- 19 Aralık 2021
- 2.079
- 2.658
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.401
Hahahahahaha sensiz uyurmuuuuValla atarsa yanıma gelmesin en baştan söyledim
Benimde çıldirdı bugün dün hic gelmedi aklıma kordon kızzzYa siz kordonu da çok rahat hissediyor musunuz bebis oralarda gezinirken benimki sanki sürekli onunla oynuyor için bir garip oluyor ya ayağına falan mı dolandı napti
Yatmadan içtim b8kac saat sonra su ictim baktım yanmaya başliyor eyvah dedim ama uzun sürmedi bide sola yatınca geçiyo mide yanmam sağa donünce başlıyorrİyi bari yoksa o yanma da hiç cekilmezdi süt bana da çok iyi geliyor şükür
Rica etsem bnimkinide soylermisin Dr kaç kilo dediğini bile hatırlamıyorum dün öle sanci çıkınca nst de korkudan unutmm şimdiye kadar doktor hiç boyunu söylemediFL yazan uyluk kemiği ölçüsünü 7 ile çarparak buluyoruz canım
Heee iş için mi sendeMerkez ilçe sanırım orası kuzum bizle arada 30-40 dk mesafe var yanlış bilmiyorsam bende tam bilmiyorum 2 senedir buradayım
Eşimin işinden dolayıHeee iş için mi sende
Yaaa balıkesir pek severimmEşimin işinden dolayıaslen balıkesirliyiz biz yakın diye burayı istedik
Ne mutlu banaa memleketimiz güzeldirYaaa balıkesir pek severimmeşin askermi
Iyi bakalımm canım nasıl manisa alışabildinmiNe mutlu banaa memleketimiz güzeldirpolis memuru canım
Alıştım canım başta biraz yalnızlık çektim yeni bi şehir olunca ama memlekete yakın olmasından dolayı kültürel anlamda çok da farklı olmadığı için zorlanmadık sevdik de, biraz fazla sıcak ama bizim oraya göreIyi bakalımm canım nasıl manisa alışabildinmi
Merhaba canımRica etsem bnimkinide soylermisin Dr kaç kilo dediğini bile hatırlamıyorum dün öle sanci çıkınca nst de korkudan unutmm şimdiye kadar doktor hiç boyunu söylemedi
Yatiyorum tabii kiKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Oy çok duygulandım bir o kadar da heyecan yaptım kuzum yaaaDüştü galiba Yasemintoş yaa hiç deneyimlemediğim bişiler oluyor bugün çünküü
Sanırım kanala giriyorlar mevsimimAynen bende yukarda da hissediyorum galiba bizimkiler iyi büyüdü yasemin heran her yerdelerama aşağıya baskı yaptığını daha net hissediyorum bu hafta galiba yol yapıyor kendine
Seyyahcığım nasıl rahat hissediyorsan öyle yatKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Hep istemsiz oluyor ya inşallah bebeğime de zarar vermiyorumdur uykuların bölünmesi de iyi olmuyor çünkü gerçektenYatiyorum tabii kibi sag bi sol done done hep sola yatarsam uyuyamiyorum ki uyusuyo bi de agriyo yanlarim cok doktor dinledim bu konuyla alakali yaa hangi tarafa yatinca rahat ediyorsaniz oraya yatin diyorlar. Zaten sirt ustu yatamiyoruz, bazen mide problemi oluyo saga da yatamiyoruz. Eger gayri ihtiyari saga donduysen oyle rahat etmissindir hicbir sey olmaz endiselenme
Gerçekten mi ya maşallah çok teşekkür ediyorum çokMerhaba canım45.7 cm boyu var 2097 gr bebeğin maşallah
Bende de oluştu göğüs ve boyundaa döküldüğünü bilmiyordum ama sevindim şimdiKızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktıhamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Tabikiii oluruz her zamanGerçekten mi ya maşallah çok teşekkür ediyorum çokhep merak ediyordum Dr hiç fotoğraf vermeyince daha doğrusu en son 5 aylikken verdi içimde kaldı hep dün verince çok sevindim bilen biri yardımcı olur diye