2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
merhabaaa , hoşgeldin ekledim seni listeye , güzel haberlerini bekliyoruz :)
merhabaa dört gözle bekliyoruz o zaman seniii
Bu arada beta değeriyle ikiz gebelik tek gebelik arasında hiçbir alaka yok kızlar. Benim değerim yüksek kesin ikiz falan gibi mesajlar okudum öyle bişey yok
katılıyorum benimde hızlı yükseldi ama tek bir bebek var :)

ne güzel haberler alıyoruz çok şüküüüüürrr bu kalpler de benden sana gelsin o zaman hemen ekliyorum listeye bu güzel ayrıntıyı
Teşekkür ediyorum bitanemmmm 6+4 olacaktı yanlış yazmışım.. şu katogoriler doldukça bende çok mutlu oluyorum sıra cinsiyettedir onu ne zaman öğreniriz acaba

Korktuğum başıma geldi, azı dişim fena halde zonklamaya başladı. Nasıl dayanıcam bilmiyorum. 3. Aydan sonra tedavi olmakta risk görmüyorlar fakat ben nasıl dayanayım 2 ay yaa. Allah yardımcım olsun

Rus takvimi kız diyor Çin takvimi erkek ikiz mi geliyor acaba

Bende biraz korkuyorum, bundan önce düsük yasadim. Son 2 hafta cok uykum vardi, bel ve kasik agrisi ve bulanti. Iki gündür pek birseyim yok, sadece ac kalinca migdemde tuhaf bir his olusuyor. Sizde nasil Kizlar ?
Aynen canım bende de öyle uyku halleri yok oldu gibi. Ağrılar devam ediyor ama aç kalınca mide bulantısı hissi oluşuyor

dün beta hcg 2402 çıkmıştı üç kez verdim bu zamana kadar kan ikişer gün arayla iki günde hep üç kattan fazla arttı. Yarın 7.500 gibi olması gerek. Gitsem yarın görürler mi acaba ?
Canım özele gittim 4+6 da göründü. Daha sonra 5+ 2 de devlete gittim görünmedi cihazla ilgili dedi doktor özeldeki daha iyi olabiliyor. Sonra vajinal ultrasonla gördük keseyi

Benim de öyle canım kese göründü ama bebek yok doktor 10 gün sonra gel dedi daha küçük diye böyle dedi. Boş gebelik olabilir mi acaba ?

Benim de öyle canım kese göründü ama bebek yok doktor 10 gün sonra gel dedi daha küçük diye böyle dedi. Boş gebelik olabilir mi acaba ?
Ben devlet hastanesine gittim cihazları çok eski. Daha gelişmiş bir cihaz olsa daha net konuşabilirdim şu an bilemiyorum dedi doktor. Boş gebelikte de beta yükseldiği için malesef beklemekten başka çaremiz yok. Kanama sancı olmadığı sürece bir hafta bekleyip özel hastanede güvendiğim bir doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…