- 22 Aralık 2012
- 1.583
- 2.433
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.301
Benim biraz icime kurt düstü canım saga yerlesmis ortada degil dedi ama ne bileyim yolk falan olusmus icim rahat Allahın izniylekuzumm hayırlı olsun gayet iyi duruyor bence :) benim minnakımda solda çıkıyor , doktorum bişi demedi bu konuda
kızlar yolk neBenim biraz icime kurt düstü canım saga yerlesmis ortada degil dedi ama ne bileyim yolk falan olusmus icim rahat Allahın izniyle
Bugun tam 7+1 oldu 1 cm e yaklaşmış bile cücükYaaaa maşallahne kadarlık şuan oldukça belirgin görünüyor
Doktorum bana ben yolk değil beslenme kesesi diyorum demişti. Kese gözüktükten sonra yolk kesesinin oluşumu önemli. Bebişimiz için beslenmesi için . Yolk kesesi olmayınca sağlıksız gebelik olmuş oluyor .kızlar yolk ne
Bebeğin oluştuğuna dair ilk belirti canım ordan besleniyor diye biliyorum plesanta olusana kadarkızlar yolk ne
Yok aşkım. Kalbinin attığını ultrason cihazında gördük Allah'a şükür. "Ama çok küçük olduğu için sesi duyulmuyor" dedi doktorum
İyi canım çok şükür.. tekrar randevu verdi mi pekiYok aşkım. Kalbinin attığını ultrason cihazında gördük Allah'a şükür. "Ama çok küçük olduğu için sesi duyulmuyor" dedi doktorum
2 hafta sonra gel dedi.İyi canım çok şükür.. tekrar randevu verdi mi peki
Kiz gibi canımEki Görüntüle 3321106
Kızlar 6+0 gözüktü cok şükür yolk kesesi de oluşmuş, biraz sağa yerleşmiş dedi büyüdükce toparlanır dedi ama sanırım onu risklere hazırlıklı olayım diye belirtti, cok sükür 20 gün sonra kalbi icin gidicez, keseden anlayanınız var mı şekli vs düzgün dimi, doktor o konuda bisey demedi, bende unuttum sormayı
Geçti yine doktorumu aradım çıkıyormuş başka doktora yönlendirdi sarı akıntı diyordun ya benim o pembe geliyor işte geçti Allaha şükür doktoruma açtım ağzımı yumdum gözümü pembe ve khverengi ve az sıkıntı değil diyorlar peçeteye geldi yani demek istediğim doktoruma acayip sinirliyimHadi yaa kuzum doktorunla bir görüşsen mi? çok mu geldi devam ediyor mu?
Canım maşallah hayırla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 3321106
Kızlar 6+0 gözüktü cok şükür yolk kesesi de oluşmuş, biraz sağa yerleşmiş dedi büyüdükce toparlanır dedi ama sanırım onu risklere hazırlıklı olayım diye belirtti, cok sükür 20 gün sonra kalbi icin gidicez, keseden anlayanınız var mı şekli vs düzgün dimi, doktor o konuda bisey demedi, bende unuttum sormayı
senin tüp bebek doktorun mu o canım? geçmesine sevindimGeçti yine doktorumu aradım çıkıyormuş başka doktora yönlendirdi sarı akıntı diyordun ya benim o pembe geliyor işte geçti Allaha şükür doktoruma açtım ağzımı yumdum gözümü pembe ve khverengi ve az sıkıntı değil diyorlar peçeteye geldi yani demek istediğim doktoruma acayip sinirliyim
Amin canım sende insallah ben en son gecen cuma beta baktırdım 927 cıkmıstı daha baktırmadım ben muhtemelen 25- ya da 26 eylülde yumurtlama gördüm ben de 5+2 yim adet tarihime göre ultrason kagıdında da 5+2 yazıyor ama doktor 6 haftalık dediCanım maşallah hayırla kucağına alırsın inşallahsat tarihlerimiz aynı seninle tahmini ne zaman yumurtlama gördün sen biliyor musun uygulamada benim şuan gebelik 5+2 gözüküyor birde beta kaçti gittiğinde
Ben henüz almadım ama ''Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler'' çok tavsiye ediliyor, onu kesinlikle alacağım. Bütün hamilelik sürecinde yaşanacak her şey ile ilgili anlaşılır ve geniş bilgi veriyormuş.Kızlar,
Annelik ve bebek ile ilgili kitap falan aldınız mı?
Bazen içim kararıyor, pozitif şeyler okumaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz kitaplar var mıdır?
5+0 sat gününden itibaren mi?Evet göründü neden şaşırdığınızı anlayamadım detaylı ultrasona girdim?
2 günde bir 2 katı olması gerekiyor.bence saglıklı ilerliyor doktoroa gitmediniz miKızlar bişey danışmak istiyorum beta değerlerim 15i akşam 28 ,17si akşam 124 bugun 20si öğlen 477 geldi. Katlanışım nasıl sizce bana düşük geldi evhammı yapıyorum