- 15 Kasım 2023
- 1.702
- 2.397
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.141
Ahahaha ben de hala almadımayy pilates topu ben halaaa alıcam doğurmadan alsam bari
İşte beğeni yapmış gerçekten nerelerdesin bizi merakta birakma
Geldim geldimm teknik aksaklıklar oldu ondan yoktumİşte beğeni yapmış gerçekten nerelerdesin bizi merakta birakma
Beğeni yaptı geldii terbiyesuzzz gecmişi silerse olacağı buyduİşte beğeni yapmış gerçekten nerelerdesin bizi merakta birakma
Bende hamile kalmadan önce bel ağrısı vardı. Doktırum bazı hareketler verdi. Sabah ilk iş bu hareketleri yapınca gün boyı ağrı nedir bilmiyorsun. Ve sadece beş dakikanı alıyor hareketler. Hamile arkadaşlara da tavsiyemdirAhahaha ben de hala almadımalalım valla yoksa deliricem ben, denemedim bir amuda kalkma pozisyonu kaldı… her yerim ağrıyor her şekilde bir de siyatik midir fıtık mıdır bazen bir kitliyor donup kalıyorum, hangi tarafsa oraya basamıyorum bir süre
iyicee ağırlaştık karşiim olsun şunun şurasında ne kaldı canııımAhahaha ben de hala almadımalalım valla yoksa deliricem ben, denemedim bir amuda kalkma pozisyonu kaldı… her yerim ağrıyor her şekilde bir de siyatik midir fıtık mıdır bazen bir kitliyor donup kalıyorum, hangi tarafsa oraya basamıyorum bir süre
Bende kendimi hep platesin üzerinde buluyorum acemi galiba orda dogurcamKızlaaarr hepimiz yavaştan 30’lu haftalara geldikkasıklarında ağrı olanlara tavsiyem var, tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz tabii , ama sağa sola da yatsam, karnıma sırtıma yastık da koysam, kasık kemiklerimde ağrı ile uyanıyorum, bu çatı genişlemesi dedikleri olaydan ötürü sanırım artık bacaklarımın arasına bir şey koymadan yatmamaya, uyumamaya çalışıyorum. Normal otururken bile bacaklarımı açık tutmam gerekiyor… pilates topunun tepesinde yaşama evresine geçiyorum ben
Çok şükür ağrılarım yok benim hep hareket halindeyim yürüyüş yapıyorum arada bir şu kuyruk sokumu dediğimiz varya poponun üzeri orası sanki uzun süre birbyerde oturrusun kalkinca ağrır ya bazen o oluyor geçiyor ama dün plateste çok hereket yaptım sanırım üzerine de yürüyüş yaptım bugün sol bacak kismim agirmis fazla yüklendim sanırım bugün hafif yapıyorumKızlaaarr hepimiz yavaştan 30’lu haftalara geldikkasıklarında ağrı olanlara tavsiyem var, tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz tabii , ama sağa sola da yatsam, karnıma sırtıma yastık da koysam, kasık kemiklerimde ağrı ile uyanıyorum, bu çatı genişlemesi dedikleri olaydan ötürü sanırım artık bacaklarımın arasına bir şey koymadan yatmamaya, uyumamaya çalışıyorum. Normal otururken bile bacaklarımı açık tutmam gerekiyor… pilates topunun tepesinde yaşama evresine geçiyorum ben
ayy o çok kötü ya hareketle geçer sen al bide plates topu çok rahatlatıyor nefes egzersizleri ile yavaş yavaş hareketlerle güzel oluyor o dediğin gebeliğin ilk başlarında oluyordu bende şimdi yok çok şükür uzerine basamiyordum böyle bacağımı çekip adim atmak işkence geliyordu geçene kadarAhahaha ben de hala almadımalalım valla yoksa deliricem ben, denemedim bir amuda kalkma pozisyonu kaldı… her yerim ağrıyor her şekilde bir de siyatik midir fıtık mıdır bazen bir kitliyor donup kalıyorum, hangi tarafsa oraya basamıyorum bir süre
Bazen göbeğim çok küçük geliyor gözüme bazen aşşşırı büyükiyicee ağırlaştık karşiim olsun şunun şurasında ne kaldı canııım
kıyafetten de farkediyor acemim sanki :) ben üstümü değiştirirken aynaya bi bakıyorum her gün hahahah :)) ayy bu günler bir daha mı gelecek şöylee keyfini sürelim :)Bazen göbeğim çok küçük geliyor gözüme bazen aşşşırı büyük
rahim ağzı kısalığı vs varsa pilates pek önerilmiyor :) doktora danışarak yaparsak bu tarz şeyleri çok daha iyi olur diye düşünüyorumYoutube bel ağrısı plates hareketleri yazarsanız ve günlük beş dakika uygulasanız bile ağrı çekmiyorsunuz arkadaşlar.
Hahahaha kim keşfettiyse helal olsunnBende kendimi hep platesin üzerinde buluyorum acemi galiba orda dogurcam
Gerçekten öyle ya bel hepp hareketli olacak, zaten ne oluyorsa rahatsız pozisyonda oturmaktan oluyor benceÇok şükür ağrılarım yok benim hep hareket halindeyim yürüyüş yapıyorum arada bir şu kuyruk sokumu dediğimiz varya poponun üzeri orası sanki uzun süre birbyerde oturrusun kalkinca ağrır ya bazen o oluyor geçiyor ama dün plateste çok hereket yaptım sanırım üzerine de yürüyüş yaptım bugün sol bacak kismim agirmis fazla yüklendim sanırım bugün hafif yapıyorum
Eğer olursa hemen o bölgeyi ovuyorum hafif bastırarak, öyle kendine geliyor yoksa cidden işkenceeayy o çok kötü ya hareketle geçer sen al bide plates topu çok rahatlatıyor nefes egzersizleri ile yavaş yavaş hareketlerle güzel oluyor o dediğin gebeliğin ilk başlarında oluyordu bende şimdi yok çok şükür uzerine basamiyordum böyle bacağımı çekip adim atmak işkence geliyordu geçene kadar
Ayyy gerçekten öyle hep hayalini kurduğun şeyin aynaya baktığında gerçek olduğunu görmekkıyafetten de farkediyor acemim sanki :) ben üstümü değiştirirken aynaya bi bakıyorum her gün hahahah :)) ayy bu günler bir daha mı gelecek şöylee keyfini sürelim :)
haaha bende sendeniim galeriyi doldurdum daha bebem gelmeden :))Ayyy gerçekten öyle hep hayalini kurduğun şeyin aynaya baktığında gerçek olduğunu görmekçok şükür sürekli fotoğraf çekiyorum özlersem bakarım diye
Hahahh bebiş gelince düşünemiyorum zateenhaaha bende sendeniim galeriyi doldurdum daha bebem gelmeden :))
İnşallah canım sağolGerçekten hem bir an önce kucaklamak istiyoruz hem de o içimdeki kıpırtılar çok güzel :) vaktinde sağlıcakla gelsin yavrularımızı inşallahhh , hayırlı haberlerle bekliyoruz çarşamba günü random