2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim başlamadı Allah'a şükür çoğu şeyi yiyebiliyorum. Normalde rahatsız etmeyen kokular ve bazı tatlar rahatsız etmeye başladı sadece. Mesela domatesi midem almıyor...
Şimdilik çok şükür kii hafif bulantılar oluyor sadece
benim bir kaç gün önce olmuştu bugün pek yok ay dedim noluyo :) böyle bazen saniyelik oluyor bazen hiç olmuyor. Sanırım daha anca olur, tabi hiç olmayanlarda varmış hayırlısı bakalım

benim bir kaç gün önce olmuştu bugün pek yok ay dedim noluyo :) böyle bazen saniyelik oluyor bazen hiç olmuyor. Sanırım daha anca olur, tabi hiç olmayanlarda varmış hayırlısı bakalım
Dün ilk kez benim de saniyelik mide bulantısı oldu. İlk kez folit asit içtim ondan kaynaklı diye düşünmüştüm...

İnşallah hiç olmayanlardan oluruz mide bulantısı insanın enerjisini sömürüyor
Amin inşallah. Hamileliğim boyunca mide bulantısı yaşamayıp her besinden ve vitaminden yiyip içerek bebeğimin sağlıklı olmasını istiyorum. Rabbim nasip etsin hepimize. Gece uyumadan 1 bardak süt içmeyi de ihmal etmeyin kızlar...

Çevremdeki bebeği olan çoğu kişi kefirin bebeğede çok kilo aldırmada işe yaradığını söyledi suan kilo olayı yok tabi bizim miniklerde ben sağlıklı diye içiyorum sizinde haberiniz olsun
Aa bunu bilmiyordum bak, çok iyiymiş. Sen nerden alıyorsun kefiri, nerden bulabilirim? Sade mi içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…