2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Merhaba benide eklermisiniz.
Sat 02.09.2023
Dün hgc 257 çıktı 2 günde bir artış gösteriyor . Cumartesi doktora gidicem inşallah kese görürüm
Adet tarihime göre bugün 4+3 uygulamadaki beklenen doğum tarihi 8 Haziran 🤲🏻

02.09.2023 ilk adet tarihi

14.09.2023 çatlatma iğnesi 12:00

28.09.2023 beta hcg 27.12 saat 18:30

30.09.2023 beta hcg 109

02.10.2023 beta 257

Beta ilk gün 4 kat arttı sonra 2 kat doktorumla WhatsApp üzerimden görüştük normal dedi daha önce böyle birşey yaşayan varmı
hoşgeldiniiiz :) ekliyorum listeye, beta hdc 2 günde en az %60 artış göstermesi gerekir , düzenli bir artış olmalıdır, sizinde gayet düzenli gidiyor maşallah :)

çok şükür canım :) sabah ultrason ile baktı sonra kan ve idrar örnekleri alıp hormon enfeksiyon gibi detaylara baktı. 2 hafta sonra da kontrole çağırdı :)

Ultrasonda gördü mü canım
karından mı baktı :KK68:
2 hafta sonra kalp atışını duyarsın muhtemelen :KK200:
degisimdonusum degisimdonusum bu sabah kontrolün vardı güzel haberlerini bekliyorum :)
Benim nefretlik geçti bugünüm:duduk:
Salı günü 314 çıktı
Perşembe günü 753 çıktı beta

Bugün gittim
daha 1000 in üzerine çıkmamış ultrasonda görünmez diyor
dedim ki perşembe gününün üzerinden 5 gün geçti, bu sürede katlanmıştır değerler
Evet katlanmış olabilir ama biz yine kan bakalım dedi, bir de suratsız aksi bir tavırlar falan
İşyerinden izin alıp gidiyorum, her gün nasıl izin alayım daha söylemedik kimseye durumumuzu
biraz anlayış beklerdim açıkçası

Bir de sürekli bir dış gebelik konusunu söylüyor bana
ne olsun istiyor anlamıyorum
ne ağrım var ne sızım var ne kanamam var

eşimle gitmiştik biz de ultrasonda görünür miniğimiz diye bir hevesle:KK200:

Salı günü 314 çıktı

Bugün gittim
dedim ki perşembe gününün üzerinden 5 gün geçti, bu sürede katlanmıştır değerler
Evet katlanmış olabilir ama biz yine kan bakalım dedi, bir de suratsız aksi bir tavırlar falan
İşyerinden izin alıp gidiyorum, her gün nasıl izin alayım daha söylemedik kimseye durumumuzu

ay şu doktorların değişik tutumları beni benden alıyor, dün benimki de ay iğneye rapor yazmiyim dur bakalım kalp atışını bir duyalım filan değişik değişik tavırlar. sıkma canını canım , baksa görürdü eminim. bu arada ben vajinal ultrason oldum dün kanlaarın içinde beta hcg de bakmış 2409 çıkmış onun sonucu da. benim en son perşembe günü 271 di. senin daha da artmış olabilir. sonucun çıkınca yaz bize de :KK200: ne zaman çağırdı peki ultrason için ?

Kızlar merhaba uygulamaya göre benim 27 mayıs görünüyor beklenen doğum . Fakat o uygulamaya göre 6+1im fakat doktorum 5+5 olduğumu söyledi sizce doğumum mayıs mı haziran mı?😅 Sat :20 ağustos
ikisi de olabilir bence :) uygulamalar tam 40 haftayı gösteriyor çünkü, hayırlısı olsun hakkınızda :) isterseniz buradaki listeye de alalım sizi :KK200:

Salı günü 314 çıktı

Bugün gittim

Valla okurken benim moralim bozuldu, herşeye hazırlamak için söylüyorlar tamam da insanı hepten stres yapıyorlar. Gözüne soka soka demenin anlamı yok yani. Dün ben sağlık ocağına gittim kan almadılar saat 09:55 oradaydım kan alma işi bitti dediler bana. Gittim 200 tl verip tıp merkezinde yaptırdım. Gerçekten insanı bezdiriyorlar.

