2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,5%
  • erkek

OY: 103 46,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    220
Ben de bi akşam dışarı çıkacağım arkadaşlarımla birşeyler yapacağım dedim bi kaldı beyim nasıl olacak durmaz sensiz falan diyor ama sonuçta babası ya idare etmeyi öğrensin istiyorum. Evet erkekler çalıştıkları için zaten yorgunum bahanesi oluyor. Benim eşim de yardım ediyor hem de baya ediyor ama son zamanlarda kızım da bana daha düşkün olduğu için eşimin rahatlığı batıyor dün kızım aşı oldu iki tane bilirsiniz bexsero ağır bir aşı yani. Bizi sahile götürdü aşıdan sonra hava alalım diye geldik eve o geçti oyununu oynadı ben kızı doyurdum uyutmaya çalıştım huysuz olduğu için 2 saatten fazla sürdü Sırtım ağrıdı yani kucakta durmak istediği için hep. Uyudu tamam dedim 20dk sonra geri uyandı hayde başa sar. Eşim hala oyun oynuyordu gıcık oluyorum o duruma işte

Bence de ogrensinler ben tek tuk biraktim surucu kursuna giderken, ne bileyim doktor randevularim olunca vs. Ama max 2 saat… e bi zahmet idare etsin 2 saat de yani Ayyyni durumdayiz artik sinir oldugumun farkinda o yuzden bakti bebis susmuyor hemen kalkip geliyor o uyutuyor ay inanir misin ben de bilgisayar oyununa sardim bazen ben basina oturuyorum ona baktiriyorum bak dene sen de

artık ne yapacağımızı şaşırdık biraz da kocalara sarmak işimize geliyor

Yolmaz mıı.. avucuyla iyice çekip bi de düşman gibi çevirip doluyor gülerken bile yapıyor

Benim kızım da hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Ellerinde hep bir iki tel saçım oluyor.

Ahh ahh bide bizi bilseler ahhh…
Pınarrr evet o gözler işte beni benden alıyor tam o anda yatağa oturup ağlıyorum bende

Ben de bu soruyu kızlara sormak için siteye girdim şimdi. Aynı durumdayız hatta 1 aydır böyleyiz. Geçer gibi oluyor sonra yeniden coşuyor.
Kurabiyee
Bende sudocrem kullandım o sivilceler söndü şuan sadece leke kaldı. Tam geçsin diye ek gıdada vermiyorum. Peki sen ek gıda neler veriyorsun veyatta başladın mı.

Kurabiye
Ağlama diyicem üzülme diyicem 2 gün sonra yine aynı şeyler yine bizim sinir yorgunluk tavan olacak. Allahım bize bol sabır ihsan eylesin.
Bugün bile bir insan akşama kadar ağlar mızırdar mı ya yemin ederim başım ağrıdı. Mamasını suyunu içirdim sonra çay kaşığı ile ağrı kesici verdim çok az.
Uykusu geliyor tamam mı yastığa yatırıyorum sallıcam ağlamayı bir gör bir gör çığlık kıyamettttt.

Valla bende kıskanıyorum
Aa bestee bende hep mama hazırlamaya giderken kızım sana mama yapıp gelicem beni bekle tamam mı ben burdayım diyorum öyle beni bekliyor bazen nadirde olsa ama mutfaktan hala ona sesleniyorum tabi

