• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Ay ne bilim elifim ya çok korktum ama yavrum Allah'tan emdi de uyuudu tekrar sakinleşti zaten çok sık uyanıyor bu ara benim aklıma da dış geldi de bakalım kolaylıkla çıksın inşallah. Valla hep seviyorux ki bazen içime tekrar sokasim geliyor 🤣 ama haklısın okuyoruz da unutuyorum çoğu zaman da
Ayy evett
Benimde içime sokasım geliyor Eşime diyorum içime sokasım geliyor diye eşimde zaten içinden çıktı niye bir daha içine sokuyorsun diyor🤣

Kızlar merhaba bebeğim ayın 14 ünde 8 aylık olacak inş ek gıda alım oranları değişiyor sanırım sizler ne kadar veriyorsunuz ek gıda bir de anne sütü ya da formül mama verenler kaç milim kaç kere veriyorsunuz günlük olarak benim gibi sağım yapanlar özellikle anne sütü kaç milim içiyor

Kızlar merhaba bebeğim ayın 14 ünde 8 aylık olacak inş ek gıda alım oranları değişiyor sanırım sizler ne kadar veriyorsunuz ek gıda bir de anne sütü ya da formül mama verenler kaç milim kaç kere veriyorsunuz günlük olarak benim gibi sağım yapanlar özellikle anne sütü kaç milim içiyor
Bebeklerimiz aynı gün doğmuş😊şuan günde iki defa birer kase yediriyorum.ogle çorba tarzı aksa muhallebi.kahvaltida ufak ufak labne yumurta ama çok az.anne sütünü uyurken içiyor yada bazen huysuzlanirsa

Benimkide uyumuyor. Akşam 9da yatağa geçiyoruz bazen 11i buluyor uyuması. Bide benim bebegim atopik. Bu gece de alerjisi tuttu kaşıntıdan uyuyamadı çocuğum. Ailemden de uzaktayım yorgunluktan ağlıyorum artık. Gerçi yakında olsalar da kimseden fayda yok ama insan bazen yarım saat boşluğa bakmaya bile ihtiyac duyuyor..
Allah kolaylık versin. Benim kızımın da cildi atopik 5. Ayda zirve yaptı ama 7. Aydan itibaren azaldı. Sadece bacaklarında soluk renkte kuruluk şeklinde kaldı. Umarım sizinki de azalır.

3 saatte bir karnini doyuruyorum. Günde 1 öğün püre yiyor bazen de 1 öğün çorba içiriyorum. 24 saatlik bir sürede toplam 4-5 kez 180 ml süt içer

3 saatte bir karnini doyuruyorum. Günde 1 öğün püre yiyor bazen de 1 öğün çorba içiriyorum. 24 saatlik bir sürede toplam 4-5 kez 180 ml süt içer
Sade günde 1 kez mi ek gıda veriyorsunuz doktorum bize 3 önüne çıkarın demişti bir de 8. Ayda mı yoksa 9. Ayda mı artık ek gıda ve anne sütü yüzde 50 yüzde 50 oranda mı oluyordu tam bilmiyorum bilen arkadaş varsa bilgilendirebilir mi çünkü o dengeyi sağlamak önemli

Kızlar ya ben bugün bi gazla Globber 4 in 1 bisiklet siparişi verdim sonra pişman oldum ani karar verdiğim için iptal etmek istedim ama çoktan kargolanmış aranızda yada çevresinde kullanan memnun olan var mı kafam karışık gelince iade edip muadil bir şey mi alsam acaba

Sade günde 1 kez mi ek gıda veriyorsunuz doktorum bize 3 önüne çıkarın demişti bir de 8. Ayda mı yoksa 9. Ayda mı artık ek gıda ve anne sütü yüzde 50 yüzde 50 oranda mı oluyordu tam bilmiyorum bilen arkadaş varsa bilgilendirebilir mi çünkü o dengeyi sağlamak önemli
Ay ogunu arttirsak nolacak 1-2 kasik agzina itelemek icin😑😑 6. Ayda ne kadar yiyorsa 8. Ayda da o kadar yiyo maasallah bi artis yok🤣

Kızlar ya ben bugün bi gazla Globber 4 in 1 bisiklet siparişi verdim sonra pişman oldum ani karar verdiğim için iptal etmek istedim ama çoktan kargolanmış aranızda yada çevresinde kullanan memnun olan var mı kafam karışık gelince iade edip muadil bir şey mi alsam acaba
Ben de 1. Yasinda almayi planliyorum cok kullanisli gibi gozukuyor. Gelince haber et🤓

Kızlar bugün çok korkunç bir gün yaşadık. Kızım sabah kahvaltısını bitirince mama sandalyesinin kemerini açtım sadece 3 saniye tabağı arkamdaki tezgaha bırakırken kızım mama sandalyesinden düştü. Nasıl olduğunu anlamadım kucağıma alınca sustu doktoru aradım 2 saat gözlemle kusma Gözde kayma kulak arkası morluk olursa boş bakışlar olursa getir acile dedi. Uyutmadım gözlemledim çok şükür 2dk sonra bile emekleyip oynamaya devam etti sanki düşmemiş gibi. O kadar korktum ve kendimi suçladım ki anlatamam size. Lütfen dikkat edin artık bu cüceler 3 saniyede bir sürü şey yapabiliyorlar 😕

Mayacım tamamen bebeğe bağlı benimki bu kurallara hiç uymuyor. Ek gıdayı bazen 2 bazen 3 kere veriyorum ama az yiyor mamayı azaltmadık o nedenle. Yeni yeni eline pankek vermeye başladım alışsın diye. Yani tamamen bebeğine bağlı. Arkadaşımın bebeği şu an 6,5 aylık 3 öğün yiyor ve dolu dolu da yiyor çocuk maşallah ama başka bir arkadaşımın oğlu 11 aylık günde 1 kere yiyor memeden hiç ayrılmıyor. Bağırsağını çok yormadan çok da salmadan devam etmek lazım bence

Kızlar bugün çok korkunç bir gün yaşadık. Kızım sabah kahvaltısını bitirince mama sandalyesinin kemerini açtım sadece 3 saniye tabağı arkamdaki tezgaha bırakırken kızım mama sandalyesinden düştü. Nasıl olduğunu anlamadım kucağıma alınca sustu doktoru aradım 2 saat gözlemle kusma Gözde kayma kulak arkası morluk olursa boş bakışlar olursa getir acile dedi. Uyutmadım gözlemledim çok şükür 2dk sonra bile emekleyip oynamaya devam etti sanki düşmemiş gibi. O kadar korktum ve kendimi suçladım ki anlatamam size. Lütfen dikkat edin artık bu cüceler 3 saniyede bir sürü şey yapabiliyorlar 😕
Çok geçmiş olsun canım bende bugün oto koltuğunun emniyet kemerini tam kapatamamışım açılmış koltuktan düştü allahtan koltuğu güneş gelmesin diye yana çevirmiştim yere düşmedi Allah beterinden korusun 🙏

Çok geçmiş olsun canım bende bugün oto koltuğunun emniyet kemerini tam kapatamamışım açılmış koltuktan düştü allahtan koltuğu güneş gelmesin diye yana çevirmiştim yere düşmedi Allah beterinden korusun 🙏
Çok hareketlendiler ben de çok korktum çile koşacaktım doktoru görüntülü arayınca durdurdu beni. Sana da çok geçmiş olsun beterinden saklasın Allah

Back
X