- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
çok güzell maşallahhhh :) ay nasıl mutlu oldumbana da nasip olur mu acaba yarınki kan tahlilinden sonra aranıza katılmak
testler transfer sonrası günlere göre yapıldı.
Salı günü 1116 çıktıNe güzel bu arada beta hcg degeriniz kaç şuan
Yaşım 23, Son adet tarihim 5 eylül, kese şuanlık yok. Haftaya 4 gün sonra olabilirse yenilerim yaziyoMerhaba eklerim tabi ,yaş , son adet tarihi, ve keseyi gördüğün haftayı yazar mısın
Hımmm cok iyiSalı günü 1116 çıktı
Bende dün vermiştim bugün ögrendim 115.6 olmuş büyüyor bebisim. Birden artacak zaten degerSalı günü 1116 çıktı
İnşallah cnm kendini strese sokma yemene icmene dikkat et guzel dusun guzel olsun insallahbana da nasip olur mu acaba yarınki kan tahlilinden sonra aranıza katılmak
testler transfer sonrası günlere göre yapıldı.
İlk öğrendiğim gün aşırı derecede kusma ishal oldu 4 kez istifra ettim 815 ti betaBende dün vermiştim bugün ögrendim 115.6 olmuş büyüyor bebisim. Birden artacak zaten deger
1 hafta kahverengi kanamam geldi hatta adet oldum diye düşündümKızlar yerlesme kanaması yaşadınız mi
Canım maşallah, ölçüm değerlerini sıra ile yazar mısın? Kaçtan 115 e geldi ?Bende dün vermiştim bugün ögrendim 115.6 olmuş büyüyor bebisim. Birden artacak zaten deger
Neden gerekli olduğunu söylediler miiiiKızlarrrr bugün benden bu kadar kan alındı. Ve idrar tahlili...
Aşkım tüplerin üstünde yazıyor zaten. Koa, hemogram, hormon vs. Anladığım kadarıyla tiroide ve enfeksiyon var mı diye bakacaklar...Neden gerekli olduğunu söylediler miiii
Knka bunları sağlık ocağında almıyorlar mı? Hastahanede ayrı mı alıyorlar ?Kızlarrrr bugün benden bu kadar kan alındı. Ve idrar tahlili...
Canım 2. Kere verdim beta için ilk alındıgında pazartesi alındı salı günü 30.9 olduğunu öğrendim. Dün de tekrarladılar kan testini bugün ögrendim 115.6 çıktı yani 3. günde 30.9 dan 115.6 ya yükselmişCanım maşallah, ölçüm değerlerini sıra ile yazar mısın? Kaçtan 115 e geldi ?
Kanka ben sağlık ocağına hiç gitmedim. Ama gerek yok bence ikisine ayrı ayrı vermeye.Knka bunları sağlık ocağında almıyorlar mı? Hastahanede ayrı mı alıyorlar ?
Kızlar benim aklıma birşey takıldı ya, şimdi bu benim 4.gebeliğim. Nasip olursa 4. Kez sezaryen olacağım. Çok riskli midir acaba yaabir de diğer 3 ameliyatımı yapan doktorum trabzondaydı. Şimdi istanbuldayım ve yeniden doktor bulmam lazım. Çok endişe ediyorum
Aynen profesyonel birini bulucam, medipolde bir profesör var kadın riskli doğumlar üzerine çalışıyor sanki, ama tek kontrolü 2000 tl civarıEki Görüntüle 3313073 Bence bir sorun olmaz canım inşallah yaa. İçine sinen bi doktor buldun mu tamamdır...
Kızlar özel hastanede doğum planlıyorsanız doğum sigortası yapmak daha mantıklı isterseniz bi araştırın en kötü hastane sezeryan 17 bin istiyorAynen profesyonel birini bulucam, medipolde bir profesör var kadın riskli doğumlar üzerine çalışıyor sanki, ama tek kontrolü 2000 tl civarıDuruma göre ona gidicem mecbur can sonuçta.