- 19 Aralık 2021
- 2.057
- 2.643
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.121
Hahahah en iyisi aslında alıp koymak inşallah ihtiyacımiz olmazBen aldım canım ihtiyaç olursa aramayalım diye, bulunduğumuz yerde e bebek var ama ben garanticiyim şansıma stokta olmaz filan
İnşallahhhHahahah en iyisi aslında alıp koymak inşallah ihtiyacımiz olmaz
Benimde şu iki haftadır atak yaptı gibi büyüme arada sızı ağrı gibi hafif şeyler oluyor bence büyüme ile ilgili uykuda da nasıl yattigimizi bilemiyoruz bazen onunda etkisi oluyorGünaydın kızlar, 2-3 gündür sabah uyandığımda özel bölgemin üstünde sağında bir ağrı oluyor, göbeğim şu iki haftada çok hızlı büyüdü gibi onunla mı bağlantılı bilmiyorum bebeğimin hareketleri de normal. Sabah uyanınca oluyor acaba uyku pozisyonumdan dolayı mıdır ki? Genelde sola yatıyorum ya göbüş oraya devriliyorkafamda deli sorular
Ya kızlar telefonda yer açıcam diye geçmişi sildim hesaptan çıkmış bir türlü giriş yapamadım şimdi geldim neler kaçırdım of hepsini okuycam herkes iyi miiii
büyüme kaynaklı ağrılar seyyah :) kocaman oldu bu yavrular yahuuu :)Günaydın kızlar, 2-3 gündür sabah uyandığımda özel bölgemin üstünde sağında bir ağrı oluyor, göbeğim şu iki haftada çok hızlı büyüdü gibi onunla mı bağlantılı bilmiyorum bebeğimin hareketleri de normal. Sabah uyanınca oluyor acaba uyku pozisyonumdan dolayı mıdır ki? Genelde sola yatıyorum ya göbüş oraya devriliyorkafamda deli sorular
merak ettikkk kuzuum senii aman iyi ol daa :)) oku gel bekliyoruuuzYa kızlar telefonda yer açıcam diye geçmişi sildim hesaptan çıkmış bir türlü giriş yapamadım şimdi geldim neler kaçırdım of hepsini okuycam herkes iyi miiii
Evet ya bazen endişeleniyorum sonra da diyorum normaldir burada da okuyunca rahatlıyorumBenimde şu iki haftadır atak yaptı gibi büyüme arada sızı ağrı gibi hafif şeyler oluyor bence büyüme ile ilgili uykuda da nasıl yattigimizi bilemiyoruz bazen onunda etkisi oluyor
Ay eşim bile bu kadar hızlı büyümesine şaşıyor çok bi göbeğim yok gibiydi artık tam hamile görüntüsü oluştubüyüme kaynaklı ağrılar seyyah :) kocaman oldu bu yavrular yahuuu :)
çok güzel duygular dimi seyyah :) çok şükür bugünleri gördük . sbaah bir elbise giydim eşim diyor kii aa yasemin senin göbeğin çok büyüdüAy eşim bile bu kadar hızlı büyümesine şaşıyor çok bi göbeğim yok gibiydi artık tam hamile görüntüsü oluştubüyüyorlarrrr
Tek tek okuYa kızlar telefonda yer açıcam diye geçmişi sildim hesaptan çıkmış bir türlü giriş yapamadım şimdi geldim neler kaçırdım of hepsini okuycam herkes iyi miiii
İnşallah canım, ramazan boş geçti gibi oldu. Hayırlısı bakalımbende tutamadım hiç, emzirme işi bitince tutarız nasipse örtmenim üzülmeyelim
Çok çok çoook güzel elhamdulillahçok güzel duygular dimi seyyah :) çok şükür bugünleri gördük . sbaah bir elbise giydim eşim diyor kii aa yasemin senin göbeğin çok büyüdü
Allah yardım eder canım bebeğin sağlıkla dogsun hayırlısıyla sonra arada 1 gün bir gün tutarsinMaaşallah ne güzel. Ben kendimi çok halsizim hissettiğim için tutmadım. Borçları nasıl ödiycem bilmiyorum
Ay iyiyim canımmm çok şükür herkesin iyi olmasına çok sevindim merak ettirmişim kusura bakmayınnmerak ettikkk kuzuum senii aman iyi ol daa :)) oku gel bekliyoruuuziyiyiz çok şüküür
Gerçekten iyi halt ettimTek tek okuiyi halt ettin
Hahahah aynısını iki gün önce yaşadık, dur bi bakayım, göbeğin ne kadar büyümüüüş diyor hhahahaa hergün görünce farketmiyor insan dikkat edene kadarçok güzel duygular dimi seyyah :) çok şükür bugünleri gördük . sbaah bir elbise giydim eşim diyor kii aa yasemin senin göbeğin çok büyüdü
2. Çocuk ama ilkinden sonra 10yil geçti istiyorduk ama olmuyordu tüp. Bebek bile denedik aşılama tedaviler tutmadı bende tedaviyi bırakmistim Allah'ın izniyle olduSizin kaçıncı çocuk canım?
Oo tam zamanlı olmuş kizzz dedim iyi sıkilmadıAy iyiyim canımmm çok şükür herkesin iyi olmasına çok sevindim merak ettirmişim kusura bakmayınn
Gerçekten iyi halt ettimbir de itiraf ediyim burada tatil vardı kocam evdeydi üstüne düşüp yapamadım ama çatladım meraktan o ayrı
ayy pilates topu ben halaaa alıcam doğurmadan alsam bariKızlaaarr hepimiz yavaştan 30’lu haftalara geldikkasıklarında ağrı olanlara tavsiyem var, tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz tabii , ama sağa sola da yatsam, karnıma sırtıma yastık da koysam, kasık kemiklerimde ağrı ile uyanıyorum, bu çatı genişlemesi dedikleri olaydan ötürü sanırım artık bacaklarımın arasına bir şey koymadan yatmamaya, uyumamaya çalışıyorum. Normal otururken bile bacaklarımı açık tutmam gerekiyor… pilates topunun tepesinde yaşama evresine geçiyorum ben