- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 38
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.581
Baş ağrısı geçen hafta bir gün bendede olmuştu ama geçti başkada olmadı. Sende de öyle olur büyük ihtimalle canım.Oyle canım dikkatli oluyorum agır kaldırmaktan kaçinmak getekk
Evet evett hem öyle bide hormonlar değişiyor artık 2 gundür başım ağrıyo
Kaç mm canım kesenCanım benim için de tahminde bulunur musun 5+5 karından
Benim ilk regli günüm basım döndü midem bulandı bianda şaşırdım hepten imkansız dedim ama allah ol deyince oluyorBaş ağrısı geçen hafta bir gün bendede olmuştu ama geçti başkada olmadı. Sende de öyle olur büyük ihtimalle canım.
Canım 8 mmKaç mm canım kesen
Maşallah çok güzel canımCanım 8 mm
Aynen canım sanırım beta birden yükselince vücut tepki veriyorBenim ilk regli günüm basım döndü midem bulandı bianda şaşırdım hepten imkansız dedim ama allah ol deyince oluyor
Sağol canımMaşallah çok güzel canım
Evettt aklıma son hastane gunler geliyo duygusala bağladımAynen canım sanırım beta birden yükselince vücut tepki veriyor
Bakalım zaman gösterecek Rabbim hayırlı olanı nasip etsinEvet canım hiç beklemediğin anda geliyor bazen böyle güzel haberler. Bende şok yaşamıştım. Demekki zamanı şimdiymiş. Her şey zamanını bekler, güzelliklerle gelsin bebeğin sana
Yok ya doğum kısmından bahsetmiyorum gebelik serüveni olan 9 aydan bahsediyorum gözüm yemiyorEvet sürprüz vallahaa
O an gelip geçiyo simdi tadinı çıkaralım.benimde lohusaya gözüm kesmiyor ama ikincide daha rahat oluyo diye duydum
Hele ben tahliller kan almalarrYok ya doğum kısmından bahsetmiyorum gebelik serüveni olan 9 aydan bahsediyorum gözüm yemiyor
İnşallah sağlıkla gelsin minişin
Amin canım inşallahBakalım zaman gösterecek Rabbim hayırlı olanı nasip etsin
İnşallah bebek bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun
Yaaa inşallah kuzumEvettt aklıma son hastane gunler geliyo duygusala bağladımkızım beni beklicek ben ameliyatlarda ooyy
Kız bebekCanım benim için de tahminde bulunur musun 5+5 karından
kız bence de :) tamamen hisCanım benim için de tahminde bulunur musun 5+5 karından
Tahmin olarak değil ama erkek hissettimKızlar keseden cinsiyet kim tahmin ediyordu 5+5 vajinal ultroson