- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Umut oldunuz inşallah bende gelirim buraya.Doktor 2 gün sonra kan ver dediCanım bende çatlama ile hamile kaldım ve 14 cü gün öğrendim hamileliğimi etkisi gidiyor bence 2 gün sonra yine test ver artışa bakhayırlı sonuçlar alman dileğiyle
Canım iğne günü harici mi 14 tü.Bide kaç çıktı betan 14.gü
Mrhb bende de aynı problem var şuan acaba test yaptınız mıBen haziranda gebe kaldım ama 5+5 iken kimyasala döndü inşallah bu ay gebe kalırkn.o zaman yumurtlamadan 3 gün sonra bembeyaz jöle kıvamlı akıntı oldu tek sefer öyle anladım.Ama bu sefer sarımsı sonrada beyaza dönen losyon gibi akıntı geliyor.Çok afedersiniz çamaşırımda kurudukça çatlak görüntü oluşmuş
Evet canım bugün iğne harici 13.günüm.Haziranda kimyasal geçirdimİğne gününü sayma canım , benim aşılamam tutmadı ama sonraki ay kendiliğinden kalmıştım :) Allah sağlıkla nasip etsin sana da
İnşallah canım hepimiz bebelerimizi sağlıkla alalım kucağımızaİnşAllah bende senin gibi güzel haberler alırım çok sevindim hep güzel haberler al inşAllah
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canımçok sevindim canım :) Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın , acılarını göstermesin.
Düzenliyorum listede
Ben idrar testi ile öğrendim 14 eylülde iğne oldum 28 eylülde kan tahlilim 27 çıkmıştı canım sonra 2 katı artmaya devam ettiCanım iğne günü harici mi 14 tü.Bide kaç çıktı betan 14.gü
Hadi bakalım darısı banada inşallahBen idrar testi ile öğrendim 14 eylülde iğne oldum 28 eylülde kan tahlilim 27 çıkmıştı canım sonra 2 katı artmaya devam etti
Geçti canım o gün oldu ama ağrı ve akıntı.mesirmacunu senin akıntı geçti mi vajinal ultrasondan sonra olan ? Var mı herhangi ağrı sıkıntı ?
hadi güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar benimde sat 10 eylul. Dun kaset test yaptim pozitif ciktibugun kan verdim sonucu yarin ogrenecegim. Herkesin gonlunce olsun
hadi gözn aydın canmmmmmKIZLAR KESE GÖRÜNDÜ5+4
sürprilere bir daha eklendiMerhabalar Haziran anneleri ben de sanırım aranıza katılıyorum adetim dört gün gecikti testim pozitif şoktayım iki kızım var ve sürpriz gebelik oldu.