- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.381
Yaaaaa sende mi manisaydın neresinden pekiii 2025 şe hedef manisa görünüyor bizimMesajın enerjisini taaaa Manisadan hissettim beeegünaydınnnn
Günaydın berna kuşum iyiiyim bir tuhafımGünaydın yasemincim nasılsın
Aynen öyle oldu mevsimim boş boş bakıyorum hahahahaGünaydın canım bugün nasılsın peki şimdi birden evde olunca boşluğa düşersin napcaktim ben ya falan diye
Evet bende bebeği bacaklarımda hissediyorum bazı zamanlar. Ama bazı zamanlarda midemdeKızlar bu sabah sol taraf belimden daha doğrusu yan tarafımdan kasigima doğru sancı gibi birşey oldu biraz devam etti şimdi geçti yalancı sancı dedikleri böyle birşey mi acaba tek taraflı oluyor mu böyle bebeğimde bir iki gündür aşağıya iniyor gibi hissediyorum oturunca karnım bacaklarıma degmeye başladı hareketlerini aşağıda daha baskın hissediyorum
İnşallah wasntcııımGünaydın Yaseminn iyi yapmışsınn izne çıkarakk yürümek bile zor artık. Güzelce dinlene dinlene işlerini halledersinn miss
7.30 da kalktım alışmadık dötte don durmazmış jouBol bol uyu
Nese böyle devamm bebe doğurunca gecen gündüzün karışacak 3 ay7.30 da kalktım alışmadık dötte don durmazmış jou
Akhisar ben kuzumYaaaaa sende mi manisaydın neresinden pekiii 2025 şe hedef manisa görünüyor bizimbeni yalnız bırakmahhhııinnnn
Yunusemreye yakınmıAkhisar ben kuzumbırakmayııız inşallah
Yok canım değil maalesefYunusemreye yakınmı
Fabrika bi oraya yakin olduğu icin kuzum orayı düsündük artıkYok canım değil maalesef
Wasnttt düştü mü karnın o kadarKızlar sabah uyandığımdan geri göbeğimi elimle taşıya taşıya yürüyorum. Rahmime ve orama baskı yapıyor. Şu videodakini koli bandıyla yapsam nolurrr kiiii
Merkez ilçe sanırım orası kuzum bizle arada 30-40 dk mesafe var yanlış bilmiyorsam bende tam bilmiyorum 2 senedir buradayımFabrika bi oraya yakin olduğu icin kuzum orayı düsündük artık
Düştü galiba Yasemintoş yaa hiç deneyimlemediğim bişiler oluyor bugün çünküüWasnttt düştü mü karnın o kadaroyyy
İyi bari yoksa o yanma da hiç cekilmezdi süt bana da çok iyi geliyor şükürAyy güldürdün benii manyahhhama ne yalan söyleyeyim ağzum kuruduu sonra su içtim başladi midem yanmaya ama neseki uzamadı süt içtim önce üstüne yatmadan
Valla bilemedim seyyahcimDün akşam ve gece bende böyle bir şey hissettim acaba nasıl şu yalancı sancı denen şey bendeki hafifti ama rahatsız da ediyordu
Aynen bende yukarda da hissediyorum galiba bizimkiler iyi büyüdü yasemin heran her yerdelerEvet bende bebeği bacaklarımda hissediyorum bazı zamanlar. Ama bazı zamanlarda midemdegeziyor seferi
Valla atarsa yanıma gelmesin en baştan söyledimKoku epey almıssın belli kuzuş yaa neyseki daha ağzına atamaz oldu adam
Aaayyy wasnt o kadar mı yaKızlar sabah uyandığımdan geri göbeğimi elimle taşıya taşıya yürüyorum. Rahmime ve orama baskı yapıyor. Şu videodakini koli bandıyla yapsam nolurrr kiiii