2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
bana da nasip olur mu acaba yarınki kan tahlilinden sonra aranıza katılmak
testler transfer sonrası günlere göre yapıldı.
çok güzell maşallahhhh :) ay nasıl mutlu oldum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim , bekliyorum benide alın listeyee diye mesajınıııı

Canım maşallah, ölçüm değerlerini sıra ile yazar mısın? Kaçtan 115 e geldi ?
Canım 2. Kere verdim beta için ilk alındıgında pazartesi alındı salı günü 30.9 olduğunu öğrendim. Dün de tekrarladılar kan testini bugün ögrendim 115.6 çıktı yani 3. günde 30.9 dan 115.6 ya yükselmiş

Kızlar benim aklıma birşey takıldı ya, şimdi bu benim 4.gebeliğim. Nasip olursa 4. Kez sezaryen olacağım. Çok riskli midir acaba yaa bir de diğer 3 ameliyatımı yapan doktorum trabzondaydı. Şimdi istanbuldayım ve yeniden doktor bulmam lazım. Çok endişe ediyorum

Bence bir sorun olmaz canım inşallah yaa. İçine sinen bi doktor buldun mu tamamdır...

Eki Görüntüle 3313073 Bence bir sorun olmaz canım inşallah yaa. İçine sinen bi doktor buldun mu tamamdır...
Aynen profesyonel birini bulucam, medipolde bir profesör var kadın riskli doğumlar üzerine çalışıyor sanki, ama tek kontrolü 2000 tl civarı Duruma göre ona gidicem mecbur can sonuçta.

Aynen profesyonel birini bulucam, medipolde bir profesör var kadın riskli doğumlar üzerine çalışıyor sanki, ama tek kontrolü 2000 tl civarı Duruma göre ona gidicem mecbur can sonuçta.
Kızlar özel hastanede doğum planlıyorsanız doğum sigortası yapmak daha mantıklı isterseniz bi araştırın en kötü hastane sezeryan 17 bin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…