2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Herkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler 🌸

Herkese merhaba.son adet tarihim 26 ağustosla ben de aranızdayım :) geçen hafta öğrendim gebeliği.4+3 betahcg 2700dü ve vajinal ultrasonda kese göründü.4+5te betahcg 4200dü.dün 5+5 karından bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.ultrasona göre de tam 5+5 olarak gözüktü, son adet tarihim ile uyumlu :) umarım hepimiz için süreç sağlıklı ilerler 🌸
Peki uygulamada da 4+3 oldugunda mi 2700 cikti yoksa 5+... olarak mı geçiyordu uygulamanda

Son adet tarihime göre 4+3 tü 2700 çıktışında.ancak dünkü ultrason ölçümü ve son adet tarihim birebir uyuştuğu için gebelikte de tam 4+3müşüm sanırım
Hımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhalde

Hımm benimde son adet tarihine göre 4+2 yken tekrar kan verdim 115.6 cıktı. Benim bugün 4+3 oldu işte. O zmn geç döllenmeden dolayı bu kadar az cıktı haftaya kadar benimde o değerlere cıkar herhalde
Evet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüz 😌

merhaba hoşgeldiniiiz :) hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :KK36: ekliyorum sizi listeye

Kızlarrrr Allah'a şükür keseyi gördük. 💛 Bol bol su ve açık çay içip tekrar gittim. Ultrason kağıdını elinize veriyor ya doktor, bir rahatlıyorsunuz. 💛 Evet hamileyim diyorsunuz.💛 Ayy çok şükür yaa. Rahatladım.💛 Yarın da tekrar kan tahlili istedi...
Maşallah canım :dua:
Merhaba, hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz :KK68:
Evet geç döllenme olabilir.eğer düzenli artıyorsa sorun olmuyor sanırım :) benim değerim biraz yüksekti burada paylaşılan değerlere göre.ikiz olabilir mi diye de düşünmüştüm ancak tek kese, tek yolk, tek bebek ve tek kalp atışı var şimdilik :) umarım sizin de düzenli yükseliş olur ve en kısa sürede keseyi görürsünüz 😌
O ikiz muhabbeti bana yapıldı :KK17:
Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde :KK48:

Merhaba, hayırlısı olsun

Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde :KK48:
Yani ben de size yapılan yorumları gördükten sonra acaba doktor diğer bebeği görmemiş olabilir mi belki daha gözükmüyordur diye düşünmeye başladım 😂 gönlünüze göre olsun umarım, mutlaka yazın kontrolünüze gittikten sonra çok merak ettim 🌸

Merhaba, hayırlısı olsun

Ben de salı ya da perşembe gidip ne olduğunu anlayacağım ama senin değerlerine göre benim de tek olma ihtimali canlandı yine gözümde hoşbulduk 😌 5+5 kalp atışımızı da duyduk biz tabloya eklemek isterseniz 🌸

Merhaba, hayırlısı olsun

Merhaba, hayırlısı olsun

Ayrıca hoşbulduk 😌 5+5 kalp atışını da duyduk biz eğer tabloya eklemek isterseniz 🌸

İnşallah cnm

X