- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.281
kuuuzum çok merak ettim baksanaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuuuzum çok merak ettim baksanaa :)
Yaaaa maşallah ne kadarlık şuan oldukça belirgin görünüyorBizede yorum yapabilirmisiniz cinsiyet tahmin edilir mi acaba keseden alttan ultrason bu arada ustteki fotoğrafta solda kanama alanlarim varmış hic lekelenmede yaşamadım korktum çok ilaç verdi ama yaşayan varmı
Eki Görüntüle 3321086
Yok belli değil canım ne yapcak ne etcek bilmiyorum açıkcası sormuyorum ne halin varsa gör dedim ya ben bugün dışardaydım belime fena ağrı girdi birşeyler yiyip çıkmıştım ama midem bulandı başım döndü tansiyonum iyiydi gerçi eve zor attım kendimi birşeyler yedim özellikle ekşi mandalina mide bulantımı geçirdi benim de işte çok ayakta durunca gezince gerçi her zaman kasık ağrım oluyor canım bu hamilelikte normalmiş yani korkma enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum canım Rabbim şifa versin Allah hep iyi etsin aynen ben de kalp atışı için bekliyorum haftaya cuma inan zaman geçmiyor sankiaynen kuzum idrar tahlilinde çıktı ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür, ya bu ağrılar beni korkutuyor hala olması çok ilginç geliyor, doktor randevusuna da çok var daha napalım sağlıklı olsun da bekleriz. ahh kocan en hormonlu zamanlarından yırttııı :)) ne zaman gelecek belli mi
hepimiz deli gibi heyecanıyızz kuzum acaba cinsiyetleri ne bu şuan belli olup bunu bilemememk :)ayy ayy buralar ne güzel bebeklerle dolmuuuş
ah kuzum napalım herşey bizler için.. Rabbim sağlıkla nasip etsinYok belli değil canım ne yapcak ne etcek bilmiyorum açıkcası sormuyorum ne halin varsa gör dedim ya ben bugün dışardaydım belime fena ağrı girdi birşeyler yiyip çıkmıştım ama midem bulandı başım döndü tansiyonum iyiydi gerçi eve zor attım kendimi birşeyler yedim özellikle ekşi mandalina mide bulantımı geçirdi benim de işte çok ayakta durunca gezince gerçi her zaman kasık ağrım oluyor canım bu hamilelikte normalmiş yani korkma enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum canım Rabbim şifa versin Allah hep iyi etsin aynen ben de kalp atışı için bekliyorum haftaya cuma inan zaman geçmiyor sanki
Amin hepimize sağlıkla hayırla nasip etsinah kuzum napalım herşey bizler için.. Rabbim sağlıkla nasip etsin
Canım erkek %70kuuuzum çok merak ettim baksanaa
yaaaapmaaa canımmm yanarızzzz :)Canım erkek %70
Canım %75 erkekBizede yorum yapabilirmisiniz cinsiyet tahmin edilir mi acaba keseden alttan ultrason bu arada ustteki fotoğrafta solda kanama alanlarim varmış hic lekelenmede yaşamadım korktum çok ilaç verdi ama yaşayan varmı
Eki Görüntüle 3321086
Hadi yaa kuzum doktorunla bir görüşsen mi? çok mu geldi devam ediyor mu?Yine pembe kan geldi benden mesirmacunu
Bence gayet iyi canım rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 3321106
Kızlar 6+0 gözüktü cok şükür yolk kesesi de oluşmuş, biraz sağa yerleşmiş dedi büyüdükce toparlanır dedi ama sanırım onu risklere hazırlıklı olayım diye belirtti, cok sükür 20 gün sonra kalbi icin gidicez, keseden anlayanınız var mı şekli vs düzgün dimi, doktor o konuda bisey demedi, bende unuttum sormayı
kuzumm hayırlı olsun gayet iyi duruyor bence :) benim minnakımda solda çıkıyor , doktorum bişi demedi bu konudaEki Görüntüle 3321106
Kızlar 6+0 gözüktü cok şükür yolk kesesi de oluşmuş, biraz sağa yerleşmiş dedi büyüdükce toparlanır dedi ama sanırım onu risklere hazırlıklı olayım diye belirtti, cok sükür 20 gün sonra kalbi icin gidicez, keseden anlayanınız var mı şekli vs düzgün dimi, doktor o konuda bisey demedi, bende unuttum sormayı
Kızlar benim bebeklerim birinde yolk var birinde bebek 1 hafta ara varmış aralarında bu konuda bilgisi olan var mı?
Amin canım hepimizinBence gayet iyi canım rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)