2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hayırlı olsun canım bende öyle herşeyi düşünüyorum korkuyorum ama çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakalım cumartesi randevum var bakalım doktorum ne dicek benim kese görünme ihtimali düşük tam 5 haftalık olacak cumartesi 🥰
Aynen benim de öyle cumartesi günü tam beş haftalık olacak doktorum bana ayın 12 sinde gel dedi

Kızlar sabah özel hastaneye gidip kan verdim sadece kan testi istediğimi söyledim beta değerime bakıp ona göre randevu alacaktım. Bu saat oldu e nabıza yansımadı. 1.5 saate sonuç çıkar demişlerdi, e nabıza geç mi yansıyor hastaneyi aradım telefonla bilgi veremiyoruz dedi. E nabızda geç yansıma durumuyla karşılaşan oldu mu hiç
Özel hastane ise yansıması lazım, yok tıp merkezi falan ise onlar yansıtmaz .

Hoş buldum 🤗 Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok korkuyorum tekrar olur diye. Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşAllaj
bende aralıkta 9 haftalık kaybettim , temmuzda kimyasal yaşadım, bu 3. inşallah sağlıkla nasip olur, güzel düşünelim dualarımızı eksik etmeyelim bu sefer olsun inşallahh :KK200: :KK36:

Hayırlı olsun canım bende öyle herşeyi düşünüyorum korkuyorum ama çok düşünmemek gerekiyor akışına bırakalım cumartesi randevum var bakalım doktorum ne dicek benim kese görünme ihtimali düşük tam 5 haftalık olacak cumartesi 🥰
inşallahhh görürsünüz :) 5 haftalık gözüküyor diyorlar geç döllenme değilse, güzel haberlerle gelin inşallahh

Kızlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa gideceğim kese görünür mü sizce? Bir de çalışan var mı aranızda ben bi yarım saat ayakta durağım belim çok ağrıyor 😣

Kızlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa gideceğim kese görünür mü sizce? Bir de çalışan var mı aranızda ben bi yarım saat ayakta durağım belim çok ağrıyor 😣
Canım inşallah görünür kaç haftalıktı senin . Ben çalışıyorum aşırı belim ağrıyor özellikle toplu taşıma ile gidip geliyorum ayakta kalıyorum karnım belim uyuşuyor resmen 😞

Canım inşallah görünür kaç haftalıktı senin . Ben çalışıyorum aşırı belim ağrıyor özellikle toplu taşıma ile gidip geliyorum ayakta kalıyorum karnım belim uyuşuyor resmen 😞
Ahhh canım benim Allah yardımcın olsun 🥹 benim iş yerimde mahallede ama arabayla gidip geliyorum hebelde dosyalama evrak işlerinde ayakta çalışınca belim çatlayacak gibi oluyor 🥹 adete göre 5+3 yarın

bende çalışıyorum canım masa başı , eğer ayakta durursam rahmim kasılıyor gibi oluyor ağrıyor, ilk zamanlar bu ağrıların normal olduğunu okumuştum

Bende çalışıyorum masa başı ama otursam da ağrım oluyo kalksam da. İlk başlarda sağ kasık ağrım vardı iki gündür de sol kasık ağrım ve bel ağrım var çalıştığım içinde hastane işlerini erteliyorm maalesef

kızlar çalışan arkadaşlar ne zamana kadar calışmayı düşünüyorsunuz
Canım ben muhasebeciyim oturarak çalışıyorum beni suan yol yoruyor niyetim 36 haftayı görmek muhtemelen işe geri dönmicem bebeğime bakacak biri yok en az 3 yaşına kadar bakıp işe girmeyi planlıyorum rabbim kolaylıkla nasip etsin .

X