- 19 Aralık 2021
- 2.051
- 2.636
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.521
Benim Dr fena ev ödevleri veriyor normal doğum yanlısı bir kadın o yüzden ona gittim zaten bakalım neler olacakHahahahahaha ayyy ne güldüm ya değişik bu drlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Dr fena ev ödevleri veriyor normal doğum yanlısı bir kadın o yüzden ona gittim zaten bakalım neler olacakHahahahahaha ayyy ne güldüm ya değişik bu drlar
Banada şuan normal diyorlar içim rahatladı. Kafa için şeyi dedi aşağıdaymış ya baskı yapıyormuş bebek o yüzden magnezyum verdi.Bana da 28+5 iz 1150 gram dedi canım,herkese sordum normal dediler.haftalar da kafaya göre 29 çıkmış boy uzunluouna göre 27 çıkmış o yüzden farklı farklı sanırım ona takılma kafa son aya kadar önde gidiyormuş benimki de öyle.FL dediği değeri 7 ile çarpıyorsun bacak kemiğinden boyunu ölçüyorlar
Tam tersi ne bilim eşim çok uzun boylu değil ya normal. Benim ikizim var erkek uzun boylu dayısına çekmiş dedim doktora eşimde halasına çekmiş diyor boyu uzun görümcemindeHahahah kızlardada oluyormuş demekki babayamı çekti kizzz benim kızçe bana çekmiş hahahaha
Ama oğlan babaya boyu kaçmiş göremedim
Evet evet normal dedi.Ölçümlerin artı eksi payı oluyor ya doktor onu hesaplamıştır normal dediyse normaldir canım maşallahhh sizeee
Çok sevindim ya yoksa kafaya takmıştımDoktor + - 155gr demiş, makinesine göre değişiyor. Hamilelik +’a göre 29. hafta 1,37 kg görünüyor. Herşey normal bence
Oo daha nee var işte genetikte hahahahaTam tersi ne bilim eşim çok uzun boylu değil ya normal. Benim ikizim var erkek uzun boylu dayısına çekmiş dedim doktora eşimde halasına çekmiş diyor boyu uzun görümceminde
Hayırlısıyla doğursun senii yavrukuşBenim Dr fena ev ödevleri veriyor normal doğum yanlısı bir kadın o yüzden ona gittim zaten bakalım neler olacak
Ben elbise koymayı düşündüm daha rahat olur diye ama nolur nolmaz rhaat bir pantolonda koyacağım :)Hastaneden çıkarken giymeye ne koyacaksınız kızlar elbise mi pantolon mu ne mantıklı olur?
canım mevsim , valla bende şaşkınım :) doktorumla konuştum sbaahtan, tansiyonunu takip et yükselirse hemen gel dedii. Allah'tan niye ödem tuttun demediAyyy Dr bana dediki ödem istemiyorum tamam şuan yokda napim olursa bol bol hareket ediyorum el parmak ayak bilekler hareketlendiriyorum mesircim ama olabiliyor yani normal bu tansiyonun iyiyse sıkıntı etme illaki olacak
Magnezyum bana da iyi geliyor elif iyi olmuş doktorunun vermesi :)Banada şuan normal diyorlar içim rahatladı. Kafa için şeyi dedi aşağıdaymış ya baskı yapıyormuş bebek o yüzden magnezyum verdi.
Suyun içine atıp içiyorum toz seninde öyle mi sabah akşam tok karnına.Magnezyum bana da iyi geliyor elif iyi olmuş doktorunun vermesi :)
Hahahah evett aynen öyle olacak bence hergün birimizden haber gelecek bakalım aynı güne denk gelen olacak mıııAayyy 20 gün muuu ay heyecanlandım çokta birşey yokmuş aramızda valla yaşayıp görcez pıtır pıtır dökülürz herhalde sırayla
evet toz benimde ocean orzax markasıSuyun içine atıp içiyorum toz seninde öyle mi sabah akşam tok karnına.
benim kurutmada bebek hijyen diye bir program var ona atacağım acemim , umarım küçülmez :)Kızlaaar bebişin kıyafetlerini kaç dereceyle yıkadınız?? Kurutmaya da atacağım küçülürler mi acaba
30 derecede at bence zaten bide lekesiz ya ben elde yıkamaya açtım ogluşumun hastane çıkışı geldiKızlaaar bebişin kıyafetlerini kaç dereceyle yıkadınız?? Kurutmaya da atacağım küçülürler mi acaba
Ben de 30da yıkadım küçülür müçülür zaten minnacıklar kurutmaya da karışık program kullandımKızlaaar bebişin kıyafetlerini kaç dereceyle yıkadınız?? Kurutmaya da atacağım küçülürler mi acaba
benim kurutmada bebek hijyen diye bir program var ona atacağım acemim , umarım küçülmez :)
40 derecede yıkasak iyi değil mi? 30 da mı yıkasak?
30 derecede at bence zaten bide lekesiz ya ben elde yıkamaya açtım ogluşumun hastane çıkışı geldi
Benim çamaşır makinemdeki bebek kıyafeti programı 60 dereceden başka seçenek vermiyor korktum ben de 40 derece + kurutma bile küçültüyor bazı tişörtleri o zaman 30 diyoruzz kurutmayı da deneyeceğim bakalım bebiş programı yok benimkindeeBen de 30da yıkadım küçülür müçülür zaten minnacıklar kurutmaya da karışık program kullandım
Yaa öyle mievet toz benimde ocean orzax markası
Ozaman 30derece yeterli askomm bayada 60 çeker iyice bide yeniBenim çamaşır makinemdeki bebek kıyafeti programı 60 dereceden başka seçenek vermiyor korktum ben de 40 derece + kurutma bile küçültüyor bazı tişörtleri o zaman 30 diyoruzz kurutmayı da deneyeceğim bakalım bebiş programı yok benimkindee