ikisi de olabilir bence :) uygulamalar tam 40 haftayı gösteriyor çünkü, hayırlısı olsun hakkınızda :) isterseniz buradaki listeye de alalım sizi :KK200:
Uygulamada 10 hazirana kadar olacak doğumu normal olarak adlandırıyor ama muhtemelen tarih 27 mayıs diyor bilemedim😅 olur ekleyin şu an 5+5miş doktor öyle söyledi. Uygulamada 6+1

ay şu doktorların değişik tutumları beni benden alıyor, dün benimki de ay iğneye rapor yazmiyim dur bakalım kalp atışını bir duyalım filan değişik değişik tavırlar. sıkma canını canım , baksa görürdü eminim. bu arada ben vajinal ultrason oldum dün kanlaarın içinde beta hcg de bakmış 2409 çıkmış onun sonucu da. benim en son perşembe günü 271 di. senin daha da artmış olabilir. sonucun çıkınca yaz bize de :KK200: ne zaman çağırdı peki ultrason için ?
Ultrason da demedi aslında
sonuçların çıkınca gelirsin dedi

sonra aile hekimliğine gittim gebe kaydı açtırmak için gel demişti hemşire
o da 11 12 haftalık olana kadar ağrın kanaman yoksa gitmeni önermem dedi
stresten başka bişey değil dedi
kendisi de yeni doğum yapmış tecrübeli bu konuda
kan değerin çıksın yüksekse hiç gitme bence dedi
bi aklım karıştı, henüz karar vermedim

Valla okurken benim moralim bozuldu, herşeye hazırlamak için söylüyorlar tamam da insanı hepten stres yapıyorlar. Gözüne soka soka demenin anlamı yok yani. Dün ben sağlık ocağına gittim kan almadılar saat 09:55 oradaydım kan alma işi bitti dediler bana. Gittim 200 tl verip tıp merkezinde yaptırdım. Gerçekten insanı bezdiriyorlar.
keşke başka bir merkez seçeneğim olsaydı ama malesef el mahkum kaldım bunlara :KK12:

Aşkım hayırlı olsun bebek geliyor inşallah.😊 Henüz hcg değerlerin çok yükselmediği için (beebk daha çok küçük) ikinci çizgi öyle silik çıkar. Bira sabret haftaya tekrar test yap o zaman netleşir ikinci çizgi de. Hamile olmasan o ikinci çizgi hiçbir şekilde gözükmüyor. Gözün aydın. Güzel haberlerini alırız inşallah...💛😊
Insallah bakalim sıra bekliyorum

Uygulamada 10 hazirana kadar olacak doğumu normal olarak adlandırıyor ama muhtemelen tarih 27 mayıs diyor bilemedim😅 olur ekleyin şu an 5+5miş doktor öyle söyledi. Uygulamada 6+1
Son adet tarihin nedir canım ?
Ultrason da demedi aslında
sonuçların çıkınca gelirsin dedi

sonra aile hekimliğine gittim gebe kaydı açtırmak için gel demişti hemşire
o da 11 12 haftalık olana kadar ağrın kanaman yoksa gitmeni önermem dedi
stresten başka bişey değil dedi
kendisi de yeni doğum yapmış tecrübeli bu konuda
kan değerin çıksın yüksekse hiç gitme bence dedi
bi aklım karıştı, henüz karar vermedim

keşke başka bir merkez seçeneğim olsaydı ama malesef el mahkum kaldım bunlara :KK12:
ya haklı olabilirler ama en azından kese ve bebek yerinde sağlıklı mı bakmak lazım diye düşünüyorum , sen biliyorsun canım, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap sonucun çıktı mı pekii?

Kızlar sabah özel hastaneye gidip kan verdim sadece kan testi istediğimi söyledim beta değerime bakıp ona göre randevu alacaktım. Bu saat oldu e nabıza yansımadı. 1.5 saate sonuç çıkar demişlerdi, e nabıza geç mi yansıyor hastaneyi aradım telefonla bilgi veremiyoruz dedi. E nabızda geç yansıma durumuyla karşılaşan oldu mu hiç

Kızlar sabah özel hastaneye gidip kan verdim sadece kan testi istediğimi söyledim beta değerime bakıp ona göre randevu alacaktım. Bu saat oldu e nabıza yansımadı. 1.5 saate sonuç çıkar demişlerdi, e nabıza geç mi yansıyor hastaneyi aradım telefonla bilgi veremiyoruz dedi. E nabızda geç yansıma durumuyla karşılaşan oldu mu hiç
Ben hep devlet hastanesinde yaptırdım. Ve birkaç saat içinde e nabızda çıkıyordu. Acaba özel hastane diye mi çıkmıyor bilmiyorum...

Ben hep devlet hastanesinde yaptırdım. Ve birkaç saat içinde e nabızda çıkıyordu. Acaba özel hastane diye mi çıkmıyor bilmiyorum...
Sinir oldum sabahtan beri sürekli girip bakıyorum bi türlü güncellenmedi yarına kadar bekleyeceğim olmazsa hastaneye giderim 🥹 teşekkür ederim bilgi için

X