2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Herkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler

Peki uygulamada da 4+3 oldugunda mi 2700 cikti yoksa 5+... olarak mı geçiyordu uygulamanda

Son adet tarihime göre 4+3 tü 2700 çıktışında.ancak dünkü ultrason ölçümü ve son adet tarihim birebir uyuştuğu için gebelikte de tam 4+3müşüm sanırım
Hımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhalde

Hımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhalde
Evet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüz

merhaba hoşgeldiniiiz :) hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ekliyorum sizi listeye

Maşallah canım
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz
O ikiz muhabbeti bana yapıldı
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde

Yani ben de size yapılan yorumları gördükten sonra acaba doktor diğer bebeği görmemiş olabilir mi belki daha gözükmüyordur diye düşünmeye başladım gönlünüze göre olsun umarım, mutlaka yazın kontrolünüze gittikten sonra çok merak ettim

Ayrıca hoşbulduk 5+5 kalp atışını da duyduk biz eğer tabloya eklemek isterseniz

İnşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…