- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
merhabaaa , hoşgeldin ekledim seni listeye , güzel haberlerini bekliyoruz :)Herkese merhaba. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. İdrar testim pozitif çıktığından beri takip ediyorum sizi.
Yaşım 29
Sat 10 Eylül.
9 Ekim beta 286,
11 Ekim beta 765,50 çıktı. Doktorum pazartesi gününe ultrason randevusu verdi. Beni de eklerseniz sevinirim.
merhabaa dört gözle bekliyoruz o zaman seniiiMerhaba arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah. Güzel ve sıkıntısız bir hamilelik diliyorum. Benim de sat 20 Ağustos. Dün beta 2400 dü. Ultrasonda kese göründü. Doktor kese var ama bebeği göremedim boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu. Hem hamileyim hem değil gibiyim çokta bağlanmak istemiyorum. Haftaya tekrar gideceğim bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Eğer bebek görünürse listeye ismimi yazdırırım
katılıyorum benimde hızlı yükseldi ama tek bir bebek var :)Bu arada beta değeriyle ikiz gebelik tek gebelik arasında hiçbir alaka yok kızlar. Benim değerim yüksek kesin ikiz falan gibi mesajlar okudum öyle bişey yok
ne güzel haberler alıyoruz çok şüküüüüürrrmesirmacunu canım 6+3 bugün kalp atısını duydukkkkk :)
Teşekkür ediyorum bitanemmmm 6+4 olacaktı yanlış yazmışım.. şu katogoriler doldukça bende çok mutlu oluyorum sıra cinsiyettedir onu ne zaman öğreniriz acabane güzel haberler alıyoruz çok şüküüüüürrrbu kalpler de benden sana gelsin o zaman hemen ekliyorum listeye bu güzel ayrıntıyı
sağlıkla oda olsun inşallahhhhTeşekkür ediyorum bitanemmmm 6+4 olacaktı yanlış yazmışım.. şu katogoriler doldukça bende çok mutlu oluyorum sıra cinsiyettedir onu ne zaman öğreniriz acaba
ben ilkini 13+5 te öğrenmiştim =)Teşekkür ediyorum bitanemmmm 6+4 olacaktı yanlış yazmışım.. şu katogoriler doldukça bende çok mutlu oluyorum sıra cinsiyettedir onu ne zaman öğreniriz acaba
bende 11+4 de öğrenmiştim ilkini bakalım bunları ne zaman öğreneceğiz :)ben ilkini 13+5 te öğrenmiştim =)
ayy bende heycanlıyım valla çok merk ediyorum allahm gönlmzden geçeni sağlıkla versnbende 11+4 de öğrenmiştim ilkini bakalım bunları ne zaman öğreneceğiz :)
Var canım cevizli de Vera hastanesi Ayşe uğur işleyen ben ona gidiyorum bugün gittim hatta ilk oğlumu da onda gittim normal doğurudmİstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Kartal civarı doktor önerisi olan var mı arkadaşlar?
dün beta hcg 2402 çıkmıştı üç kez verdim bu zamana kadar kan ikişer gün arayla iki günde hep üç kattan fazla arttı. Yarın 7.500 gibi olması gerek. Gitsem yarın görürler mi acaba ?Kızlar selam 5+0 da karından ultrasonda bebek görebilirler mi ?
Benimkini dün 4+5 te gördü doktor karından canım.dün beta hcg 2402 çıkmıştı üç kez verdim bu zamana kadar kan ikişer gün arayla iki günde hep üç kattan fazla arttı. Yarın 7.500 gibi olması gerek. Gitsem yarın görürler mi acaba ?
Rus takvimi kız diyor Çin takvimi erkekhadi bi konu başlatimmm :)
Rus takvimi ve çin takvimine göre cinsiyet tahminlerinize baktınız mı :) benm kızımı ikiside bilmişti bunada kız diyo belirtilerimde aynı aminnnn :)
evet biliyorum ne dese tutma ihtimali zaten %50 ama insan merak etmiyo değil =)
rus takvimi link => Rus Takvimi ile Cinsiyet Hesaplama | m5bilisim.com
çin takviminde ise şöyle bir bilgi var .'' Ancak bu cinsiyet hesaplama aracı geleneksel Çin ay takvimine dayandığı için tarihler miladi takvime göre daha farklıdır. Anne adayları, kendi yaşlarına 1 yıl ekleyerek bu tabloyu değerlendirmelidir.'' bazı doğum tarihleri taboda yaşına +1 yada +2 eklmesi gerekiyor.
çin takvimi hesaplama link => Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Aynen canım bende de öyle uyku halleri yok oldu gibi. Ağrılar devam ediyor ama aç kalınca mide bulantısı hissi oluşuyorBende biraz korkuyorum, bundan önce düsük yasadim. Son 2 hafta cok uykum vardi, bel ve kasik agrisi ve bulanti. Iki gündür pek birseyim yok, sadece ac kalinca migdemde tuhaf bir his olusuyor. Sizde nasil Kizlar ?
Canım özele gittim 4+6 da göründü. Daha sonra 5+ 2 de devlete gittim görünmedi cihazla ilgili dedi doktor özeldeki daha iyi olabiliyor. Sonra vajinal ultrasonla gördük keseyidün beta hcg 2402 çıkmıştı üç kez verdim bu zamana kadar kan ikişer gün arayla iki günde hep üç kattan fazla arttı. Yarın 7.500 gibi olması gerek. Gitsem yarın görürler mi acaba ?
Benim de öyle canım kese göründü ama bebek yok doktor 10 gün sonra gel dedi daha küçük diye böyle dedi. Boş gebelik olabilir mi acaba ?Merhaba arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah. Güzel ve sıkıntısız bir hamilelik diliyorum. Benim de sat 20 Ağustos. Dün beta 2400 dü. Ultrasonda kese göründü. Doktor kese var ama bebeği göremedim boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu. Hem hamileyim hem değil gibiyim çokta bağlanmak istemiyorum. Haftaya tekrar gideceğim bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Eğer bebek görünürse listeye ismimi yazdırırım
Ben devlet hastanesine gittim cihazları çok eski. Daha gelişmiş bir cihaz olsa daha net konuşabilirdim şu an bilemiyorum dedi doktor. Boş gebelikte de beta yükseldiği için malesef beklemekten başka çaremiz yok. Kanama sancı olmadığı sürece bir hafta bekleyip özel hastanede güvendiğim bir doktora gideceğimBenim de öyle canım kese göründü ama bebek yok doktor 10 gün sonra gel dedi daha küçük diye böyle dedi. Boş gebelik olabilir mi acaba ?
Çok teşekkür ederim baktım biraz şimdi ama bu hastaneyle ilgili hep kötü yorumlar var siz olumsuz bir şey yaşadınız mı?Var canım cevizli de Vera hastanesi Ayşe uğur işleyen ben ona gidiyorum bugün gittim hatta ilk oğlumu da onda gittim normal doğurudm