2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
ayy pilates topu ben halaaa alıcam doğurmadan alsam bari
Ahahaha ben de hala almadım alalım valla yoksa deliricem ben, denemedim bir amuda kalkma pozisyonu kaldı… her yerim ağrıyor her şekilde bir de siyatik midir fıtık mıdır bazen bir kitliyor donup kalıyorum, hangi tarafsa oraya basamıyorum bir süre

Bende hamile kalmadan önce bel ağrısı vardı. Doktırum bazı hareketler verdi. Sabah ilk iş bu hareketleri yapınca gün boyı ağrı nedir bilmiyorsun. Ve sadece beş dakikanı alıyor hareketler. Hamile arkadaşlara da tavsiyemdir

iyicee ağırlaştık karşiim olsun şunun şurasında ne kaldı canııım

Bende kendimi hep platesin üzerinde buluyorum acemi galiba orda dogurcam

Çok şükür ağrılarım yok benim hep hareket halindeyim yürüyüş yapıyorum arada bir şu kuyruk sokumu dediğimiz varya poponun üzeri orası sanki uzun süre birbyerde oturrusun kalkinca ağrır ya bazen o oluyor geçiyor ama dün plateste çok hereket yaptım sanırım üzerine de yürüyüş yaptım bugün sol bacak kismim agirmis fazla yüklendim sanırım bugün hafif yapıyorum

ayy o çok kötü ya hareketle geçer sen al bide plates topu çok rahatlatıyor nefes egzersizleri ile yavaş yavaş hareketlerle güzel oluyor o dediğin gebeliğin ilk başlarında oluyordu bende şimdi yok çok şükür uzerine basamiyordum böyle bacağımı çekip adim atmak işkence geliyordu geçene kadar

Youtube bel ağrısı plates hareketleri yazarsanız ve günlük beş dakika uygulasanız bile ağrı çekmiyorsunuz arkadaşlar.

Bende kendimi hep platesin üzerinde buluyorum acemi galiba orda dogurcam
Hahahaha kim keşfettiyse helal olsunn
Gerçekten öyle ya bel hepp hareketli olacak, zaten ne oluyorsa rahatsız pozisyonda oturmaktan oluyor bence aman aman dikkatt ben spordan biraz uzaklaştım ya doktorum 3. Trimester hareketleri için iki üç hafta daha bekle dedi bebek doğum kanalına erken girmesin diye, öyle diyince tümden bıraktım aslında risksiz hareketlerden devam etmek lazımdı
Eğer olursa hemen o bölgeyi ovuyorum hafif bastırarak, öyle kendine geliyor yoksa cidden işkencee

kıyafetten de farkediyor acemim sanki :) ben üstümü değiştirirken aynaya bi bakıyorum her gün hahahah :)) ayy bu günler bir daha mı gelecek şöylee keyfini sürelim :)
Ayyy gerçekten öyle hep hayalini kurduğun şeyin aynaya baktığında gerçek olduğunu görmek çok şükür sürekli fotoğraf çekiyorum özlersem bakarım diye

Sizce bu değer nasıl 75 mg şeker yüklemesi yaptırdm ama doktora görünemedim. Eğer tehlikeli görüyorsanız doktora randevu alıym diyorum

İnşallah canım sağol baya ağrılarım var alt karnımda kasılmalar, sertleşmeler.. ayakta durduğumda çok ağrım oluyor. Umarım normaldir, bi problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…