2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar 30+4 bu gün bebisim sanki vatanımın hemen üstüne vuruyor resmen varılamaz sizlayip ağrıyor böyle olan var mi
ayakları aşağıdaysa oralara vuruyordur canım ama çok ağrı sızı oluyorsa bir doktorunla görüş istersen için rahat etsin

hahah gel gell buralar çok güzellll
2 sene once gelseymişim keşke ama dogu depremi girince araya hersey duraksadı çokta heveslenmiştim farkli şehirlere gidip yerlesmeyi sevdiğim için zorlanmazdım zaten bide ege turu olurdu benim için gezilecek yer çok var oralarda bi deniz havası bile alamıyorum burda çerkezköyde bi gram deniz yok istanbula gitmek istemem zaten boğuyo beni orası artık

Kızlaarr nasılsınızz 33. Haftaya sağ ayakla girdim hayırlı olsun bu aralar bir uyku bastırıyor.. olduğum yere kafayı koyasım geliyor. Gece uykularım aynı, yorulmuyorum da ama gözlerim kapanıyor böyle bir mayışıklık.. neyse size bir sorum var tamamen aklımdan çıkmıştı bu. Göbek bağı bakımı için ne almamız gerekiyor, hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili

manisada da deniz yok ama tam ege havaları :) deniz de merkeze 45 dk uzaklıkta çok uzak değil joum. Allah gönlünüze göre versin :)

acemiiii bende 32'ye girdim anaaam çok heyecanlı günlere geldik yaaaa :) göbek bağı konusunda bilgim yok merakla cevapları bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…