2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar böyle bayılacak gibi pelte gibi oluyorum yaa. Kafamı kaldıramıyorum.Yemeği bile zorla yedim uyusam uyuyamadım böyle çok değişik bir haldeyim size de oluyor mu yaaa
Benimde oluyor kuzum hatta tansiyonum düşüyor kalbim hızlanıyor filan , yatıp ayaklarımı kaldırıyorum biraz daha rahatlıyorum , ben çok acıkınca oluyor genelde

Benimde oluyor kuzum hatta tansiyonum düşüyor kalbim hızlanıyor filan , yatıp ayaklarımı kaldırıyorum biraz daha rahatlıyorum , ben çok acıkınca oluyor genelde
Kuzum benim kese tarihimi girebilir misin müsait olduğunda normalde 5+2 ydim dün ama ultrasonda 6+0 dedi nasıl girersin sana kalmıs

Mide bulantısı baş dönmesi yok ama sık sık bende idrara çıkıyorum çokça su içiyorum folbial ve d-vit kullaniyorum ve evet benimde ellerim kuruyor burnum tıkanıyor sürekli. Bel ve kasık ağrısı nadiren oluyor. Göğüslerim çok ta sert değil ama eşim başını koyunca acıyor. 5 hafta 1 günlüğüz bugün. Doktora gitmedim 2 hafta sonra gitmeyi planliyorum hem keseyi hem içindeki bebeği hemde kalp atışını duymak için. Inşallah herşey yolunda gider. Haziran annelerim insallah bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza aliriz

Kızlar deli olmak üzereyim kan birikimi var kese etrafinda doktor çok uzerinde durmadi sadece takip edicez dedi ama internette araştırmaktan kendimi alıkoyamiyorum. Lekelenmem yok hiç ama kanama alanı var nasıl gecicek bu

bence kendin ve bebeğinden başka bişry düşünmemeye çalış sizden daha önemli biley yol, bu arada bebeğimi beklerken kitabını bende aldım çok güzel okuyorum tavsiye ederim

Kızlar benden çok kan geldi kırmızı geldi doktora gittim acilden kese bozulmuş kürtaj dedi sonra zeynep kamil hastanesine gittim kalp atışını duyduk ama kese bozulmuş gerçekten yapabilcrğimiz birşey yok eve gidip dinlenip progestanı olmaya devam dedi ne olur kızlar çok dua edin çocugum benimle kalsın inşAllah hayırlısıyla sağlıkla

Kızlar yaa üzerinize afiyet şifayı kaptım ben boğazlarım yanmaya başladı, halsizlik hafif ateş ballı limonlu su içiyorum, başka var mı öneriniz
Bende geçen hafta kaptım, tam 8 gün oldu devam ediyor. İçebileceğimiz bir ıhlamur varmış bitki çayı olarak onu içiyorum bende ballı limonlu. Çok geçmiş olsun toparlarsınız inşallah bir an önce

İnşallah tutunur bırakmaz seni, dualarım seninle. Uzan dinlen negatif düşünme. Hissetmesin bebeğin

İnşallah bebeğin seninle kalır canım içini rahat tur sen en azından diğer doktor progestana devam demiş. Bol bol dua et. Allah’ın izniyle mucize olur inşallah

İnşallah tutunur sana canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…