- 6 Eylül 2022
- 253
- 186
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.321
Gittim canım randevuna daha var kafama taktim son artışı2 günde bir 2 katı olması gerekiyor.bence saglıklı ilerliyor doktoroa gitmediniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canım randevuna daha var kafama taktim son artışı2 günde bir 2 katı olması gerekiyor.bence saglıklı ilerliyor doktoroa gitmediniz mi
Hayır hiç kafana takma. Takacak bir şey yok. Gayet güzel ilerlemiş...Gittim canım randevuna daha var kafama taktim son artışı
İlki dış gebelikti doktor anlamadı iç kanama geçirdim acı tecrübe olunca insanın yüreği yüreğine sığmıyor kuzumHayır hiç kafana takma. Takacak bir şey yok. Gayet güzel ilerlemiş...
Bende geçen hafta çarşamba baktirmistim tam adet günümde 2227 çıkmıştı çok mu yüksek betanin yüksek olması sıkıntılı mi hatta bir saglikci arkadaşım var o betaya göre 7 haftalık dedi dedim ki imkansız ben tahmini 20-23 arası yumurtlama görmüştüm gitsem kese gözükür inşallah ama kalp atışını da duymak istiyorum o yüzden bekliyorum biraz dahaAmin canım sende insallah ben en son gecen cuma beta baktırdım 927 cıkmıstı daha baktırmadım ben muhtemelen 25- ya da 26 eylülde yumurtlama gördüm ben de 5+2 yim adet tarihime göre ultrason kagıdında da 5+2 yazıyor ama doktor 6 haftalık dedi
Nasıl anladığını bana da söyler misin? Ben ultrason fotomu atmak istemiyorum da...Canım yüzde yüz kız
Betana göre gözükür diye düsünüyorum canım ama digeri hakkında bilgim yok insallah güzel haberler alırsınBende geçen hafta çarşamba baktirmistim tam adet günümde 2227 çıkmıştı çok mu yüksek betanin yüksek olması sıkıntılı mi hatta bir saglikci arkadaşım var o betaya göre 7 haftalık dedi dedim ki imkansız ben tahmini 20-23 arası yumurtlama görmüştüm gitsem kese gözükür inşallah ama kalp atışını da duymak istiyorum o yüzden bekliyorum biraz daha
Özelden at canım anlatmam zor öyle kolay basit değilNasıl anladığını bana da söyler misin? Ben ultrason fotomu atmak istemiyorum da...
Elimden geleni yapıyorum ama malesef çok sinirli, gergin, agresif bir yapım var normal karakterim bukorku yaratmayın nolur bizim olumlu olumsuz düşüncelerimiz hormonlarımızı yönetebiliyor, iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah :)
Öneri için teşekkür ederim, kitapları araştıracağımBen henüz almadım ama ''Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' çok tavsiye ediliyor, onu kesinlikle alacağım. Bütün hamilelik sürecinde yaşanacak her şey ile ilgili anlaşılır ve geniş bilgi veriyormuş.
Bir de biz eşimle terapiye gidiyorduk önceden,hala ara sıra sohbet etmeye, paylaşmaya gidiyoruz. Çocuk konusu için de tekrar görüşmek istediğimde psikoloğumuz bana ''Korkma! İyi Bir Annesin'' kitabını önerdi. Bir de bunu alacağım şimdilik.
Eve gidince sana okuduğum/okumak için edindiğim kitapları atacağım bu süreçte online terapi bana da gerekiyor olaibilir, belirtilerle kafayı yemek üzereyim çünkü online diyetisyene başlayacağım ama nasipse 12. hafta gibiElimden geleni yapıyorum ama malesef çok sinirli, gergin, agresif bir yapım var normal karakterim bu
İşim de çok gergin
Kendi ailevi durumlarım da çok gergin
Hhahahaha tam sıyırmalık
Öneri için teşekkür ederim, kitapları araştıracağım
Bu arada ben de düzenli olarak online terapi alıyorum, faydasını asla küçümseyemem
Hamilelik sürecinde de çok faydalı olacağına eminim
merhabaa :) evet şuan folik asit, diğer takviyeler ilerleyen zamanlarda nasipse .Merhaba ben suan 7.haftadayim doktor sadece folik asit verdi, demir veya diger seylerden baska bi takviye kullanmıyorum sizde de durum boyle mi acaba? Tesekkur ederim
Teşekkür ederim canım, bekliyorumEve gidince sana okuduğum/okumak için edindiğim kitapları atacağım bu süreçte online terapi bana da gerekiyor olaibilir, belirtilerle kafayı yemek üzereyim çünkü online diyetisyene başlayacağım ama nasipse 12. hafta gibi
Evet canım şimdilik folik asit yazdı benim doktorumdaMerhaba ben suan 7.haftadayim doktor sadece folik asit verdi, demir veya diger seylerden baska bi takviye kullanmıyorum sizde de durum boyle mi acaba? Tesekkur ederim
Kese yuvarlaksa kız, uzunlamasına gibiyse erkek diyorlar .Nasıl anladığını bana da söyler misin? Ben ultrason fotomu atmak istemiyorum da...
Evet tüp bebek doktorum inşAllah bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle ultrason alcam bakıcam arada bebeğime bu şekil de olmuyorsenin tüp bebek doktorun mu o canım? geçmesine sevindim
Bebeklerim ikizdi birini kaybettik, geriden geliyor o yüzden. Ünlemli tepkiler vermeden biraz düşünmek gerek.5+0 sat gününden itibaren mi?
Ben kendimi değerlendirdim de senin bilgilerinde.
Benim ultrason tarihim 3,5 hafta 15 mm kese var.