2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benimki pazartesi belli olabilir de olmayabilirde ama diğer haftada giderim ozele o zmn belli olma ihtimali yüksek inşallah yazarım mutlaka

Ben de sizlerin aradına katılmayı çok isterim ama henüz bat 1 gün geçti . 2 kere gebelik testi yaptım bu akşam bir tane daha yapıcam eğer pembe bir silik bile çıkarsa nasipse yarın kan tahlili veröeye gideceğim. Tam belli olmadan tabloya arımı ekletmek istemiyorum ama çok isterim aslında gebelik belirtileri de var da acaba psikolojik mi bilmiyorum 5 gün önce ufak lekelenme oldu. Dünde sabah uyandığımda kasıklarımda 15 dk kramp girdi göğüsler şiş acıyor.

Eklentiler

• IMG_9059.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_9047.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 74

Çift çizgi var ama en önemli kan testi en iyi sonucu veriyor hayırlısı olsuunn beklemedeyiz

Günaydınn kan testi yaptırmadan demin son bir idrar testi yaptım ben görüyorumda ikinci çizgiyi baya silik dimi ya sizlerin bi çoğunun ikinci üçüncü gebeliği tecrübelerinize dayanarak yorumlarınız önemli

Eklentiler

• IMG_9071.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 68

Hoşgeldiiin :) ben gayet net bir gebelik görüyorum :)) hayırlı olsunn :) kan verince bizlere de haber ver seni zevkle listeye alırım

Canım hayırlı olsun bende gebelik görüyorum aramıza hoşgeldin sonucunu mutlaka paylaş bizimle

Bebek bağırıyor ben buradayım diyeeee koş kan ver koşşşş

Neresi silik canım şakamısın kızzz bariz hamilesin gözün aydın

Kızlar benim kese görünmedi bugün tam 5 hafta regl tarihine göre . Doktor yine beta istedi . İnşallah dış gebelik değildir bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…