- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 38
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.561
Hahahahaha benimkide kafası bogazımdaydı tepemdeydi resmenn doğumu yanlis anladı benim kızİkisinide yaşadım çok şükür
normalden sezaryene döndü sıpa kordonuyla ip atlamaya karar vermiş son anda sezaryenle geldi ikisini de çektirdi bana
Siniye kadar bence normall yani doktor olumlu konustuysa nasil biraz yanda dediki sag sol anlamdamıKızlar merhaba geçen hafta çarşamba günü betam 213 çıkmıştı. Dün yaptırdığımda 2594 çıktı. Vajinal ultrason ile kese göründü ama biraz yanda dediler. Sevinemedim bile. Böyle durum yaşayan var mı? Haftaya pazartesi kontole çağırdılar her hafta takip edilecek. Kese 5.7 mm. Son adet tarihime göre 5+2 oluyor. Kese boyutu normal mi sizce.
Evet ilk başta acaba dış gebelik mi diye baktılar ama çok şükür kavite içerisindeymiş ama biraz sol tarafta sanırım ve aşağıda zamanla yerini düzeltir dedi en son doktor. Ama takipli olacak dedi. Birde gebeliğini bilmiyordum geçen hafta 1 tane zolax hap içtimSiniye kadar bence normall yani doktor olumlu konustuysa nasil biraz yanda dediki sag sol anlamdamı
Bilmeyerek yaşanmış canım bende degişik diyetler yaptım bende korkuyorum yarın durum ne olcak kanamamda yok ama hic bellide olmuyor tabii buyudükce rahme oturucak canım daha cok küçük dua edelimmEvet ilk başta acaba dış gebelik mi diye baktılar ama çok şükür kavite içerisindeymiş ama biraz sol tarafta sanırım ve aşağıda zamanla yerini düzeltir dedi en son doktor. Ama takipli olacak dedi. Birde gebeliğini bilmiyordum geçen hafta 1 tane zolax hap içtimo da şimdi belli olmaz ilerde anlaşılır dedi Dr. Takip edilecek.
canları sağolsun napalım çünkü analıkHahahahaha benimkide kafası bogazımdaydı tepemdeydi resmenn doğumu yanlis anladı benim kızboğazımdan çikacağıdi resmen cokzor nefes aldım
Ayy seni çok iyi anlıyorum şu an bilsek hiç böyle şeyler yaparmıydık. Çok şükür kanama yoksa bi şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah. Yarın bilgi ver canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınBilmeyerek yaşanmış canım bende degişik diyetler yaptım bende korkuyorum yarın durum ne olcak kanamamda yok ama hic bellide olmuyor tabii buyudükce rahme oturucak canım daha cok küçük dua edelimm
Gebeliğini bilmeden atılan adımlar alınan ilaçlar sigara alkol gibi şeylerden Rabbimin koruduğuna inanıyorum. Geçen hafta alkol aldım hastalandım antibiyotik kullandım aklımın ucundan bile geçmedi ki. Kese yeri değişiyor bu arada konumu sola yatkın olur ama içeriye yerleşebilir Hayırlısıyla sağlıkla gelsinEvet ilk başta acaba dış gebelik mi diye baktılar ama çok şükür kavite içerisindeymiş ama biraz sol tarafta sanırım ve aşağıda zamanla yerini düzeltir dedi en son doktor. Ama takipli olacak dedi. Birde gebeliğini bilmiyordum geçen hafta 1 tane zolax hap içtimo da şimdi belli olmaz ilerde anlaşılır dedi Dr. Takip edilecek.
