2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
6 haftalık olduğu neye göre belli oldu ki doktor mu söyledi belki geç döllenme oldu o yüzden sonuçlar böyle çıkıyor olabilir mi değerin artıyor bence içini rahat tut kese görmeye ne zaman gitceksin belki o zaman rahat olur için

Kimse bişe demedi sata göre hesaplıyorlar normalde doktora bugün gidecektim ama gitme 1 hafta daha bekle dedi

Benim de yarın 10.30 da randevum var, 4+5 oluyoruz yarın bakalım. Cuma gününden beri beta hcg baktırmadım. İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız yavrularımızı Rabbimin izniyle
Ay aynı gün transfer olmuşuzzzz. Yarın kese görünecek mi karından mı bakılacak ayrıntılar için senden yorum bekliyorum

Merhaba teyzeler, dün kontrole gittik. Son adet tarihime göre 7+4tüm ama geç döllenme 5 haftalık anca demişlerdi. Bizim minik büyümüş. Dün ultrasonda ölçümleri 6+6 ile uyumlu dedi doktor. Kalp atışını da dinledik. mesirmacunu mayıs sonu, haziran başı diyorlar hala. Güncelleyebilirsiniz kalp atışını 6+6 olarak

Kimse bişe demedi sata göre hesaplıyorlar normalde doktora bugün gidecektim ama gitme 1 hafta daha bekle dedi
Allahın izniyle inşAllah güzel sonuçlanır inşAllah içini rahat tut korkuyorsun endişelisin biliyorum ama sen ne kadar rahat olursan bebişin de o kadar rahat olcak hissediyorlarmış herşeyi ayrıca geç döllenme olabilir belki sonuçların o yüzden hep geridedir

İnşAllah bende senin gibi güzel haberler alırım çok sevindim hep güzel haberler al inşAllah

çok sevindim canım :) Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın , acılarını göstermesin.

Düzenliyorum listede

Kızlar gebeliği öğrendiğiniz ilk zamanlarda aşırı idrar isteiği varmıydı..Benim adet günüm yarın.Ama bir haftadır Deli gibi idrar isteği.Gece bile uyandırıyor.pkikolpjik değil gerçekten sürekli gelşyor.Hastaneye gittim doktor idrar tahlili yaptı..Bu arada çatlatma iğnesinin 13.günündeyim beta 6 çıktı hala çatlatma iğne etkisi var.İçinizde tedavi ile gebe kalan varmı

Eklentiler

• IMG_6258.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_6280.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 42
Canım bende çatlama ile hamile kaldım ve 14 cü gün öğrendim hamileliğimi etkisi gidiyor bence 2 gün sonra yine test ver artışa bak hayırlı sonuçlar alman dileğiyle

İnşallah gebelik vardır canım , ben çatlatma iğnesi olduğumda 13. gün etkisi kalmamıştı diye hatırlıyorum ama kişiye ve ilaç dozuna göre değişiklik gösteriyor olabilir belki, güzel haberlerini beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…