2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kiz gibi canım

Hadi yaa kuzum doktorunla bir görüşsen mi? çok mu geldi devam ediyor mu?
Geçti yine doktorumu aradım çıkıyormuş başka doktora yönlendirdi sarı akıntı diyordun ya benim o pembe geliyor işte geçti Allaha şükür doktoruma açtım ağzımı yumdum gözümü pembe ve khverengi ve az sıkıntı değil diyorlar peçeteye geldi yani demek istediğim doktoruma acayip sinirliyim

Canım maşallah hayırla kucağına alırsın inşallah sat tarihlerimiz aynı seninle tahmini ne zaman yumurtlama gördün sen biliyor musun uygulamada benim şuan gebelik 5+2 gözüküyor birde beta kaçti gittiğinde

senin tüp bebek doktorun mu o canım? geçmesine sevindim

Amin canım sende insallah ben en son gecen cuma beta baktırdım 927 cıkmıstı daha baktırmadım ben muhtemelen 25- ya da 26 eylülde yumurtlama gördüm ben de 5+2 yim adet tarihime göre ultrason kagıdında da 5+2 yazıyor ama doktor 6 haftalık dedi

Kızlar,
Annelik ve bebek ile ilgili kitap falan aldınız mı?
Bazen içim kararıyor, pozitif şeyler okumaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz kitaplar var mıdır?
Ben henüz almadım ama ''Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' çok tavsiye ediliyor, onu kesinlikle alacağım. Bütün hamilelik sürecinde yaşanacak her şey ile ilgili anlaşılır ve geniş bilgi veriyormuş.
Bir de biz eşimle terapiye gidiyorduk önceden,hala ara sıra sohbet etmeye, paylaşmaya gidiyoruz. Çocuk konusu için de tekrar görüşmek istediğimde psikoloğumuz bana ''Korkma! İyi Bir Annesin'' kitabını önerdi. Bir de bunu alacağım şimdilik.

Kızlar bişey danışmak istiyorum beta değerlerim 15i akşam 28 ,17si akşam 124 bugun 20si öğlen 477 geldi. Katlanışım nasıl sizce bana düşük geldi evhammı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…