2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 108 49,5%
  • erkek

OY: 102 46,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Diş sancısından oluyor canım ağrıdan uyanıyorlar, sancısını rahatlat

Sorma canım nerdeyse yaşına girecekler yaaa, ben de dün akvaryuma getirdim ağzı açık izledi her şeyi

Çok çabuk büyüyorlar gerçekten bazen diyorum yenidoğan sürecini daha uzun yasasaydik bazen de bir an önce büyüsün istiyorum tüm gün beraber olunca aksam isten gelen babasini görünce bir gülüyor bir heyecanlanıyor

Dimii bi sebeklikler gulmeler ben de minicik oldugu zamanlari cok ozluyorum ama simdi daha da tatli degiller mi bizi taniyorlar, anlamli anlamli bakiyorlar, etrafi karistiriyorlar kendi kendilerine oyun oynuyorlar

Neler yapabiliriz rahatlatmak için?
4 5 tane karanfil zeytinyağına koyup beklettikten sonra dişlerine sürebilirsiniz. Osanit ve tetagil gibi bitkisel diş topları var onlar da baya rahatlatıyor. Benim bebeğim alerjik ben kullanamıyorum ama alerjik bebek değilse deneyebilirsiniz insanlar çok memnun
Onun dışında ben anne sütünü dondurup meyve filesine koyuyorum, o soğuk kompres çok iyi geliyor. Elime silikon fırça alıp kaşıyorum güzelce, ağız silme mendilini biraz ıslatıp dondurucuda bekletip eline veriyorum o soğuk iyi geliyor yine

Dimii bi sebeklikler gulmeler ben de minicik oldugu zamanlari cok ozluyorum ama simdi daha da tatli degiller mi bizi taniyorlar, anlamli anlamli bakiyorlar, etrafi karistiriyorlar kendi kendilerine oyun oynuyorlar
Kesinlikle bu halleri daha tatlı güldüğümüzde konuştuğumuzda tepki vermeleri hele yürüteçteyken gel gel yapıyorum bi heyecanla yanima geliyor eriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…