- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.361
ayakları aşağıdaysa oralara vuruyordur canım ama çok ağrı sızı oluyorsa bir doktorunla görüş istersen için rahat etsinKızlar 30+4 bu gün bebisim sanki vatanımın hemen üstüne vuruyor resmen varılamaz sizlayip ağrıyor böyle olan var mi
2 sene once gelseymişim keşke ama dogu depremi girince araya hersey duraksadıhahah gel gell buralar çok güzellll
Normalde agri sizi yok da canım bi 25 dk dır aşağıya vuruyor sank8ayakları aşağıdaysa oralara vuruyordur canım ama çok ağrı sızı oluyorsa bir doktorunla görüş istersen için rahat etsin
O bana bazen oluyor can acıtıcı bir şeyyNormalde agri sizi yok da canım bi 25 dk dır aşağıya vuruyor sank8
Karnınızı ovalayında yer değişsin bariNormalde agri sizi yok da canım bi 25 dk dır aşağıya vuruyor sank8
Ay ne biliyim kız korkutuyor bu bıdık beniO bana bazen oluyor can acıtıcı bir şeyyama zaman geçince hareket edince rahat bırakıyor aşağıları merak etme
Öyle yapıyım sızlıyor resmenKarnınızı ovalayında yer değişsin bari
Hahaha böyle her zamankinden farklı bir şey olunca ben de donup kalıyorum, kendi kendime noluyoo?? Niye böyle oldu şuan?? Diye bağırıyorum gören suyum falan geldi sanarAy ne biliyim kız korkutuyor bu bıdık beni
Benimde kafası yukarda ayağı aşagıda bazen sapıtıyooÖyle yapıyım sızlıyor resmen
manisada da deniz yok ama tam ege havaları :) deniz de merkeze 45 dk uzaklıkta çok uzak değil joum. Allah gönlünüze göre versin :)2 sene once gelseymişim keşke ama dogu depremi girince araya hersey duraksadıçokta heveslenmiştim farkli şehirlere gidip yerlesmeyi sevdiğim için zorlanmazdım zaten bide ege turu olurdu benim için gezilecek yer çok var oralarda bi deniz havası bile alamıyorum burda çerkezköyde bi gram deniz yok istanbula gitmek istemem zaten boğuyo beni orası artık
dinlen biraz bakalım berna , dinlenince geçecektir soluna yat şöyle :)Normalde agri sizi yok da canım bi 25 dk dır aşağıya vuruyor sank8
acemiiii bende 32'ye girdim anaaam çok heyecanlı günlere geldik yaaaa :) göbek bağı konusunda bilgim yok merakla cevapları bekliyorumKızlaarr nasılsınızz33. Haftaya sağ ayakla girdim hayırlı olsun bu aralar bir uyku bastırıyor.. olduğum yere kafayı koyasım geliyor. Gece uykularım aynı, yorulmuyorum da ama gözlerim kapanıyor böyle bir mayışıklık.. neyse size bir sorum var tamamen aklımdan çıkmıştı bu. Göbek bağı bakımı için ne almamız gerekiyor, hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili
Bende ayni vallahiHahaha böyle her zamankinden farklı bir şey olunca ben de donup kalıyorum, kendi kendime noluyoo?? Niye böyle oldu şuan?? Diye bağırıyorum gören suyum falan geldi sanar
Aaaa öylemiii burası da 30 dk aynı durummanisada da deniz yok ama tam ege havaları :) deniz de merkeze 45 dk uzaklıkta çok uzak değil joum. Allah gönlünüze göre versin :)
Eda ece doğurmuş daha iki üç gün önce son ayıma girdim diyordu.. benim el ayak titremeye başladı yineacemiiii bende 32'ye girdim anaaam çok heyecanlı günlere geldik yaaaa :) göbek bağı konusunda bilgim yok merakla cevapları bekliyorum
Benim de ilk kez böyle aşağıya vudurBenimde kafası yukarda ayağı aşagıda bazen sapıtıyoo
Su an daha iyi:)dinlen biraz bakalım berna , dinlenince geçecektir soluna yat şöyle :)
Deli deli hareketlerBenim de ilk kez böyle aşağıya vudur
İyi günlerde kullansın minigimizKızlar a101den aldıklarım geldi bence güzeller kumaşları ince yazın giydirmelik ürünler
Eki Görüntüle 3411414