Bütün takvimleri değerlendirelim o zamanGoogle Çin takvimi yaz direk çıkıyor oradaki bilgileri yazabilirsin. Birde Rus takvimi var orada bak canımmaksat eğlence aslında benim ikiside farklı çıktı
İnşallah canım o kadar stres yaptım ki. Bu bebek benim için mucize. 6 ay önce tüp bebek denemiştik negatif olmuştu.Gebeliğini bilmeden atılan adımlar alınan ilaçlar sigara alkol gibi şeylerden Rabbimin koruduğuna inanıyorum. Geçen hafta alkol aldım hastalandım antibiyotik kullandım aklımın ucundan bile geçmedi ki. Kese yeri değişiyor bu arada konumu sola yatkın olur ama içeriye yerleşebilir Hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Stres kullandığın ilaçtan daha beter biliyorum için içini yiyordur ama sen sakin kal iyiyi düşün iyi olur inşallahİnşallah canım o kadar stres yaptım ki. Bu bebek benim için mucize. 6 ay önce tüp bebek denemiştik negatif olmuştu.
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Seninki kaç haftalık canım keseyi gördün mü
Erkek çıktı yalnız bende niyeyse hep erkek hissediyorumGoogle Çin takvimi yaz direk çıkıyor oradaki bilgileri yazabilirsin. Birde Rus takvimi var orada bak canımmaksat eğlence aslında benim ikiside farklı çıktı
Ilk te benim kanamam oldu düşük olcaktı ne yollarla cektim 3 ay evde wc koltuk koltuk yatak böyle gidiyodum yemek ayağıma gelirdii tekrar yaşamamdan korktum ama 2ci hamilelikte daha farklı olabiliyormuş çok şükürr yolunda soğan pişerken biraz midem bulandı dedim herhalde herşey yolunda ama başım ağrısı var ilkkez yaşıyorum kasıklarım biraz ağrıyo belimde oyle az çok iyi ya çok şükür rabbim bize güzel haberler versin inşaallahhAyy seni çok iyi anlıyorum şu an bilsek hiç böyle şeyler yaparmıydık. Çok şükür kanama yoksa bi şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah. Yarın bilgi ver canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet canım hiç beklemediğin anda geliyor bazen böyle güzel haberler. Bende şok yaşamıştım. Demekki zamanı şimdiymiş. Her şey zamanını bekler, güzelliklerle gelsin bebeğin sanaStres kullandığın ilaçtan daha beter biliyorum için içini yiyordur ama sen sakin kal iyiyi düşün iyi olur inşallahhenüz bugün test yaptım tam 4 haftalık bugün. Bi 10 gün bekleyip giderim diye düşünüyorum şok içerisindeyim zor kabullenicem gibi Rabbimin gücüne gitmesin istemiyorum değil de hiç beklemiyordum
Henüz erken benim için
Benimde kasıklarım adet olacakmışım gibi 10gündür böyle. Arada sancı geliyor gidiyor. O da sanırım rahime yerleşiyor ondan diye düşünüyorum.Ilk te benim kanamam oldu düşük olcaktı ne yollarla cektim 3 ay evde wc koltuk koltuk yatak böyle gidiyodum yemek ayağıma gelirdii tekrar yaşamamdan korktum ama 2ci hamilelikte daha farklı olabiliyormuş çok şükürr yolunda soğan pişerken biraz midem bulandı dedim herhalde herşey yolunda ama başım ağrısı var ilkkez yaşıyorum kasıklarım biraz ağrıyo belimde oyle az çok iyi ya çok şükür rabbim bize güzel haberler versin inşaallahh
Oyle canım dikkatli oluyorum agır kaldırmaktan kaçinmak getekkBenimde kasıklarım adet olacakmışım gibi 10gündür böyle. Arada sancı geliyor gidiyor. O da sanırım rahime yerleşiyor ondan diye düşünüyorum.
Öyle bir durum yaşamazsın inşallah, her gebelik kendi içinde farklılıklar barındırır. İçin rahat olsun sadece daha dikkatli davran.
Tahminden anlamam pek ama içime erkek gibi geldi :)Canım benim için de tahminde bulunur musun 5+5 karından
Evet sürprüz vallahaacanları sağolsun napalım çünkü analık
Ufaktan bir tırsma başladı bende doğurmak mesele değilde doğuma kadar olan kısmını gözüm yemiyor ne yaşan sölim
Seninde sürpriz bebek sanırım ?