-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Benimki pazartesi belli olabilir de olmayabilirde ama diğer haftada giderim ozele o zmn belli olma ihtimali yüksek inşallah yazarım mutlakaYani ben de size yapılan yorumları gördükten sonra acaba doktor diğer bebeği görmemiş olabilir mi belki daha gözükmüyordur diye düşünmeye başladımgönlünüze göre olsun umarım, mutlaka yazın kontrolünüze gittikten sonra çok merak ettim
Ben de sizlerin aradına katılmayı çok isterim ama henüz bat 1 gün geçti . 2 kere gebelik testi yaptım bu akşam bir tane daha yapıcam eğer pembe bir silik bile çıkarsa nasipse yarın kan tahlili veröeye gideceğim. Tam belli olmadan tabloya arımı ekletmek istemiyorumama çok isterim aslında gebelik belirtileri de var da acaba psikolojik mi bilmiyorum 5 gün önce ufak lekelenme oldu. Dünde sabah uyandığımda kasıklarımda 15 dk kramp girdi göğüsler şiş acıyor.
Çift çizgi var ama en önemli kan testi en iyi sonucu veriyor hayırlısı olsuunn beklemedeyizBen de sizlerin aradına katılmayı çok isterim ama henüz bat 1 gün geçti . 2 kere gebelik testi yaptım bu akşam bir tane daha yapıcam eğer pembe bir silik bile çıkarsa nasipse yarın kan tahlili veröeye gideceğim. Tam belli olmadan tabloya arımı ekletmek istemiyorumama çok isterim aslında gebelik belirtileri de var da acaba psikolojik mi bilmiyorum 5 gün önce ufak lekelenme oldu. Dünde sabah uyandığımda kasıklarımda 15 dk kramp girdi göğüsler şiş acıyor.
Ben de sizlerin aradına katılmayı çok isterim ama henüz bat 1 gün geçti . 2 kere gebelik testi yaptım bu akşam bir tane daha yapıcam eğer pembe bir silik bile çıkarsa nasipse yarın kan tahlili veröeye gideceğim. Tam belli olmadan tabloya arımı ekletmek istemiyorumama çok isterim aslında gebelik belirtileri de var da acaba psikolojik mi bilmiyorum 5 gün önce ufak lekelenme oldu. Dünde sabah uyandığımda kasıklarımda 15 dk kramp girdi göğüsler şiş acıyor.
Hoşgeldiiin :) ben gayet net bir gebelik görüyorum :)) hayırlı olsunn :) kan verince bizlere de haber ver seni zevkle listeye alırımGünaydınnkan testi yaptırmadan demin son bir idrar testi yaptım ben görüyorumda ikinci çizgiyi baya silik dimi ya sizlerin bi çoğunun ikinci üçüncü gebeliği tecrübelerinize dayanarak yorumlarınız önemli
Canım hayırlı olsun bende gebelik görüyorumGünaydınnkan testi yaptırmadan demin son bir idrar testi yaptım ben görüyorumda ikinci çizgiyi baya silik dimi ya sizlerin bi çoğunun ikinci üçüncü gebeliği tecrübelerinize dayanarak yorumlarınız önemli
Bebek bağırıyor ben buradayım diyeeeeGünaydınnkan testi yaptırmadan demin son bir idrar testi yaptım ben görüyorumda ikinci çizgiyi baya silik dimi ya sizlerin bi çoğunun ikinci üçüncü gebeliği tecrübelerinize dayanarak yorumlarınız önemli
Neresi silik canım şakamısın kızzz bariz hamilesin gözün aydınGünaydınnkan testi yaptırmadan demin son bir idrar testi yaptım ben görüyorumda ikinci çizgiyi baya silik dimi ya sizlerin bi çoğunun ikinci üçüncü gebeliği tecrübelerinize dayanarak yorumlarınız önemli
Aaa bugün mü gördün çok sevindimEki Görüntüle 3313555
Kızlar 4 haftalıkmış kese görüntüsü karından
Ay maşallahEki Görüntüle 3313555
Gözünaydın canım çok sevindim, sen bugün kaçıncı haftadasınEki Görüntüle 3313555
büyük bir heyecanla bekliyorum :) özel bir hastane ise 1-1,5 saatte çıkarKızlar yaptırdım kan tahlilini bakalım nasip kısmet bu ay olacak mı göreceğiz2 saate çıkar paylaşırım inşallah sizlerle de
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımEvet evet canım özel hastaneye verdim inşallah beklemedeyiz bakalım