2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
ben bi tane aldımmm hadi garii bayramda geldi , bayramdan sonra aliyim artık bi tane daha

Ohh maşallah sen iyisin ben daha biricinciyi dogurcam yaş 31 seninki erken evlenmenin avantajı Rabbim hayırla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canısı

Hafta olarak öyle galibaaa ama benim kesin sezaryen denmediği için kızçemin keyfini bekliycez hahah amiinn siz bugün kaç hafta kaç gün oldunuzz
Maşallah hadi bakalım heyecanla bekliyoruz prensesin keyfinibiz 29+2 kuzum bakalım tahmini tarih 20 Haziran diyor Dr da öyle söyledi ne zaman gelcek nasıl gelecek bizde pasamizin keyfine kaldık

Kızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
Ayyy Dr bana dediki ödem istemiyorum tamam şuan yokda napim olursa bol bol hareket ediyorum el parmak ayak bilekler hareketlendiriyorum mesircim ama olabiliyor yani normal bu tansiyonun iyiyse sıkıntı etme illaki olacak

Ohh maşallah sen iyisin ben daha biricinciyi dogurcam yaş 31 seninki erken evlenmenin avantajı Rabbim hayırla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canısı
Evettt aşık oldumm kocamın pesinden cerkezköylere istanbulu bırakıp geldim daha napayimm hayırlısı kuzumm erken evlensemde bebe geç oldu işte yoksa 25 yaşinda korunmayı bırakmıştım

Ayyy Dr bana dediki ödem istemiyorum tamam şuan yokda napim olursa bol bol hareket ediyorum el parmak ayak bilekler hareketlendiriyorum mesircim ama olabiliyor yani normal bu tansiyonun iyiyse sıkıntı etme illaki olacak
Doktorun ağzına bitane çarpmalık odemi biz kendimizmi ediyoruz

Evettt aşık oldumm kocamın pesinden cerkezköylere istanbulu bırakıp geldim daha napayimm hayırlısı kuzumm erken evlensemde bebe geç oldu işte yoksa 25 yaşinda korunmayı bırakmıştım
Ohh miss en güzeli aşk güzeldir bence herşey olması gereken zamanda oluyor ben sadece bebek için diyorum ki keşke biraz daha erken evlenseydm ama işte nasip bu günümüze bin şükür

Reactions: Jou
Ohh miss en güzeli aşk güzeldir bence herşey olması gereken zamanda oluyor ben sadece bebek için diyorum ki keşke biraz daha erken evlenseydm ama işte nasip bu günümüze bin şükür
Evettt iyiki ozaman olmuş yanii genede gezdim tadını çıkardım evliliğin çocuk oldumu cidden zormuş yaşayınca anliyorsun rabbim ol dedi ve zamanında tam zamanında oldu geldi

Allah'ını seven üstüme valiz düzenleyici atsın
Hahahah valiz düzenleyici elimize geçsin gerisi gelirrr

Hazırlayın tabii heleee ikinizz . Bende bebişin valizi hazır en azından. Benimkine Allah büyük, İki minik valizle gideceğim karmaşa olmasın diye.
Ay çok güzeel iyi düşünmüşsün valla ben bebişe sadece hastaneden çıkarken giyeceklerini götüreceğim, çünkü yürek yedim hastane orada kaldığımız sürece her şeyi temin edecekmiş inandık bakalım kendi valizime de bir liste yaptım 20 madde… hayırlısı

Ohaa benim arkadaşım da mart sonu bekliyordu ramazanın ilk günü doğum yaptı ay kızlar 2024 bebekleri çok mu sabırsız acabaaa

Aaa bak o da çok güzel ve mantıklı bişiymişş . Hiç bilmiyordum. Ay hiç kafanı yorma o zaman. Ben daha kendi valizimi hazırlamadım, gecelikleri sabahlıkları falan ütüledim astım sadece. Önemli olan bebişlerr

Maşallah hadi bakalım heyecanla bekliyoruz prensesin keyfinibiz 29+2 kuzum bakalım tahmini tarih 20 Haziran diyor Dr da öyle söyledi ne zaman gelcek nasıl gelecek bizde pasamizin keyfine kaldık
Hahaha yerim onu ben ya seninle 20 gün var aramızda yine çok değil aslındaa bakalım içerisi mi güzel gelecek, sıkılıp çıkmak mı isteyecek sıpalarr

Ben o yüzden telaşa girmedim sanırım yani doğumdan itibaren giydirecekleri kıyafetler sıfır olmayacak tabii, biz de kirli sepetine atıp orada bırakacağız kullandıklarımızı ama sistem buysa bana uyar kasarsam bütün evi sırtlar götürürüm kendimi biliyorum
E kuzum senin de bir işin kalmamışş kiii toparlayıp valize koyması 1 saatlik iş

Hahaha yerim onu ben ya seninle 20 gün var aramızda yine çok değil aslındaa bakalım içerisi mi güzel gelecek, sıkılıp çıkmak mı isteyecek sıpalarr
Aayyy 20 gün muuu ay heyecanlandım çokta birşey yokmuş aramızda valla yaşayıp görcez pıtır pıtır dökülürz herhalde sırayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…