- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.361
Benimde oluyor kuzum hatta tansiyonum düşüyor kalbim hızlanıyor filan , yatıp ayaklarımı kaldırıyorum biraz daha rahatlıyorum , ben çok acıkınca oluyor geneldeKızlar böyle bayılacak gibi pelte gibi oluyorum yaa. Kafamı kaldıramıyorum.Yemeği bile zorla yedim uyusam uyuyamadım böyle çok değişik bir haldeyimsize de oluyor mu yaaa
Kuzum benim kese tarihimi girebilir misin müsait olduğunda normalde 5+2 ydim dün ama ultrasonda 6+0 dedi nasıl girersin sana kalmısBenimde oluyor kuzum hatta tansiyonum düşüyor kalbim hızlanıyor filan , yatıp ayaklarımı kaldırıyorum biraz daha rahatlıyorum , ben çok acıkınca oluyor genelde
Mide bulantısı baş dönmesi yok ama sık sık bende idrara çıkıyorum çokça su içiyorum folbial ve d-vit kullaniyorum ve evet benimde ellerim kuruyor burnum tıkanıyor sürekli. Bel ve kasık ağrısı nadiren oluyor. Göğüslerim çok ta sert değil ama eşim başını koyunca acıyor. 5 hafta 1 günlüğüz bugün. Doktora gitmedim 2 hafta sonra gitmeyi planliyorum hem keseyi hem içindeki bebeği hemde kalp atışını duymak için. Inşallah herşey yolunda gider. Haziran annelerim insallah bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza alirizKızlar 1.ayda hamilelik belirtileriniz neler?
Bende sık idrara çıkma, ellerimin sürekli kuruması ve bazen bel ağrısı oluyor. Tabiki herkesin hamileliği farklı, hormonları farklı. Hepimiz aynı semptomları göstermeyebiliriz ama merak ettim. Sizin vücudunuzda ne gibi değişiklikler var?
Bende aynı sizinleyim keseyi gördünüz mü acaba benimde 15 Eylül 5+1 daha keseyi görmeye gitemdim siz gördünüz mü bide HCG değeriniz kactiBenim en son adet tarihim 15 eylül 2023 5 hafta 1 günlük olduk bugün ❤ yaşım 34 doktora gitmedik daha.
Gormedim canim 534 küsür hcg degerideBende aynı sizinleyim keseyi gördünüz mü acaba benimde 15 Eylül 5+1 daha keseyi görmeye gitemdim siz gördünüz mü bide HCG değeriniz kacti
Bendimde 3680.0 insallh gorersiz ben 1 kaşıma randevu aldm inaallh goreriz ya bebisleriGormedim canim 534 küsür hcg degeride
Kızlar kalp atımı için gittik kalp atımı var
bence kendin ve bebeğinden başka bişry düşünmemeye çalış sizden daha önemli biley yol, bu arada bebeğimi beklerken kitabını bende aldım çok güzel okuyorum tavsiye ederimElimden geleni yapıyorum ama malesef çok sinirli, gergin, agresif bir yapım var normal karakterim bu
İşim de çok gergin
Kendi ailevi durumlarım da çok gergin
Hhahahaha tam sıyırmalık
Öneri için teşekkür ederim, kitapları araştıracağım
Bu arada ben de düzenli olarak online terapi alıyorum, faydasını asla küçümseyemem
Hamilelik sürecinde de çok faydalı olacağına eminim
Bende geçen hafta kaptım, tam 8 gün oldu devam ediyor. İçebileceğimiz bir ıhlamur varmış bitki çayı olarak onu içiyorum bende ballı limonlu. Çok geçmiş olsun toparlarsınız inşallah bir an önceKızlar yaa üzerinize afiyet şifayı kaptım benboğazlarım yanmaya başladı, halsizlik hafif ateş ballı limonlu su içiyorum, başka var mı öneriniz
İnşallah tutunur bırakmaz seni, dualarım seninle. Uzan dinlen negatif düşünme. Hissetmesin bebeğinKızlar benden çok kan geldi kırmızı geldi doktora gittim acilden kese bozulmuş kürtaj dedi sonra zeynep kamil hastanesine gittim kalp atışını duyduk ama kese bozulmuş gerçekten yapabilcrğimiz birşey yok eve gidip dinlenip progestanı olmaya devam dedi ne olur kızlar çok dua edin çocugum benimle kalsın inşAllah hayırlısıyla sağlıkla
İnşallah tutunur sana canım dualarımız seninleKızlar benden çok kan geldi kırmızı geldi doktora gittim acilden kese bozulmuş kürtaj dedi sonra zeynep kamil hastanesine gittim kalp atışını duyduk ama kese bozulmuş gerçekten yapabilcrğimiz birşey yok eve gidip dinlenip progestanı olmaya devam dedi ne olur kızlar çok dua edin çocugum benimle kalsın inşAllah hayırlısıyla sağlıkla