- 18 Ekim 2023
- 192
- 342
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.261
Ya Ahmet Hoca benim önceden rutin kontroller için de gittiğim doktorum. Çok relaxtır, çok soğukkanlıdır.Bence doktor konusunda tekrar düşün. Seni gerecek doktor olmamalı. Bazı gebeler doğuma kadar belirti bile görmüyor. Doktor dediğin stres alır kız
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Ben de her gün oksapar kullanıyorum Rabbım sifamizi versin inşallah.. aynı zaman da haftada da bir de proluton iğne vuruluyorm corasprine de devam dedi her gün progestan ve akşam da aspirine devam dedi
gel gelll buralar çok güzel :))) evet kuzum ben sabah kusunca olay bitiyor bütün gün rahatım :)))mesirmacunu benim bulantı bugün afedersin kusma ile sonuçlandı geliyorum sana doğru senin sadece sabah oluyor çıkarınca rahatlıyorsun dimi gün içinde oluyor mu
Hahahah geldim bilegel gelll buralar çok güzel :))) evet kuzum ben sabah kusunca olay bitiyor bütün gün rahatım :)))
Canım ben çok sık siteye giremiyorum kusura bakmayındegisimdonusum seninle satlarımız aynı kuzum sende oluyor mu kasık bel bacak ağrıları?
olur muu estağfurullah kuzum :) iyi bari ağrılarım olunca endişeleniyorum bende :) bu arada akşamları benimde ayaklarım buz gibi oluyor , bu hormonlar sağolsun bence :)Canım ben çok sık siteye giremiyorum kusura bakmayın
Benim bel ağrım olmuyor da, adet olacakmışım gibi karnıma ağrı geliyor ara ara
tuvalete gitmeye korkuyorum açıkçası ama sonra geçiyor
bir de ben çok üşüyorum, bacaklarım ayaklarım donuyor
evde kombiyi açtık, işe botla ve kalın çorapla gelmeye başladım bile
Canım aldım ben, Ayşe Öner’in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı diye bir şey.Kızlar,
Annelik ve bebek ile ilgili kitap falan aldınız mı?
Bazen içim kararıyor, pozitif şeyler okumaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz kitaplar var mıdır?
İna may in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitap var ben okumadım ama çok övülmüş. Çok pahalı internette ikinci el var mı diye bakacağım bende kendi şehrimdeKızlar,
bana şimdilik sadece oksapar verdi bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz, hakkımızda hayırlısı..Ben de her gün oksapar kullanıyorum Rabbım sifamizi versin inşallah.. aynı zaman da haftada da bir de proluton iğne vuruluyorm corasprine de devam dedi her gün progestan ve akşam da aspirine devam dedi
Evet göründü neden şaşırdığınızı anlayamadım detaylı ultrasona girdim?pardon ben mi yanlış anladım!
1 cm kese de 0,2 cm bebek göründü mü?!
tebrikler, sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de salı günü göreceğim keseyi inşallah :)5+0 ile uyumlu 10mm kese 2 mm bebiş gördük biz salı günü
Canım aldım ben, Ayşe Öner’in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı diye bir şey.
teşekkür ederiim kızlarİna may in doğuma hazırlık rehberi diye bir kitap var ben okumadım ama çok övülmüş. Çok pahalı internette ikinci el var mı diye bakacağım bende kendi şehrimde
Teşekkür ederim, umarım herkes bebişini sağlıkla kucağına alırtebrikler, sağlıkla alın kucağınıza inşallah, ben de salı günü göreceğim keseyi inşallah :)
korku yaratmayın nolur bizim olumlu olumsuz düşüncelerimiz hormonlarımızı yönetebiliyor, iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah :)Canım ben çok sık siteye giremiyorum kusura bakmayın
Benim bel ağrım olmuyor da, adet olacakmışım gibi karnıma ağrı geliyor ara ara
tuvalete gitmeye korkuyorum açıkçası ama sonra geçiyor
bir de ben çok üşüyorum, bacaklarım ayaklarım donuyor
evde kombiyi açtık, işe botla ve kalın çorapla gelmeye başladım bile
Kızlar,
kuuuzum çok merak ettim baksanaa6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
usg karındankuuuzum çok merak ettim baksanaa