2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
O sırada günde bin kere düşündüğüm bebem emmezse korkusu yeniden hortlar 😂😂 ay neyse moral bozacak negatif şeyler söylemesinler de çünkü akrabalar riskli bir grup o konuda 🤣🤣
Ayy o korku bana da geliyor acemimm 🫣🥹. Akraba işte ne diceksin, söylüyorlar. Görümcem bile dün görüntülü konuşurken balon gibi söneceksin merak etme dedi. E sen söyleyene kadar etmiyordum? 🫠😭 sabır çekiyorum napiim 😂😂😂

Ben olacağım canım nasipse 28 mayısta. Spinal sezeryan olacak

Ben de spinal sezeryen olacagim🙋‍♀️

Genel anestezi düşündünüz mü acaba? Ben çok kararsızım.genelde uyandıktan sonra bi sıkıntı kalmıyor pek sanırım ama spinalde bel ağrısı uzun süre denge problemi felan korkutuyor beni.acayip kafam karışık yoksa o anlara şahit olmwk çok güzel de

• Beğen
Reactions: Jou
Ayy o korku bana da geliyor acemimm 🫣🥹. Akraba işte ne diceksin, söylüyorlar. Görümcem bile dün görüntülü konuşurken balon gibi söneceksin merak etme dedi. E sen söyleyene kadar etmiyordum? 🫠😭 sabır çekiyorum napiim 😂😂😂
Hahaha bir yerden yorum yapacaklar illa ki 😅😅 artık kendimizi açıklamaya bile ihtiyaç duymadığımız yerde kafa rahatlığı geliyor haklısın diyip geçmek lazım 😬😬

Genel anestezi düşündünüz mü acaba? Ben çok kararsızım.genelde uyandıktan sonra bi sıkıntı kalmıyor pek sanırım ama spinalde bel ağrısı uzun süre denge problemi felan korkutuyor beni.acayip kafam karışık yoksa o anlara şahit olmwk çok güzel de
Genel hic dusunmedim. Spinali yapan kisinin eli de onemli bence ben ilkinde hic bir sorun yasamadim

Ben ikikez spinal oldum ama bunda niyeyse korkuyorum. Genel olarak doktorlar spinal yapma taraftarı ama. Bebeğe daha az narkoz etki ettiği için. Bir sağlık problemi olmayan herkesi burda spınal yapıyorlar bizim

• Beğen
Benim hiç dönmedi başımm bel agrımda olmadı ameliyatlıyken egilemiyosun yerden birsey alamıyosun 1 ayda böyle sürüyo sonrası düzeliyorr belinde sorun onlarla için geçerli uzun bi süre ağrıması

Ay ne güzelll ne güzelll 💕 valla bu kilolar nereye gitti ben anlamadım 15 kilo aldım diyince herkes şok oluyor 🤣🤣 bir de bir ay kaldı diyince şok oldular tabi gözden ırak kimse farketmiyor kaç ay geçti ne kadar kaldı 😬😬
Evett yaa bende 15 kilo aldım dedimm diyolar oğlandan şişmissindir diyo ama benim yüzüm hiç almadı kollarım aldı bacaklarım

Ben ikikez spinal oldum ama bunda niyeyse korkuyorum. Genel olarak doktorlar spinal yapma taraftarı ama. Bebeğe daha az narkoz etki ettiği için. Bir sağlık problemi olmayan herkesi burda spınal yapıyorlar bizim
bebeğin sağlığı için iştee benimde mecburi oldu ilk doğumda spinal kızım pek dönmediği için
Iki kez bide maşaallahhh 3 sezaryenide yapıyolar sanırım

Son düzenleme:
İyi bayramlar arkadaşlar🙏 Bilginiz olsun diye yazıyorum.Benimde idrar yollari iltihapi olmuştum şeffaf akintim geliyordu tedbir için doktora gittim kontrol amaçlı dedim.(serklaj var bende) idrar yollarimda iltihap şu anda yokmuş fakat benim sancilarim başlamış nts de sanci cikti.Ciger gelistirici vurdular nidicard diye kasilmayi önleyici ilac verdiler sanciyi durdurdular şimdilik.benimde 32 hafta bitti 2 3 hafta daha sonra olsun dogum diye dua ediyorum🙏Arkadaslar sizde çok dikkat edin en ufak bir şikayette hemen doktorunuzla iletişim kurun ben hiç sancı hissetmedim mesela
Geçmiş olsun, gelen vajinal iltihap yada bebeğin suyu vs değil değil mi? Vajinal kültür aldırdın mı?
Ben de de abdominal serklaj var

Evett yaa bende 15 kilo aldım dedimm diyolar oğlandan şişmissindir diyo ama benim yüzüm hiç almadı kollarım aldı bacaklarım
Kız benim de aynııı 😬😬 bacaklarım da içe içe doldu kalcam genişlemedi, vücut yapım da öyledir gerçi ama normal zamanda 15 kilo alsam böyle olmazdım bence 🤣🤣

• Komik
Sagolun bebegin suyu değil vajinal kültür yapmadı doktorum muayene etti ama açıklık var mı diye yokmuş nidicard diye 1 ilac verdi onu içtiğimden beri akinti inanılmaz az hiç beklemiyordum sanci anlamadim da zaten 2 3 hafta daha geçse keşke doğuma

X