2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Bana da 28+5 iz 1150 gram dedi canım,herkese sordum normal dediler.haftalar da kafaya göre 29 çıkmış boy uzunluouna göre 27 çıkmış o yüzden farklı farklı sanırım ona takılma kafa son aya kadar önde gidiyormuş benimki de öyle.FL dediği değeri 7 ile çarpıyorsun bacak kemiğinden boyunu ölçüyorlar
Banada şuan normal diyorlar içim rahatladı. Kafa için şeyi dedi aşağıdaymış ya baskı yapıyormuş bebek o yüzden magnezyum verdi.

Hahahah kızlardada oluyormuş demekki babayamı çekti kizzz benim kızçe bana çekmiş hahahaha
Ama oğlan babaya 🤣 boyu kaçmiş göremedim
Tam tersi ne bilim eşim çok uzun boylu değil ya normal. Benim ikizim var erkek uzun boylu dayısına çekmiş dedim doktora eşimde halasına çekmiş diyor boyu uzun görümceminde😂

• Komik
Reactions: Jou
Ayyy Dr bana dediki ödem istemiyorum tamam şuan yokda napim olursa 🫣 bol bol hareket ediyorum el parmak ayak bilekler hareketlendiriyorum mesircim ama olabiliyor yani normal bu tansiyonun iyiyse sıkıntı etme illaki olacak 🙃
canım mevsim , valla bende şaşkınım :) doktorumla konuştum sbaahtan, tansiyonunu takip et yükselirse hemen gel dedii. Allah'tan niye ödem tuttun demedi :KK73:

benim kurutmada bebek hijyen diye bir program var ona atacağım acemim , umarım küçülmez :)

40 derecede yıkasak iyi değil mi? 30 da mı yıkasak?
30 derecede at bence zaten bide lekesiz ya ben elde yıkamaya açtım ogluşumun hastane çıkışı geldi
Ben de 30da yıkadım küçülür müçülür zaten minnacıklar 🥹 kurutmaya da karışık program kullandım
Benim çamaşır makinemdeki bebek kıyafeti programı 60 dereceden başka seçenek vermiyor korktum ben de 40 derece + kurutma bile küçültüyor bazı tişörtleri 😳 o zaman 30 diyoruzz 👍🏻 kurutmayı da deneyeceğim bakalım bebiş programı yok benimkindee

Benim çamaşır makinemdeki bebek kıyafeti programı 60 dereceden başka seçenek vermiyor korktum ben de 40 derece + kurutma bile küçültüyor bazı tişörtleri 😳 o zaman 30 diyoruzz 👍🏻 kurutmayı da deneyeceğim bakalım bebiş programı yok benimkindee
Ozaman 30derece yeterli askomm bayada 60 çeker iyice bide yeni🤣

X