- 29 Eylül 2023
- 171
- 205
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Aynen canım öyle yap...Aynen profesyonel birini bulucam, medipolde bir profesör var kadın riskli doğumlar üzerine çalışıyor sanki, ama tek kontrolü 2000 tl civarıDuruma göre ona gidicem mecbur can sonuçta.
İnşallah cnmBende yarın doktora gideceğim tam 5 hafta oluyor inşallah keseyi görürüz
Peki uygulamada da 4+3 oldugunda mi 2700 cikti yoksa 5+... olarak mı geçiyordu uygulamandaHerkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler
Son adet tarihime göre 4+3 tü 2700 çıktışında.ancak dünkü ultrason ölçümü ve son adet tarihim birebir uyuştuğu için gebelikte de tam 4+3müşüm sanırımPeki uygulamada da 4+3 oldugunda mi 2700 cikti yoksa 5+... olarak mı geçiyordu uygulamanda
Hımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhaldeSon adet tarihime göre 4+3 tü 2700 çıktışında.ancak dünkü ultrason ölçümü ve son adet tarihim birebir uyuştuğu için gebelikte de tam 4+3müşüm sanırım
Evet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüzHımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhalde
merhaba hoşgeldiniiiz :) hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler
gözünaydın canım :) kist için yorum yaptı mı?Kızlar hastaneden çıktım, sol yumurtalıkta 37 mm kist var dedi doktor 4,7 mm olarak da keseyi görüntüledik 5+2'de
Yoğun içerikli bi kist dedi sadece, kam değerlerim ve tsh değerim normalmiş 10 gün sonra tekrar gel tekrarlayalım testleri takibini yapalım dedigözünaydın canım :) kist için yorum yaptı mı?
Maşallah canımKızlarrrr Allah'a şükür keseyi gördük.Bol bol su ve açık çay içip tekrar gittim. Ultrason kağıdını elinize veriyor ya doktor, bir rahatlıyorsunuz. Evet hamileyim diyorsunuz. Ayy çok şükür yaa. Rahatladım. Yarın da tekrar kan tahlili istedi...
Merhaba, hayırlısı olsunHerkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler
O ikiz muhabbeti bana yapıldıEvet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüz
Son adet tarihi neydiMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün gittim doktora 4+6 haftalık kese göründü. Tekrar kan testi istemedi o yüzden bugünkü değerimi bilmiyorum.
Yani ben de size yapılan yorumları gördükten sonra acaba doktor diğer bebeği görmemiş olabilir mi belki daha gözükmüyordur diye düşünmeye başladımMaşallah canım
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz
O ikiz muhabbeti bana yapıldı
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde
Ayrıca hoşbuldukMaşallah canım
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde hoşbulduk5+5 kalp atışımızı da duyduk biz tabloya eklemek isterseniz
Maşallah canım
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde Maşallah canım
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde
Ayy maşallahAyrıca hoşbulduk5+5 kalp atışını da duyduk biz eğer tabloya eklemek isterseniz
02.09.2022Son adet tarihi neydi
İnşallah cnmEvet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüz