2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün kontrole gittim kalp atışını minikte olsa duyduk 6+4 bugün. Ama TSH değeri yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi.. korkuyorum biraz
nurbiikk maşallah çok sevindimmm :) benimde tsh 3 çıktıı bi hap verrdiler sabahları aç karnına kullanıyorum onu minicik bişi. Hiç korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz

hadi bi konu başlatimmm :)
Rus takvimi ve çin takvimine göre cinsiyet tahminlerinize baktınız mı :) benm kızımı ikiside bilmişti bunada kız diyo belirtilerimde aynı aminnnn :)
evet biliyorum ne dese tutma ihtimali zaten %50 ama insan merak etmiyo değil =)
rus takvimi link => Rus Takvimi ile Cinsiyet Hesaplama | m5bilisim.com
çin takviminde ise şöyle bir bilgi var .'' Ancak bu cinsiyet hesaplama aracı geleneksel Çin ay takvimine dayandığı için tarihler miladi takvime göre daha farklıdır. Anne adayları, kendi yaşlarına 1 yıl ekleyerek bu tabloyu değerlendirmelidir.'' bazı doğum tarihleri taboda yaşına +1 yada +2 eklmesi gerekiyor.
çin takvimi hesaplama link => Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama

rus takvimi kız diyor
çin takvimi erkek :) Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Ama benim bi tanede 3,5 yaşında oğlum var hamileliğimde de sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım bu yıl yeniden düşününce böyle oldu

benim kız çıktı ikiside :)))

bebek görünmedi canım 4 haftalık demişti keseye bakarak pazartesi gideceğim tekrar bakacak kalp atışıı duyarız belki demişti. yarın gidip tekrar beta baktırsam mı
yok kuzum kese göründükten sonra beta baktırmanın manası yok bence, için rahat edecekse baktır tabi

Ama benim bi tanede 3,5 yaşında oğlum var hamileliğimde de sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım bu yıl yeniden düşününce böyle oldu
zaten bu genetik hastalıklar her bebekte etki etmiyormuş , 5 hamilelikte 2 si atıyorum denk geliyormuş , yani tabi sen bilirsin ama benim ki fikir sadece :)

zaten bu genetik hastalıklar her bebekte etki etmiyormuş , 5 hamilelikte 2 si atıyorum denk geliyormuş , yani tabi sen bilirsin ama benim ki fikir sadece :)
Ya öyle mi bilmiyordum bunu teşekkür ederim tabi ki fikriniz önemli benim için :) şuan ne yapacağımı bilmez durumdayım bugün kadın doğuma gideceğim zaten genetik testi sorayım

Ya öyle mi bilmiyordum bunu teşekkür ederim tabi ki fikriniz önemli benim için :) şuan ne yapacağımı bilmez durumdayım bugün kadın doğuma gideceğim zaten genetik testi sorayım
evet mutlaka doktorunuza danışın belki oda destekler bu fikri :) sormak istediğiniz bir şey olursa burdayım her zaman

nurbiikk maşallah çok sevindimmm :) benimde tsh 3 çıktıı bi hap verrdiler sabahları aç karnına kullanıyorum onu minicik bişi. Hiç korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz
İnşallah canım benim dahiliyeye git dedi o söyleyiş tarzı biraz endişe ettirdi beni.. malum randevu de sıkıntı sabah erkenden hastaneye gideceğim.. hayırlısı inşallah

Rus takvimine göre erkek, Çin takvimine göre kız gösteriyor. Kalbim tamamen Rus takviminden yana inşallah Tabi sağlıklı olsun, Rabbimin muradı neyse o olsun inşallah

Bende biraz korkuyorum, bundan önce düsük yasadim. Son 2 hafta cok uykum vardi, bel ve kasik agrisi ve bulanti. Iki gündür pek birseyim yok, sadece ac kalinca migdemde tuhaf bir his olusuyor. Sizde nasil Kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…