2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kaynana niye tuhaf olmuş 😀😀😀
Urfalilar. Doğu kültüründe biraz daha mesafeli konuşmalar ya da başkalarının yanında sevgi sözcükleri takılmalar falan pek sık olmuyor. Ben konyaliyim. 15 yıldır alıştım. Ama eşim hamilelik dönemlerimde çok takılır bana

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürr 😍🙏🏻🙏🏻 2100 gr 45 cm civarında dedii kaç haftan kaldığına bir şey diyemem önemli olan erken gelmemesi dedi 2 hafta sonra tekrar konuşuruz dedii ağzını burnunu gördüm ay çok tatlıydı şimdiden aşık oldum 🫣🧿💕💕💕
Ayyy masallaahhh💕💕 agzini burnunu nasil gordun🥹🥹

bebeğin sağlığı için iştee benimde mecburi oldu ilk doğumda spinal kızım pek dönmediği için
Iki kez bide maşaallahhh 3 sezaryenide yapıyolar sanırım
Evet benim üç olacak. Benım görümcem dört sezeryan oldu. Artık dörtte oluyor. Teknoloji gelişti . Hamıle kaldıktan snra ne yapacaksın mecbur yapıyor doktorlarda

• Beğen
Reactions: Jou
Ay yazmıcaktım yazıcam 🤣🤣 geçen gece rüyama girdin elif sana ilacını aldın mı diye soruyordum. 😁😁 aldın mıı
Hadii yaa😂😂
Evett ilacı içtim bu sefer midem yanmıyor ama mide bulantısı gece yattığım an başlıyor ya. Oturduğumda sıkıntı yok ama nasıl o yatağa giriyorum yatıyorum ya direk ağzıma geliyor beni uyandırıyor. Yatmadan 2-3 saat önceden birşey yemiyorum birde. Sanırım ne olursa olsun midem hazmetmiyor artık bide bende reflü vardı azdı.

Hadii yaa😂😂
Evett ilacı içtim bu sefer midem yanmıyor ama mide bulantısı gece yattığım an başlıyor ya. Oturduğumda sıkıntı yok ama nasıl o yatağa giriyorum yatıyorum ya direk ağzıma geliyor beni uyandırıyor. Yatmadan 2-3 saat önceden birşey yemiyorum birde. Sanırım ne olursa olsun midem hazmetmiyor artık bide bende reflü vardı azdı.
Alla halla çok onu hiç bilemedim valla 🙁. Aynen hazmetmiyor demek kii doktorla görüştün müü hiçç 💕💕

Evet benim üç olacak. Benım görümcem dört sezeryan oldu. Artık dörtte oluyor. Teknoloji gelişti . Hamıle kaldıktan snra ne yapacaksın mecbur yapıyor doktorlarda
Ayy nebileyiim kuzum aksine ben 2 den sonra artık korkarımm cesaretinize hayran kaldımm❤️❤️ rabbim sağlıcakla kucağina versin

Urfalilar. Doğu kültüründe biraz daha mesafeli konuşmalar ya da başkalarının yanında sevgi sözcükleri takılmalar falan pek sık olmuyor. Ben konyaliyim. 15 yıldır alıştım. Ama eşim hamilelik dönemlerimde çok takılır bana
Hee doğulu olunca tabii tuhaf olmaları çok normall takılsinn kaç yıllık karısı😀

Ayyy masallaahhh💕💕 agzini burnunu nasil gordun🥹🥹
Yine renkli göstermedi ama siyah beyazda bile belliydi bu sefer 🥹🥹 seninki ne zamann kaçıncı haftada gitmiş olcaksın? 😍 ay senin doktorun da her seferinde karından sonra elle ve alttan ultrasonla bakıyor mu? Benimki hep yaptı hep bir şeyleri ölçüyor mutterpass’a da yazıyor 🤔

X