2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bende geçen hafta çarşamba baktirmistim tam adet günümde 2227 çıkmıştı çok mu yüksek betanin yüksek olması sıkıntılı mi hatta bir saglikci arkadaşım var o betaya göre 7 haftalık dedi dedim ki imkansız ben tahmini 20-23 arası yumurtlama görmüştüm gitsem kese gözükür inşallah ama kalp atışını da duymak istiyorum o yüzden bekliyorum biraz daha

Betana göre gözükür diye düsünüyorum canım ama digeri hakkında bilgim yok insallah güzel haberler alırsın

Kizlar ben 5 haftalik hamielyim midemin yan tarafı sol tarafı göğüsum altında ağrım var batma şeklinde sanki bebek ayaklarini dayamış gibi neden acaba yani tafaimda sol sırtım da ağrıyor neden olabilir eğilirken oturuken batıyor dik oturmaya çalışıyorum ama batma oluyor yardım edin ya soruma cvp yazarsanız sevirinim Allah razı olsun ikiz supem var olabilirmi acaba

korku yaratmayın nolur bizim olumlu olumsuz düşüncelerimiz hormonlarımızı yönetebiliyor, iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah :)
Elimden geleni yapıyorum ama malesef çok sinirli, gergin, agresif bir yapım var normal karakterim bu
İşim de çok gergin
Kendi ailevi durumlarım da çok gergin

Hhahahaha tam sıyırmalık
Öneri için teşekkür ederim, kitapları araştıracağım
Bu arada ben de düzenli olarak online terapi alıyorum, faydasını asla küçümseyemem
Hamilelik sürecinde de çok faydalı olacağına eminim

Merhaba ben suan 7.haftadayim doktor sadece folik asit verdi, demir veya diger seylerden baska bi takviye kullanmıyorum sizde de durum boyle mi acaba? Tesekkur ederim

Eve gidince sana okuduğum/okumak için edindiğim kitapları atacağım bu süreçte online terapi bana da gerekiyor olaibilir, belirtilerle kafayı yemek üzereyim çünkü online diyetisyene başlayacağım ama nasipse 12. hafta gibi

Teşekkür ederim canım, bekliyorum
Terapiyi herkese öneririm, gerçekten hayatımda level atladığım bir süreç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…