- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.441
Bir tek sırt üstü rahat edemiyorum işte belim ağrıyor öyleMide yanmasından yatamıyorum ama nasıl rahatsam öyle kalıyorum, o rahatlığı bulmak o kadar zor kii… sağ sol değil de sırt üstü yatarsak tansiyonumuz düşebilirmiş. Rahatsam sırtı üstü de yatıyorum valla
Bazen bende uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi acemim. Hatta bunu doktoruma sordum. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi bana.Mide yanmasından yatamıyorum ama nasıl rahatsam öyle kalıyorum, o rahatlığı bulmak o kadar zor kii… sağ sol değil de sırt üstü yatarsak tansiyonumuz düşebilirmiş. Rahatsam sırtı üstü de yatıyorum valla
Aaa benim de göğsümün altında var, diyorum ben oraya hiç bakmadığımdan görmemişim heraldeKızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktıhamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Ben geçen oturduğum yerde belim kitlenmiş seyyah. Eşime dedim ki beni kaldır. Çocuk yüzüme bakıyo boş boşBir tek sırt üstü rahat edemiyorum işte belim ağrıyor öyle
Dün yazdım ama sen yoktun acemim , ebe dediki göğüs uçlarına ve kahverengi kısımlarına yağ yada krem sürmeye başla dedi bana. Ki ben senden bir hafta küçüğüm. Sürüyorum bende. Hem memikler parladı kendine geldi oh beAaa benim de göğsümün altında var, diyorum ben oraya hiç bakmadığımdan görmemişim heraldedemek sonradan çıkmış o. Benim şuan göğüslerimde aşırı kaşıntı oluyor çatlayacağı kadar çatladı zaten sonra da söndü şişlik kalmadı şimdi neden böyle oluyor anlamıyorum kahverengi yerin etrafı ve çatlaklar aşırı kaşınıyor yağ sürsem bile. Korkuyorum da uyaracağım falan diye
Valla herkes öyle aslında bir tek ben rahat ediyorum o pozisyonda galibaBir tek sırt üstü rahat edemiyorum işte belim ağrıyor öyle
Oluyor bazen böyle ben de çok yaşıyorum hahahhBen geçen oturduğum yerde belim kitlenmiş seyyah. Eşime dedim ki beni kaldır. Çocuk yüzüme bakıyo boş boşdedim kilitlendim kaldır beni kalkamıyorum ayyy ilk çok tırstım sonra çok güldüm. Sena büyük ihtimal poposunu yaslamış keyfine filan bakıyordu ben ı acıyı çekerken hahaha
Kuruluktan mıdır diyorsunDün yazdım ama sen yoktun acemim , ebe dediki göğüs uçlarına ve kahverengi kısımlarına yağ yada krem sürmeye başla dedi bana. Ki ben senden bir hafta küçüğüm. Sürüyorum bende. Hem memikler parladı kendine geldi oh be
Şu şekildeValla herkes öyle aslında bir tek ben rahat ediyorum o pozisyonda galibaartık o kadar değil tabi göbüş çok ağır oldu
Evett yaaa çok sıcak oralarr ben nedecemmmAlıştım canım başta biraz yalnızlık çektim yeni bi şehir olunca ama memlekete yakın olmasından dolayı kültürel anlamda çok da farklı olmadığı için zorlanmadık sevdik de, biraz fazla sıcak ama bizim oraya göre
Oh ya duymayı en çok sevdiğim cümlelerden biriBazen bende uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi acemim. Hatta bunu doktoruma sordum. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi bana.
Evett olabilirr oyna oynadı bellikiiYa o oynadıkça çok garip oluyorum çok rahat hissediyorum yani başka birşey değildir başka ne var içerde bı Kordon bı bebek
Bende içiyorum canım iyi geliyooYok ben her gün mutlaka içip yatıyorum çok şükür kalmadı benim çok rahatlatıyor
Adam kralllY
Yok uyumaz o yüzden hiç yemedi valla
Ahahahahaha aynısıı, yağladıktan sonra şap şap vuruyor musunuz siz deŞu şekilde
O değilde ben yüz üstü yatmayı çok ozledimBir tek sırt üstü rahat edemiyorum işte belim ağrıyor öyle
Sena kuşum çok sevinmiştir annesinin dinlenmesine. İnşallah canım.Canım Havvabenimde 20 mayısa kadardı ama dayanamadım yok. Daha hafif hissediyorum bugün kendimi gerçekten Sena da şok. Noluyo yaa neden içe gitmedik diyo çocum bir an önce seni de bekliyoruz aramıza
Ay ben de cok ozledimmO değilde ben yüz üstü yatmayı çok ozledimakşam eşim geldi bir güzel uzandı ki hayranlıkla baktım nasıl bir his böyle yayılarak uzanmak ya bende istiyorum dedim
Hemende olmuyo eğer sezaryan olacaksanAy ben de cok ozledimmben hamilelikten once hep ama hep yuz ustu uyurdum dogumdan sonra ilk yapacagim sey yuz ustu uzanmak olacak