- 12 Aralık 2013
- 321
- 310
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.341
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama uyku harici bir belirti taşımıyorumKızlar böyle bayılacak gibi pekte gibi oluyorum yaa. Yemeği bile zorla yedim uyusam uyuyamadım böyle çok değişik bir haldeyimsize de oluyor mu yaaa
Bendede aşırı uyku var onun haricinde hic bir belirtim yok. "Bazen" yemek yapmaya kalktigimda kapatıp uyuyorum. Bazen dedim çünkü yemek saatinde de uyuyorumİyi mi kötü mü bilmiyorum ama uyku harici bir belirti taşımıyorum
Bana da vermedi hatta demir depolarim düşükmüş, 12. Haftadan sonra başlayacağız dediMerhaba ben suan 7.haftadayim doktor sadece folik asit verdi, demir veya diger seylerden baska bi takviye kullanmıyorum sizde de durum boyle mi acaba? Tesekkur ederim
Sağ kasığımda batma var bir de zaman zaman bıçak gibi saplanıyor yanlış bi şey mi yaptım düşüncesi sarıyorBendede aşırı uyku var onun haricinde hic bir belirtim yok. "Bazen" yemek yapmaya kalktigimda kapatıp uyuyorum. Bazen dedim çünkü yemek saatinde de uyuyorum
Belirti olsa korkuyoruz,olmasa korkuyoruz çok değişik birseySağ kasığımda batma var bir de zaman zaman bıçak gibi saplanıyor yanlış bi şey mi yaptım düşüncesi sarıyor
Risk teşkil eden bir gebeliğim de olunca belirti görmemek beni tedirgin ediyor. Bence analar doğumdan sonra uyuyamıyor diye vücut depolama yapıyor
Kötü bir şey demedim.Bebeklerim ikizdi birini kaybettik, geriden geliyor o yüzden. Ünlemli tepkiler vermeden biraz düşünmek gerek.
Benimki kese 4+6 da gözüktü 5 haftalığa 1 gun kala yani siz biraz daha bekleyin 5 haftayi gecsin Yani en az 5+4 5+5 gibi falan faha garanti olur defalarca gitmemis olursunuz yada 2 hafta daha bekleyin kalp atışlarıyla beraber gorursunuz tabi sabredebilirsenizMerhaba,dün evde test yaptim hamileymisim hesaplama göre 4+3 günlük hamileyim.sizce kese ne zaman görülür ne zaman doktora gitmeliyim.bide iki gündür akşam bulantilarim oluyo normalde sabah bulantisi olur diye duymuştum akşam bulantısı yaşayan var mi
Bana doktorum kanama olmadığı sürece sırt ağrısı ve kasık normal demişti. Bende 2 gün önce belime sanki bıçak saplanıyor gibi oluyordu bu ağrılar normalmişKizlar ben 5 haftalik hamielyim midemin yan tarafı sol tarafı göğüsum altında ağrım var batma şeklinde sanki bebek ayaklarini dayamış gibi neden acaba yani tafaimda sol sırtım da ağrıyor neden olabilir eğilirken oturuken batıyor dik oturmaya çalışıyorum ama batma oluyor yardım edin ya soruma cvp yazarsanız sevirinim Allah razı olsun ikiz supem var olabilirmi acaba
Olmaz mı hemde ne ağrı sanırsın ikiye ayrılıyor belimBel ağrısı yaşayan var mı ?
Benim bugün silik pembe akıntım vardı durdu sonra belim ağrıyor şimdi o yüzden sordum başkası yaşıyor mu diye bakalım Rabbim yardımcımız olsunOlmaz mı hemde ne ağrı sanırsın ikiye ayrılıyor belim
Ozelden msjima bakarmisin cnmÖzelden at canım anlatmam zor öyle kolay basit değil
Ben satın aldım. 10 muayene+ tetkikler+ doğum+ çocuğun ilk muayenesi+ 1 gece yatış+ baba için mini check up+oda süslemesi vs gibi bir paket. Fiyat değişecekti, yükselmeden aldık. Herhangi bir terslik, kayıp olursa aldığınız hizmetleri düşüp kalan tutarı iade ediyorlar. Ankara Medical Park'tan 32 bin TL'ye aldım.Doğmamış bebege don biçmek gibi bir soru olacak amaMalum hayat şartları gun geçtikçe artan fiyatlar doğum paketleri hakkında hiç araştırma yaptinizmi kizlar
Benim de aynı şekilde canım kan ve idrar sonuçların normal, vitaminlerin iyi folik asitle devam edelim dedi doktorMerhaba ben suan 7.haftadayim doktor sadece folik asit verdi, demir veya diger seylerden baska bi takviye kullanmıyorum sizde de durum boyle mi acaba? Tesekkur ederim
Şehir şehir değişiyor sanırım bende istanbuldan medikalden aldım bugün kalbimden rahatsiz oldugum için kardiyolojimde orda diye araştırmadım 10 muayene+10 kontrol+tum kan tahlilleri+2li test+3 lu test+tum nst ler+normal dogum(bir gece yatış) sezeryan ise iki gun yatis + 5.gun anne muayenesi+emzirme egitimi+30 poz cekim dvd teslim+oda suslemesi 41.500Ben satın aldım. 10 muayene+ tetkikler+ doğum+ çocuğun ilk muayenesi+ 1 gece yatış+ baba için mini check up+oda süslemesi vs gibi bir paket. Fiyat değişecekti, yükselmeden aldık. Herhangi bir terslik, kayıp olursa aldığınız hizmetleri düşüp kalan tutarı iade ediyorlar. Ankara Medical Park'tan 32 bin TL'ye aldım.