- 5 Aralık 2022
- 252
- 349
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.821
Ben henüz hiç bebekle ilgili rüya vs görmedim bakalım ne bekliyor beniBen de dün gece rüyamda bu haftamda karnımın sağ tarafında bebek hareketini görüyorum dışardan, diyorum daha çok küçük nasıl olur çok acayiptiçok seviniyodum
M Mrykkkmesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )
Canım tam ortada sıkışmış gibi duruyor minnoş konumu net belli degil bilemedim birdahaki gittiginde bakalım canımmesirmacunu biz bugün kalp atışını duyduk 6+5 miniğimiz
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan fikirlerini alabilir miyim? (Karından ultrason )
Teşekkür ederim canımgözünaydınnn :) ekledim listeye zevkle
Erkek bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim canımbu da benim ultrason görüntüm tahmin bekliyorum
Amin canım hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşAllahErkek bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
Benim eşim benim ilk hamileliğimde 15 kilo almıştıKızlar sizin de eşleriniz sizden çok hamile mi?? Ben şanslı gebeyim hiç belirtim yok. Kusma baş dönmesi mide bulantısı ve benzeri hiçbir şey yok. Ama eşim ben hamile olduğumu öğrendim günden beri sanki o hamile. Az önce gelmiş diyor ki galiba benim başım dönüyor. Sabah işe giderken de sen vitamini alıyorsun ben de alsam mı diye sormuştuakşamda karın ağrısından bahsetti. benim belirtilerin hepsi eşim de
Ay sorma. Aslında belirti yok diye seviniyorum gerçekten maşallah. Ama ilk gebeliğim Şuan. böyle herkeste ufak yada büyük belirtiler olunca biraz da korkuyorum ne yalan söylim . Evet bu arada eşim şimdiden başladı kilo almaya .Benim eşim benim ilk hamileliğimde 15 kilo almıştıcanın onu çekiyordur bunu çekiyordur diye getirirken tabi yedi de. Kendin için maşallah de ben sürekli bir mide bulantısı ile dolaşıyorum çok zor her şey çok kötü kokuyor
Hahshshshhahs benimki de ilk ögrendigimde ben hastaydım biraz iyileştim sonra o başladı hastayım diyip yatmaya sonra cok uzatmadıKızlar sizin de eşleriniz sizden çok hamile mi?? Ben şanslı gebeyim hiç belirtim yok. Kusma baş dönmesi mide bulantısı ve benzeri hiçbir şey yok. Ama eşim ben hamile olduğumu öğrendim günden beri sanki o hamile. Az önce gelmiş diyor ki galiba benim başım dönüyor. Sabah işe giderken de sen vitamini alıyorsun ben de alsam mı diye sormuştuakşamda karın ağrısından bahsetti. benim belirtilerin hepsi eşim de
Benim de dün eşim görmüş canım. Babaannesi 4 sene önce vefat etti babaannesi bak babasi kızımız oldu diyormuşKızlar dün bir rüya gördüm. Doktora diyordum ki hocam cinsiyeti söylerseniz size baklava getireceğim doktor da baklavaya ne gerek var görürsem tabi söylerim dedi. Baktı herşeyine daha erken ama çok net bir şekilde kız bebek dedi eminim dedi. Acaba haberci bir rüya mı yoksa kız istediğim ıçin mi bilmiyorum bi tane oğlum var onda da erkek görmüştümvarmı rüyasında gören
Aynen öyle canım benden çok yiyor sürekli uyku hali geliyor yorgun hissediyor vs. Diyorum ben değil sen hamilesin herhalde.Kızlar sizin de eşleriniz sizden çok hamile mi?? Ben şanslı gebeyim hiç belirtim yok. Kusma baş dönmesi mide bulantısı ve benzeri hiçbir şey yok. Ama eşim ben hamile olduğumu öğrendim günden beri sanki o hamile. Az önce gelmiş diyor ki galiba benim başım dönüyor. Sabah işe giderken de sen vitamini alıyorsun ben de alsam mı diye sormuştuakşamda karın ağrısından bahsetti. benim belirtilerin hepsi eşim de
Ayy öyle olunca gıcık oluyorum yaa hastayım dediği anda ağzına terliği vurasım geliyor, hormonlardan herhaldeHahshshshhahs benimki de ilk ögrendigimde ben hastaydım biraz iyileştim sonra o başladı hastayım diyip yatmaya sonra cok uzatmadı
İki üç saatte bir karın ve sırt ağrısı oluyor bebek tutunuyormuymus ne tam bende bilmiyorumBenim sabahları karın ve sırt ağrım çok oluyor sizlerde de oluyor mu
Benim öyle gün içinde belli saat aralıklarında kasıklarım ağrıyor batma oluyor oturup dinleniyorum o an korkuyorumİki üç saatte bir karın ve sırt ağrısı oluyor bebek tutunuyormuymus ne tam bende bilmiyorum
Allah saglicakla kucağımıza almayı nasip etsinBenim öyle gün içinde belli saat aralıklarında kasıklarım ağrıyor batma oluyor oturup dinleniyorum o an korkuyorum
Ben de dur bi rol çalma diyorumAyy öyle olunca gıcık oluyorum yaa hastayım dediği anda ağzına terliği vurasım geliyor, hormonlardan herhalde
Gözün aydın şekerimAhh deme öyle herşey yasak bana tatlı tuzlu nasıl geçecek bakalım tatlısızz