2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
ayın 9.da test yaptırdığım da 1109 çıkmıştı cuma gününe randevu aldım o zmana kadar Allah nasip ederse görünür o zaman teşekkür ederim cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
ben kese gördüğüm gün doktor kan almıştı orada beta hcg 2409 çıkmıştı :) dediğin gibi cumaya net görürsün Allah'ın izniyle. güzel haberlerini bekliyorum

Kızlaaaar benim de kesem göründü çok şükür 4+5 te hem de karından gördü doktorum maşallah :))) ay sonu gibi kalp atışı için gidicem inşallah Bir de testler yaptı d vitaminime b12 Me fln bakacak ihtiyaç duyarsa ilaç verecek :) elhamdülillah bugüne :) mesirmacunu kese 4+5 ekleyebilirsin canım

hadi gön aydın canm bende sabırszlkla e nabızı bekliyorum :)

Ben kimyasal gebelik geçirdim listeye veda ediyorum

mesirmacunu
A AsenAsel
Sat: 21.08.2023
Kese: 4+5
Kalp atışı: 6+4

Selam kızlar,
Yazamadım işlerden koşturmacadan her şey çok güzel gidiyor dün beta hcg tahliye yaptırdım değerin 1675 çıktı buna göre kaç haftalık oluyor bilmiyorum ama dün doktora gittik ilk defa dedi ki daha çok erken cumartesi gününe gelirsen bakarız kese oluşmuş mu diye? beklemekten başka çaremiz yok ama bana vajinal ultrason yapmadı karından baktı. Kaç artı kaç diyecek heyecanla bekliyorum. Kendi internetten yaptığım araştırmaların artık yapmayacağım çünkü insan ister istemez paranoyak oluyor yok kese olur içi olmazsa falan diye
@Sevdaykc @nurjoe2 @nurbik @rumeysaokcu kızlar neredesiniz napıyorsunuz nasıl gidiyor durumlar ?

Bu arada ben çok tecrübesizim size bir konuyu danışmak istiyorum benim geçtiğimiz ay sat ilk günü 11.09 idi ben 25 günde bir aksamadan adet görürüm normalde 06.10 tarihinde adet olmam gerekiyordu ancak ben olmayınca hemen ayın 7 sinde kan verdim betaHcg 301 çıktı ayın 10 unda tekrar tahlil verdim 1.675 çıktı 3 gün sonra. Aynı zamanda dün doktor randevum da vardı doktor daha kese görünmez çok yeni dedi. Ben anlamadım şimdi pratik olarak reglim 6 gün gecikmiş durumda ama doktor geçen ay 11. İnde olduysan bubayda 11 inden sonra gelmen gerekirdi dedi? Bu ne demek ? Benim şu an kaç artı kaç? Beni bilgilendirebilecek tecrübeli/bilgili arkadaşlar varmı?

Merhaba canım. Sat tarihimiz aynı. Beta değerin daha fazladır. Ben en son 4+2 de vermiştim. 571 çıktı. Sonra kese göründüğü için tekrar istememişti doktor. Senin 485 kaçıncı günün değeri?

doktor aslında 30 gün mantığına göre konuşmuş senin döngünün 25 gün olduğunu sanırım anlamadı yada atladı , bu cuma yada pazartesi kese görünür bence

harikaa hoşgeldiiin :) ekliyorum seni listeye kese gördüğün hafta tam neydi? listeye yazalım 5+1 mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…