Ben bugün baya ağladım. Dün bexsero yaptırmıştık bi de rsv üstüne kabız diye bir şurup verdi doktor onu da içirdim sabah. Sonra birden çok kaka yaptı korktu içtiği mamayı kustu hayda yıkadım nevresimleri değiştirdim ettim. Ek gıda vereyim açken dedim. Yedi üç dört dk geçmedi elini ağzına soktu ama çok fazla soktu midesini bulandırdı yine kustu bu sefer de ana kucağını attım yıkadım. Mama içti biraz uyudu. Uyandı su verdim boğazına kaçtı mama sandalyesine azıcık kustu ay dedim yeter. O an bir daha kaka yaptı yine duş aldırdım. Duştan sonra giydirirken yatağına işedi.yine yatağını nevresimi değiştirdim. Hafif ateşi çıktı diye calpol verdim bacağı ağrıyor iyi gelir diye hanımefendi şurubu yutmak istemedi ve yine kustu yine nevresim değiştirme üst bak değiştirme... Eşim de bugün eve gelirken mesaj atmış çok yoruldum yemek yapabildin mi çok acıktım diye. O an sinir geldi oturup ağladım. 20 dakika falan ağladım sonra kalkıp yemek yaptım Kızlar hiç iyi değilim deliriyorum sanırım ben

Valla bende kıskanıyorum
Aa bestee bende hep mama hazırlamaya giderken kızım sana mama yapıp gelicem beni bekle tamam mı ben burdayım diyorum öyle beni bekliyor bazen nadirde olsa ama mutfaktan hala ona sesleniyorum tabi
Ben de öyle yapıyorum mutfaktan anlatıyorum az kaldı falan diye

Anneligin bir parçası bu hisler bestem her birimiz yasiyoruz ayni duygulari. Bu gunlerde gececek saglikli olsunlarda

Offf best okurken yoruldum benimkinin öyle günleri gözümün önüne geldi.. geçecek geçecek inşallah geçecek.. ben de bi kere dayanamamış kızımın karşısında ne istiyorsun neden susmuyorsun ne yapayım diye ağlamıştım, cadı da bana baktı güldü. Geçecek Allah bol bol sabır versin bize

Lütfen kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız.kizim normalde güzel uyur ama arada inat ederse sinirlerim hemen bozuluyor.dun bende çok ağladım.bı yandan büyük kızım ödevi gösteriyor,bı yandan yemek yapmam lazım.butun gün yorgunluktan bitiyorum başladım ağlamaya.bunlar çok normal şeyler anneyiz biz robot değiliz ve herşey her zaman mükemmel gitmez.ben asla sinirleniyorum hep sakinim diyen varsa yalan söylüyordur.

Beni kızım değil eşimin bu istekleri delirtiyor.eve gelince çok yoruldum yemek hazır mı diyor.bazen kendimde suç buluyorum adam haklı bende mi suç var diyorum.benimki iki dakika baksa bin defa hadi hadi diyor deliriyorum.

Çook geçmiş olsun Böyle bir durumda ağlaman bana çok normal geldi. Fiziksel yorgunluk bir şey değil de insan bir de ruhen yoruluyor.

Ama çocuğun babayla ne zaman bağ kuracak öyle ? Başta eşime ayar çekmiştim ben. Kendi totomun keyfi için istemiyorum çocuğun babayla bağı çok çok önemli öyle iki dk oturacaksa başında olmaz. Eşlerimiz biz oturalım diye istiyoruz zannediyor bahane buluyorlar evde olduğumuz için ben sağlam bi olay çıkarmıştım o günden sonra asla hadi hadi falan diyemez bana. Biraz konuş bu konuyu bence yine sen doğrusunu evini kendin daha iyi bilirsin elbette

Ya valla bazen oluyor Of yeter ama diye çıkıştığım ama kızım da bakıp gülüyor anlamıyor herhalde. Yine de dün yanında ağlamadım görmesini istemedim. Elimizden geleni yapıyoruz ya uzaktan şımarıklık gibi görünüyor millete biliyor musun? E doğurmasaydın tayfa var mesela olacak bu durumlar Allahtan kolay sakinleşiyoruz
Çook geçmiş olsun Böyle bir durumda ağlaman bana çok normal geldi. Fiziksel yorgunluk bir şey değil de insan bir de ruhen yoruluyor.
Teşekkür ederim canım gerçekten o döngü böyle beynimi yordu

Büyük kızımda çok baktı bu sefer akillandim bana yikamazsin diyorhaftasonu güzel bakiyo ama haftaici çok yorgunum diyip fazla ilgilenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…