2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ya siz kordonu da çok rahat hissediyor musunuz bebis oralarda gezinirken benimki sanki sürekli onunla oynuyor için bir garip oluyor ya ayağına falan mı dolandı napti

Reactions: Jou
FL yazan uyluk kemiği ölçüsünü 7 ile çarparak buluyoruz canım
Rica etsem bnimkinide soylermisin Dr kaç kilo dediğini bile hatırlamıyorum dün öle sanci çıkınca nst de korkudan unutmm şimdiye kadar doktor hiç boyunu söylemedi

Eklentiler

• 20240504_111007.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz hiç? Hep sol öneriliyor ya, ben hamilelik öncesinde sağa alışkınım geceleri hep sağıma dönmüş oluyorum içim rahat etmiyor tekrar sola yatıyorum ama öyle de rahat olamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Iyi bakalımm canım nasıl manisa alışabildinmi
Alıştım canım başta biraz yalnızlık çektim yeni bi şehir olunca ama memlekete yakın olmasından dolayı kültürel anlamda çok da farklı olmadığı için zorlanmadık sevdik de, biraz fazla sıcak ama bizim oraya göre

Reactions: Jou
Yatiyorum tabii ki bi sag bi sol done done hep sola yatarsam uyuyamiyorum ki uyusuyo bi de agriyo yanlarim cok doktor dinledim bu konuyla alakali yaa hangi tarafa yatinca rahat ediyorsaniz oraya yatin diyorlar. Zaten sirt ustu yatamiyoruz, bazen mide problemi oluyo saga da yatamiyoruz. Eger gayri ihtiyari saga donduysen oyle rahat etmissindir hicbir sey olmaz endiselenme

Düştü galiba Yasemintoş yaa hiç deneyimlemediğim bişiler oluyor bugün çünküü
Oy çok duygulandım bir o kadar da heyecan yaptım kuzum yaaa o bantların çatlak karınlarda zor olduğunu okumuştum. Abla maşallah çatlamamış ama
Aynen bende yukarda da hissediyorum galiba bizimkiler iyi büyüdü yasemin heran her yerdeler ama aşağıya baskı yaptığını daha net hissediyorum bu hafta galiba yol yapıyor kendine
Sanırım kanala giriyorlar mevsimim çişim geliyo böyle düşündükçe heyecandan
Seyyahcığım nasıl rahat hissediyorsan öyle yat sağ yada sol

Hep istemsiz oluyor ya inşallah bebeğime de zarar vermiyorumdur uykuların bölünmesi de iyi olmuyor çünkü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…