2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Mide yanmasından yatamıyorum ama nasıl rahatsam öyle kalıyorum, o rahatlığı bulmak o kadar zor kii… sağ sol değil de sırt üstü yatarsak tansiyonumuz düşebilirmiş. Rahatsam sırtı üstü de yatıyorum valla
Bazen bende uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi acemim. Hatta bunu doktoruma sordum. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi bana. 🤗

Kızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktı 😃 hamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Aaa benim de göğsümün altında var, diyorum ben oraya hiç bakmadığımdan görmemişim heralde 🤣🤣 demek sonradan çıkmış o. Benim şuan göğüslerimde aşırı kaşıntı oluyor ☹️ çatlayacağı kadar çatladı zaten sonra da söndü şişlik kalmadı şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum 🥺 kahverengi yerin etrafı ve çatlaklar aşırı kaşınıyor yağ sürsem bile. Korkuyorum da uyaracağım falan diye ☹️

Bir tek sırt üstü rahat edemiyorum işte belim ağrıyor öyle 😂
Ben geçen oturduğum yerde belim kitlenmiş seyyah. Eşime dedim ki beni kaldır. Çocuk yüzüme bakıyo boş boş 😃 dedim kilitlendim kaldır beni kalkamıyorum 😃 ayyy ilk çok tırstım sonra çok güldüm. Sena büyük ihtimal poposunu yaslamış keyfine filan bakıyordu ben ı acıyı çekerken hahaha 😃

Aaa benim de göğsümün altında var, diyorum ben oraya hiç bakmadığımdan görmemişim heralde 🤣🤣 demek sonradan çıkmış o. Benim şuan göğüslerimde aşırı kaşıntı oluyor ☹️ çatlayacağı kadar çatladı zaten sonra da söndü şişlik kalmadı şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum 🥺 kahverengi yerin etrafı ve çatlaklar aşırı kaşınıyor yağ sürsem bile. Korkuyorum da uyaracağım falan diye ☹️
Dün yazdım ama sen yoktun acemim , ebe dediki göğüs uçlarına ve kahverengi kısımlarına yağ yada krem sürmeye başla dedi bana. Ki ben senden bir hafta küçüğüm. Sürüyorum bende. Hem memikler parladı kendine geldi oh be 😃

Ben geçen oturduğum yerde belim kitlenmiş seyyah. Eşime dedim ki beni kaldır. Çocuk yüzüme bakıyo boş boş 😃 dedim kilitlendim kaldır beni kalkamıyorum 😃 ayyy ilk çok tırstım sonra çok güldüm. Sena büyük ihtimal poposunu yaslamış keyfine filan bakıyordu ben ı acıyı çekerken hahaha 😃
Oluyor bazen böyle ben de çok yaşıyorum hahahh 🤣

Dün yazdım ama sen yoktun acemim , ebe dediki göğüs uçlarına ve kahverengi kısımlarına yağ yada krem sürmeye başla dedi bana. Ki ben senden bir hafta küçüğüm. Sürüyorum bende. Hem memikler parladı kendine geldi oh be 😃
Kuruluktan mıdır diyorsun 🥺 ama ucu değil baya alt tarafı kaşınıyor oraya da süreyim mii 😳 ahahaha aaa o kadar farketti mi kızz, hemen başlıyorum 😬

Eklentiler

• IMG_0636.png
    IMG_0636.png
    476,4 KB · Görüntüleme: 43
Alıştım canım başta biraz yalnızlık çektim yeni bi şehir olunca ama memlekete yakın olmasından dolayı kültürel anlamda çok da farklı olmadığı için zorlanmadık sevdik de, biraz fazla sıcak ama bizim oraya göre 🤣🤣
Evett yaaa çok sıcak oralarr ben nedecemmm😀😀

Kizlar yaa aramizda sez olan varsa sorumm

Ben yürüdükçe dikis yerim ağrıyo ve biraz kırmizılandı gibi acaba normal mi 2 sene olmadı tam bide korkmaya başladım 14 mayısta gitcem daha doktora

X