- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 26
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.461
bende suan oyle bir sorun yok 2.5 seneyi gecti sezeryan olalı ama arada kaşıntı oluyor karnın buyudgu için geriliyordr bence bir sorun olmazKizlar yaa aramizda sez olan varsa sorumm
Ben yürüdükçe dikis yerim ağrıyo ve biraz kırmizılandı gibi acaba normal mi 2 sene olmadı tam bide korkmaya başladım 14 mayısta gitcem daha doktora
Senin gibi gecmiş olsa nese korkmazdım bi değişik oldumbende suan oyle bir sorun yok 2.5 seneyi gecti sezeryan olalı ama arada kaşıntı oluyor karnın buyudgu için geriliyordr bence bir sorun olmaz
Ayy şuan o kokuyu öyle bir hissettim ki anlatamam sanaİnan elif gece kokuyor yani uykumdan uyanıyorum hatta bir kere sabah kalktım lavaboya falan gittim ilk zamanlar bulantım falan da var neyse biraz rahatlamaya çalıştım odaya geldim hani dışardan giriyorsun ya oda bir sucuk kokuyor ben nasıl kustum ama lavaboyu zor buldumhahaha valla izin alsınlar bence yani çok kötü bir durum cidden eşim normalde çok dikkat eder ama bu sefer ben bile o kadar çok beklemiyordum vücut tepkimi öğrenmiş olduk
Aa yasemin bende sindirgi geliniyimSındırgıya bağlı bizim köy , şuan akrabalar merkezde yada edremit tarafındagerçekten ne güzel tesadüf oldu
Ayy ayy ayy ne güzel yaaa bir yerlerden bağlantımız varAa yasemin bende sindirgi geliniyim
Tahmin edebiliyorumHemende olmuyo eğer sezaryan olacaksan2 ay geçtimi anca yatabiliyorsun
Benimde yaaaa inşallah şöyle rahat bir uyurum sanki eski halime dönmeyecek misin gibi yıllardır hamileymisim gibi hissediyorumAy ben de cok ozledimmben hamilelikten once hep ama hep yuz ustu uyurdum dogumdan sonra ilk yapacagim sey yuz ustu uzanmak olacak
Yaaaaaaa inanmıyorum kız ne fenalar ya e bı zahmet silsinAyy şuan o kokuyu öyle bir hissettim ki anlatamam sana
Ayıptır söylemesi eşim bir kere pırt yaptı tamam mı dedim ona bak sakın yapma o da yaptı ben halıya bir kustum kendime zor geldim yerleri kim sildi eşim
Doğru ya normal olursa neyse daha erken yatılır daHemende olmuyo eğer sezaryan olacaksan2 ay geçtimi anca yatabiliyorsun
Zor bi süreç ameliyat oluyosun resmenDoğru ya normal olursa neyse daha erken yatılır da
Hadi inşaallahhhTahmin edebiliyorumaksi bi durum olmadikca normal olacak insallah
Joucum arkadaşımın 2 yıl içinde 3. Gebeliği iki kez sezeryan oldu şuan 3. Ye hamile ve sezeryaninin üzerinden 6 ay geçti Dr bir sıkıntı olmaz demişti ona seninkinin üzerinde iki yıl geçmiş korkma birşey olmaz ve ağrı olabilrmisKizlar yaa aramizda sez olan varsa sorumm
Ben yürüdükçe dikis yerim ağrıyo ve biraz kırmizılandı gibi acaba normal mi 2 sene olmadı tam bide korkmaya başladım 14 mayısta gitcem daha doktora
Sen ilkinde sezaryen oldun dimi? Kac hafta kaldi planlanan dogumaHadi inşaallahhhbenimde kafası aşağida ama kocam bi varla bi yok arasi suyum gelirse çok tedirgin olurum kızımda var riske atmak istemiyorum
Aynen öyle canimAmannn dünya işi biter mi berna boşveriçelim suyumuzu bakalım keyfimize
Evet kuzum sezaryendi ama doktorum normal yapabilirsinde demedi bana önermiyor herhalde yaSen ilkinde sezaryen oldun dimi? Kac hafta kaldi planlanan dogumasuyun gelirse de korkma kuzum yine de sezaryen icin zaman olacak
Ayy içim rahatladı ozamann maşaallahh arkadaşına kızz iyi korkmadıda 3cü hamile kaldı sez daha 2 sene olmadan benimki geçmedi aslında haziran 3ünde 2 senem olcakJoucum arkadaşımın 2 yıl içinde 3. Gebeliği iki kez sezeryan oldu şuan 3. Ye hamile ve sezeryaninin üzerinden 6 ay geçti Dr bir sıkıntı olmaz demişti ona seninkinin üzerinde iki yıl geçmiş korkma birşey olmaz ve ağrı olabilrmis
Daha kizin kucuk ama dimi bence risk almaz doktorun, almasin da zaten saglikla gelsin deEvet kuzum sezaryendi ama doktorum normal yapabilirsinde demedi bana önermiyor herhalde ya
Aynen oda öyle Haziran'da evlenmislerdi ya o iki bebeğini de kaybetti o yüzdenAyy içim rahatladı ozamann maşaallahh arkadaşına kızz iyi korkmadıda 3cü hamile kaldı sez daha 2 sene olmadan benimki geçmedi aslında haziran 3ünde 2 senem olcak
Malesef dökülmüyorlar canım. Benım de kızmda çıktı ama küçülmedı hatta liflerken kendımı bazıları kopuyor. Snra yenıden çıkıyor azdaha büyüyerek tabiKızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktıhamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?