim Şuan. böyle herkeste ufak yada büyük belirtiler olunca biraz da korkuyorum ne yalan söylim . Evet bu arada eşim şimdiden başladı kilo almaya .

Hahshshshhahs benimki de ilk ögrendigimde ben hastaydım biraz iyileştim sonra o başladı hastayım diyip yatmaya sonra cok uzatmadı

Benim de dün eşim görmüş canım. Babaannesi 4 sene önce vefat etti babaannesi bak babasi kızımız oldu diyormuş Benim ilk çocuğum kız kızımda hep erkek gördüm erkek hissettim herkes de öyle hissetti ama dünyalar tatlısı bı kızim var çok şükür. Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Aynen öyle canım benden çok yiyor sürekli uyku hali geliyor yorgun hissediyor vs. Diyorum ben değil sen hamilesin herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…