- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
nurbiikk maşallah çok sevindimmm :) benimde tsh 3 çıktıı bi hap verrdiler sabahları aç karnına kullanıyorum onu minicik bişi. Hiç korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmazKızlar bugün kontrole gittim kalp atışını minikte olsa duyduk6+4 bugün. Ama TSH değeri yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi.. korkuyorum biraz
bebek görünmedi canım 4 haftalık demişti keseye bakarak pazartesi gideceğim tekrar bakacak kalp atışıı duyarız belki demişti. yarın gidip tekrar beta baktırsam mıCanım keseyi gördüysen bence betaya bakmak anlamsız, bebek göründü mü?
e tamam tedavsi varsa bence sorn olmaz canm .. inşallah normale dönerÇok teşekkür ederim… 2 2.5 da olması gerek dedi, ama benim 3.67 gözüküyor bi ilaç verir sana düzenli kullanırsın dedi bakalım
rus takvimi kız diyorhadi bi konu başlatimmm :)
Rus takvimi ve çin takvimine göre cinsiyet tahminlerinize baktınız mı :) benm kızımı ikiside bilmişti bunada kız diyo belirtilerimde aynı aminnnn :)
evet biliyorum ne dese tutma ihtimali zaten %50 ama insan merak etmiyo değil =)
rus takvimi link => Rus Takvimi ile Cinsiyet Hesaplama | m5bilisim.com
çin takviminde ise şöyle bir bilgi var .'' Ancak bu cinsiyet hesaplama aracı geleneksel Çin ay takvimine dayandığı için tarihler miladi takvime göre daha farklıdır. Anne adayları, kendi yaşlarına 1 yıl ekleyerek bu tabloyu değerlendirmelidir.'' bazı doğum tarihleri taboda yaşına +1 yada +2 eklmesi gerekiyor.
çin takvimi hesaplama link => Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Ama benim bi tanede 3,5 yaşında oğlum var hamileliğimde de sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım bu yıl yeniden düşününce böyle olduBenimde 9 haftalık kalp durması olmuştu , ne kadar benziyoruz hikaye olarak , nacizane tavsiyem bulunduğunuz ilin üniversite hastanesine gidip genetik bölümüne eşinizle birlikte muayene olmanız, orada sizden ve eşinizden kan alıp tüm detaylara bakılıyor, bende gen mutasyonları çıktı diğer gebelikte o sıkıntıyı yaşayınca baktırdım. şimdi iğne kullanıyorum her gün . Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize
benim kız çıktı ikiside :)))hadi bi konu başlatimmm :)
Rus takvimi ve çin takvimine göre cinsiyet tahminlerinize baktınız mı :) benm kızımı ikiside bilmişti bunada kız diyo belirtilerimde aynı aminnnn :)
çin takviminde ise şöyle bir bilgi var .'' Ancak bu cinsiyet hesaplama aracı geleneksel Çin ay takvimine dayandığı için tarihler miladi takvime göre daha farklıdır. Anne adayları, kendi yaşlarına 1 yıl ekleyerek bu tabloyu değerlendirmelidir.'' bazı doğum tarihleri taboda yaşına +1 yada +2 eklmesi gerekiyor.
yok kuzum kese göründükten sonra beta baktırmanın manası yok bence, için rahat edecekse baktır tabibebek görünmedi canım 4 haftalık demişti keseye bakarak pazartesi gideceğim tekrar bakacak kalp atışıı duyarız belki demişti. yarın gidip tekrar beta baktırsam mı
zaten bu genetik hastalıklar her bebekte etki etmiyormuş , 5 hamilelikte 2 si atıyorum denk geliyormuş , yani tabi sen bilirsin ama benim ki fikir sadece :)Ama benim bi tanede 3,5 yaşında oğlum var hamileliğimde de sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım bu yıl yeniden düşününce böyle oldu
BENMDE KIZ ÇIKIYO =)benim kız çıktı ikiside :)))
Ya öyle mi bilmiyordum bunu teşekkür ederim tabi ki fikriniz önemli benim için :) şuan ne yapacağımı bilmez durumdayım bugün kadın doğuma gideceğim zaten genetik testi sorayımzaten bu genetik hastalıklar her bebekte etki etmiyormuş , 5 hamilelikte 2 si atıyorum denk geliyormuş , yani tabi sen bilirsin ama benim ki fikir sadece :)
evet mutlaka doktorunuza danışın belki oda destekler bu fikri :) sormak istediğiniz bir şey olursa burdayım her zamanYa öyle mi bilmiyordum bunu teşekkür ederim tabi ki fikriniz önemli benim için :) şuan ne yapacağımı bilmez durumdayım bugün kadın doğuma gideceğim zaten genetik testi sorayım
İnşallah canım benim dahiliyeye git dedi o söyleyiş tarzı biraz endişe ettirdi beni.. malum randevu de sıkıntı sabah erkenden hastaneye gideceğim.. hayırlısı inşallahnurbiikk maşallah çok sevindimmm :) benimde tsh 3 çıktıı bi hap verrdiler sabahları aç karnına kullanıyorum onu minicik bişi. Hiç korkma canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz
hoşgeldinnn canım ekledim, sağlıcakla nasip olsun inşallahh , bir dahaki kontrolün ne zaman :)Benide eklermisin canim, SAT 23.08.23, ovulasyon 11.09.23 ve keseyi 5+2 de gördüm
Rus takvimine göre erkek, Çin takvimine göre kız gösteriyor. Kalbim tamamen Rus takviminden yana inşallahhadi bi konu başlatimmm :)
ilk çocuk kız mı senin :)Rus takvimine göre erkek, Çin takvimine göre kız gösteriyor. Kalbim tamamen Rus takviminden yana inşallahTabi sağlıklı olsun, Rabbimin muradı neyse o olsun inşallah
Ihoşgeldinnn canım ekledim, sağlıcakla nasip olsun inşallahh , bir dahaki kontrolün ne zaman :)
hadi güzel haberlerle gel inşallah canım :)Insallah canim, cok sagol. birdahaki kontrolüm pazartesi insallah
I