- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.421
Valla değişik bir şey kuzum bende şaşkınımBende de oluştu göğüs ve boyundaa döküldüğünü bilmiyordum ama sevindim şimdi
Aaa gerçekten miiiValla değişik bir şey kuzum bende şaşkınımha Seyyahhh bende balıkesirliyimmmm Manisa'da yaşıyorum. Babamlar küçükken göç etmiş dedem buraya. Aslen Balıkesirliyiz
Yok uyumaz o yüzden hiç yemedi vallaHahahahahaha sensiz uyurmuuuu
Yok ben her gün mutlaka içip yatıyorum çok şükür kalmadı benim çok rahatlatıyorYatmadan içtim b8kac saat sonra su ictim baktım yanmaya başliyor eyvah dedim ama uzun sürmedi bide sola yatınca geçiyo mide yanmam sağa donünce başlıyorr
Doktor bana iki tarafa da istediğin gibi yatabilirsin dedi valla şu sıralar midem iyiyse sağda daha rahatımmKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Evett bende parmağımın yarısı kadar 3 adet varOy çok duygulandım bir o kadar da heyecan yaptım kuzum yaaao bantların çatlak karınlarda zor olduğunu okumuştum. Abla maşallah çatlamamış ama
Sanırım kanala giriyorlar mevsimimçişim geliyo böyle düşündükçe heyecandan
Seyyahcığım nasıl rahat hissediyorsan öyle yatsağ yada sol
Yaaa Yasemin şok oldum şu an çünkü bende aylardır çıkıyor ve hiç yazmamıştım internete falan, kendi vücudumun yaptığı cinslik sanıyordum, ki normalde önceden hiç öyle benlerim yoktu. Koltuk altım, boynum, göğüsümün yanı… bazıları liflerken koptu falann.. ay sevindim desem normalmiş demek kiiiKızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktıhamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Ya o oynadıkça çok garip oluyorum çok rahat hissediyorum yani başka birşey değildir başka ne var içerde bı Kordon bı bebekBenimde çıldirdı bugün dün hic gelmedi aklıma kordon kızzz
Hiç kafana takma nasıl rahat hissediyorsan öyle yat bir sıkıntı olmuyor zaten illaki bir oraya bir oraya dönüyoruz ben uzun süre bir tarafıma yatınca uyuşuyorum çünkü dönmek daha iyiKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Uyuşmak daha kötü gerçekten bundan sonra rahat şekilde yatıcam istediğim yöne döne döneHiç kafana takma nasıl rahat hissediyorsan öyle yat bir sıkıntı olmuyor zaten illaki bir oraya bir oraya dönüyoruz ben uzun süre bir tarafıma yatınca uyuşuyorum çünkü dönmek daha iyi
Ben hafif boyle egimli yatiyorum gobegimin ustune cok mu dustum yine diye her gece vicdan azabi cekiyorum uykular haram olduHep istemsiz oluyor ya inşallah bebeğime de zarar vermiyorumdur uykuların bölünmesi de iyi olmuyor çünkü gerçekten
Bol bol dinlen yasemin. Ben daha 23 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım. Ama çok zorlanıyorum. Dün başkan yardimcima belki erken ayrılırım dedim.Günaydın kızlarrr izne çıktım evdeyim bi boşluk hissettim böylegüpgüzelll günleriniz olsun
Bende aynı islere bakıyorum isler de bana bakiyorGünaydın berna kuşum iyiiyim bir tuhafımevde durmaya alışmaya çalışıyorum. Sözde yatacaktım ama bi toz alsam şöyle ne güzel olur diye tv ünitesiyle kesişiyorum şuan ahahahah
Aynı şeyleri yaşıyoruz pınar birebirBen hafif boyle egimli yatiyorum gobegimin ustune cok mu dustum yine diye her gece vicdan azabi cekiyorum uykular haram oldu
Bence de bebisler gelmeden son keyifler tadını çıkaralımUyuşmak daha kötü gerçekten bundan sonra rahat şekilde yatıcam istediğim yöne döne döne
Sındırgıya bağlı bizim köy , şuan akrabalar merkezde yada edremit tarafındaAaa gerçekten miiihemşehrim yaa çok mutlu oldumm neresindensiniz Balıkesirinn tesadüfe bakk
Ayy sizlerde de olması benide rahatlattı wasnt şuaann evet liflerken kopuyor bazıları. Ayy nasıl mutlu oldumDoktor bana iki tarafa da istediğin gibi yatabilirsin dedi valla şu sıralar midem iyiyse sağda daha rahatımm
Evett bende parmağımın yarısı kadar 3 adet vardaha da gerdireceği için sıkıntı olabilirr, doğruuuu dayanayım ben yapmim o zaman
Yaaa Yasemin şok oldum şu an çünkü bende aylardır çıkıyor ve hiç yazmamıştım internete falan, kendi vücudumun yaptığı cinslik sanıyordum, ki normalde önceden hiç öyle benlerim yoktu. Koltuk altım, boynum, göğüsümün yanı… bazıları liflerken koptu falann.. ay sevindim desem normalmiş demek kiii
Mide yanmasından yatamıyorum ama nasıl rahatsam öyle kalıyorum, o rahatlığı bulmak o kadar zor kii… sağ sol değil de sırt üstü yatarsak tansiyonumuz düşebilirmiş. Rahatsam sırtı üstü de yatıyorum vallaKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Bu düşünceyle fırsat bulduğum her an yatıyorum artıkBence de bebisler gelmeden son keyifler tadını çıkaralım
Canım HavvaBol bol dinlen yasemin. Ben daha 23 mayısa kadar çalışabilir raporu aldım. Ama çok zorlanıyorum. Dün başkan yardimcima belki erken ayrılırım dedim.
Dairede arkadaşlar seni gördükçe biz nefes alamıyoruz diyorlar
Ben de Bigadiç çok yakın Sındırgı ile, vay beeSındırgıya bağlı bizim köy , şuan akrabalar merkezde yada edremit tarafındagerçekten ne güzel tesadüf oldu
Amannn dünya işi biter mi berna boşverBende aynı islere bakıyorum isler de bana bakiyor