2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar merhaba geçen hafta çarşamba günü betam 213 çıkmıştı. Dün yaptırdığımda 2594 çıktı. Vajinal ultrason ile kese göründü ama biraz yanda dediler. Sevinemedim bile. Böyle durum yaşayan var mı? Haftaya pazartesi kontole çağırdılar her hafta takip edilecek. Kese 5.7 mm. Son adet tarihime göre 5+2 oluyor. Kese boyutu normal mi sizce.

İkisinide yaşadım çok şükür
normalden sezaryene döndü sıpa kordonuyla ip atlamaya karar vermiş son anda sezaryenle geldi ikisini de çektirdi bana
Hahahahaha benimkide kafası bogazımdaydı tepemdeydi resmenn doğumu yanlis anladı benim kız boğazımdan çikacağıdi resmen cokzor nefes aldım

Siniye kadar bence normall yani doktor olumlu konustuysa nasil biraz yanda dediki sag sol anlamdamı

Siniye kadar bence normall yani doktor olumlu konustuysa nasil biraz yanda dediki sag sol anlamdamı
Evet ilk başta acaba dış gebelik mi diye baktılar ama çok şükür kavite içerisindeymiş ama biraz sol tarafta sanırım ve aşağıda zamanla yerini düzeltir dedi en son doktor. Ama takipli olacak dedi. Birde gebeliğini bilmiyordum geçen hafta 1 tane zolax hap içtim o da şimdi belli olmaz ilerde anlaşılır dedi Dr. Takip edilecek.

Reactions: Jou
Bilmeyerek yaşanmış canım bende degişik diyetler yaptım bende korkuyorum yarın durum ne olcak kanamamda yok ama hic bellide olmuyor tabii buyudükce rahme oturucak canım daha cok küçük dua edelimm

Hahahahaha benimkide kafası bogazımdaydı tepemdeydi resmenn doğumu yanlis anladı benim kız boğazımdan çikacağıdi resmen cokzor nefes aldım
canları sağolsun napalım çünkü analık
Ufaktan bir tırsma başladı bende doğurmak mesele değilde doğuma kadar olan kısmını gözüm yemiyor ne yaşan sölim
Seninde sürpriz bebek sanırım ?

Bilmeyerek yaşanmış canım bende degişik diyetler yaptım bende korkuyorum yarın durum ne olcak kanamamda yok ama hic bellide olmuyor tabii buyudükce rahme oturucak canım daha cok küçük dua edelimm
Ayy seni çok iyi anlıyorum şu an bilsek hiç böyle şeyler yaparmıydık. Çok şükür kanama yoksa bi şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah. Yarın bilgi ver canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Gebeliğini bilmeden atılan adımlar alınan ilaçlar sigara alkol gibi şeylerden Rabbimin koruduğuna inanıyorum. Geçen hafta alkol aldım hastalandım antibiyotik kullandım aklımın ucundan bile geçmedi ki. Kese yeri değişiyor bu arada konumu sola yatkın olur ama içeriye yerleşebilir Hayırlısıyla sağlıkla gelsin

İnşallah canım o kadar stres yaptım ki. Bu bebek benim için mucize. 6 ay önce tüp bebek denemiştik negatif olmuştu.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Seninki kaç haftalık canım keseyi gördün mü

Stres kullandığın ilaçtan daha beter biliyorum için içini yiyordur ama sen sakin kal iyiyi düşün iyi olur inşallah henüz bugün test yaptım tam 4 haftalık bugün. Bi 10 gün bekleyip giderim diye düşünüyorum şok içerisindeyim zor kabullenicem gibi Rabbimin gücüne gitmesin istemiyorum değil de hiç beklemiyordum
Henüz erken benim için

Ilk te benim kanamam oldu düşük olcaktı ne yollarla cektim 3 ay evde wc koltuk koltuk yatak böyle gidiyodum yemek ayağıma gelirdii tekrar yaşamamdan korktum ama 2ci hamilelikte daha farklı olabiliyormuş çok şükürr yolunda soğan pişerken biraz midem bulandı dedim herhalde herşey yolunda ama başım ağrısı var ilkkez yaşıyorum kasıklarım biraz ağrıyo belimde oyle az çok iyi ya çok şükür rabbim bize güzel haberler versin inşaallahh

Evet canım hiç beklemediğin anda geliyor bazen böyle güzel haberler. Bende şok yaşamıştım. Demekki zamanı şimdiymiş. Her şey zamanını bekler, güzelliklerle gelsin bebeğin sana

Benimde kasıklarım adet olacakmışım gibi 10gündür böyle. Arada sancı geliyor gidiyor. O da sanırım rahime yerleşiyor ondan diye düşünüyorum.
Öyle bir durum yaşamazsın inşallah, her gebelik kendi içinde farklılıklar barındırır. İçin rahat olsun sadece daha dikkatli davran.

Kızlar salgın var çok, grip, baş ağrısı, mide krampları vs. doktor dün bana sambucol plus verdi. Hem gribim hem vitamin desteği olsun diye. Ondan da kullanabilirsiniz, bana inanın çok iyi geldi dün akşam aldım ve bu sabah aldım maşallah kafamı kaldırdım ancak, elhamdülillah

Oyle canım dikkatli oluyorum agır kaldırmaktan kaçinmak getekk
Evet evett hem öyle bide hormonlar değişiyor artık 2 gundür başım ağrıyo

Evet sürprüz vallahaa
O an gelip geçiyo simdi tadinı çıkaralım.benimde lohusaya gözüm kesmiyor ama ikincide daha rahat oluyo diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…