2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bendede aşırı uyku var onun haricinde hic bir belirtim yok. "Bazen" yemek yapmaya kalktigimda kapatıp uyuyorum. Bazen dedim çünkü yemek saatinde de uyuyorum
Sağ kasığımda batma var bir de zaman zaman bıçak gibi saplanıyor yanlış bi şey mi yaptım düşüncesi sarıyor
Risk teşkil eden bir gebeliğim de olunca belirti görmemek beni tedirgin ediyor. Bence analar doğumdan sonra uyuyamıyor diye vücut depolama yapıyor

Belirti olsa korkuyoruz,olmasa korkuyoruz çok değişik birsey benimde kanama alanim varmis o yuzden bende agri olunca korkuyorum Allah sağlıkla sihhatle kolaylikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Bebeklerim ikizdi birini kaybettik, geriden geliyor o yüzden. Ünlemli tepkiler vermeden biraz düşünmek gerek.
Kötü bir şey demedim.
Ünlem de kötü bir şey değil şaşkınlık ve sorgulamaydı.
Bu duygular sanırım çok yorucu, yıpratıcı yaşamadım, Allah ım da yaşatmasın kimseye.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Benimki kese 4+6 da gözüktü 5 haftalığa 1 gun kala yani siz biraz daha bekleyin 5 haftayi gecsin Yani en az 5+4 5+5 gibi falan faha garanti olur defalarca gitmemis olursunuz yada 2 hafta daha bekleyin kalp atışlarıyla beraber gorursunuz tabi sabredebilirseniz

Doğmamış bebege don biçmek gibi bir soru olacak ama Malum hayat şartları gun geçtikçe artan fiyatlar doğum paketleri hakkında hiç araştırma yaptinizmi kizlar

Kızlar ultrason kagıdında ao %95 diyor internetten baktım ao atardamar diyor 95 olması ne demek bilen var mı

Bana doktorum kanama olmadığı sürece sırt ağrısı ve kasık normal demişti. Bende 2 gün önce belime sanki bıçak saplanıyor gibi oluyordu bu ağrılar normalmiş

Doğmamış bebege don biçmek gibi bir soru olacak ama Malum hayat şartları gun geçtikçe artan fiyatlar doğum paketleri hakkında hiç araştırma yaptinizmi kizlar
Ben satın aldım. 10 muayene+ tetkikler+ doğum+ çocuğun ilk muayenesi+ 1 gece yatış+ baba için mini check up+oda süslemesi vs gibi bir paket. Fiyat değişecekti, yükselmeden aldık. Herhangi bir terslik, kayıp olursa aldığınız hizmetleri düşüp kalan tutarı iade ediyorlar. Ankara Medical Park'tan 32 bin TL'ye aldım.

Şehir şehir değişiyor sanırım bende istanbuldan medikalden aldım bugün kalbimden rahatsiz oldugum için kardiyolojimde orda diye araştırmadım 10 muayene+10 kontrol+tum kan tahlilleri+2li test+3 lu test+tum nst ler+normal dogum(bir gece yatış) sezeryan ise iki gun yatis + 5.gun anne muayenesi+emzirme egitimi+30 poz cekim dvd teslim+oda suslemesi 41.500
Sadece detaylı ultrason yok dediler birde sezeryan olursa epidural icin ek ucret dediler

Kızlar özelde doğum yapacaklara önerim doğum sigortası ben şubatta yaptırmıştım tabi hamile değildim ozaman Anadolu sigorta 9 bin verdim doğumu karşılıyor tabi benim şubatta yenilenecek ama gebelikte sigorta yapmıyor gebelikte sigorta yapan tek bir yer var orasında demir sigorta muayeneler doğum karşılıyor yakınım 25 bine yaptırdı ve gittiği hastanede sadece sezeryan 17 bindi muayeneler testler hariç isterseniz bi araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…