2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Allah sağlıkla tez vakitte nasip etsin , ağustosta kimyasal geçirdim 1 adet gördüm üstüne, sonra hamile kaldım tekrar, kimyasalın arkası çabuk oluyor
3 ay önce de 8 haftalık kalbi durduğu için düşük yapmıştım şimdi de kimyasal oldu bi dahaki için korkuyorum cidden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Kızlar benim yarın kontrolüm var gebedir yazısı alacağım iş yerime bildireceğim özel bir kurumda çalışıyorum. Beni işten çıkarırlar mi hakları var mı

29 yaşındayım. 1 nidan son adet tarihi ve keseyi 4. Haftamda gördüm. Haftaya bebişi görmeye gidiyorum inşallah

Kızlar sizde şuan için hangi belirtiler var kabızlık ve gaz sancısı yaşayan varmı arada hala adet olcakmis gibi bir ağrıda oluyor doktorum normal dedi ama sanırım su dönemde herseyden korkar oldum
Benim de ara da kasık ağrım oluyor bana da normal dediler ama kısa süreli geçiyor sonra inşAllah bir sorunumuz yok normal bütün herşey öyle düşünmeye çalışıyorum

E nabizda kan degerlerim hala cikmadi dun oglen verdim. Daha doğrusu beta hcg haric digerleri gorunuyor
canm ben dün sabah verdim hepsi bu sabah çıktı. bazen geç düüşüyor. önceden gece hepsi çıkmış oluyodu

3 ay önce de 8 haftalık kalbi durduğu için düşük yapmıştım şimdi de kimyasal oldu bi dahaki için korkuyorum cidden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Benimde 9 haftalık kalp durması olmuştu , ne kadar benziyoruz hikaye olarak , nacizane tavsiyem bulunduğunuz ilin üniversite hastanesine gidip genetik bölümüne eşinizle birlikte muayene olmanız, orada sizden ve eşinizden kan alıp tüm detaylara bakılıyor, bende gen mutasyonları çıktı diğer gebelikte o sıkıntıyı yaşayınca baktırdım. şimdi iğne kullanıyorum her gün . Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize

Kızlar benim yarın kontrolüm var gebedir yazısı alacağım iş yerime bildireceğim özel bir kurumda çalışıyorum. Beni işten çıkarırlar mi hakları var mı
hamilelik sebebiyle işten çıkaramazlar canım öyle bir hakları yok rahat olabilirsin.

Kızlar bugün kontrole gittim kalp atışını minikte olsa duyduk 6+4 bugün. Ama TSH değeri yüksek çıktı dahiliyeye yönlendirdi.. korkuyorum biraz
gözn aydın canm maşallahhhhh :) çook mu yüksekki ne önerdi ilaç oluyor muymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…