• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Ya maşallah bebişlere 🧿 benim kızıma tombik diyenler utanır mı sanmam 😄 benim kızçe iri doğdu 3950 gram ama doğumdaki kadar kilolu devam etmedi. O da 5,5 aylık 7500 gram civarında 69 cm şu anda.

Her çocuk farklı cidden ya canısı ne bilim hepimiz aynı zamanlarda doğum yaptık ya o yüzden sanırım takip ediyor insan bakıyor benimkinde var mı yok mu diye benim ki daha 6 ay olmadı zaten dediğin gibi zamanı vardır elbet 🥳
Benimki dönmeyi bile canı isterse yapıyor canım ben de bi acaba diyorum ama zamanı gelince yapar sanırım ya 😄

Kızlar ben bu ara isyanlardayım, gece hiç uyumuyor saat başı uyanıyor neden bilmiyorum diş mi çıkaracak acaba son iki haftadır gece uykusu denen bi şey yok bende, gündüz desen eh işte, geceleri çok zorlanıyorum beşten sonra eşime verip uyuyorum 7 ye kadar sırtım belim iptal, neden böyle olur acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım, önceden gece uyansa bile emip uyurdu gözü kapalı, şimdi emse de uyumuyor ağlıyor

Eşimle ikimiz uzunuz ama ailece diğer kızım dahil çok zayifiz.sanirim benim sütüm yariyor büyük kızım ek gıda hiç almadı.tam iki yaşına kadar sadece anne sütü aldı ve kiloluydu.sutu bırakınca zayıflamaya başladı şuan çok zayıf.
Oyyy maşallah ne güzel sanırım benim sütum yaramıyor o kadar emmesine rağmen tombik bir bebek değil normal ilk başlarda zayıftı sonradan toparladı bakalım ek gıdayla ne olacak

Kızlar ben bu ara isyanlardayım, gece hiç uyumuyor saat başı uyanıyor neden bilmiyorum diş mi çıkaracak acaba son iki haftadır gece uykusu denen bi şey yok bende, gündüz desen eh işte, geceleri çok zorlanıyorum beşten sonra eşime verip uyuyorum 7 ye kadar sırtım belim iptal, neden böyle olur acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım, önceden gece uyansa bile emip uyurdu gözü kapalı, şimdi emse de uyumuyor ağlıyor
Şuan tam olarak kaç aylıksınz moni

Acemiiimm çok iyi yapmışsın yaa ben de alıcamm bakıyordum dün. Aynen matta cık cık ses çıkarıyor bi de 🤣🤣. Bi de yardımcı olmadığı zamanlarda bebek arabasına koyup yanım alıyorum vızıldıyor hep. En azından içine koyar işime bakarım. Ama benimki vız vız ayşe, durur inşallah 😁😁
Ahahhahah yerim o ayşeyi ben 🥹😍 aaa kucak varken bebek arabası neymişşş 😂😂 bence de ya, yoksa insan tuvalete bile gidemiyor 🙄 bak benimki şöyle bir şey. çitlerin bir tık daha kısa olmasını isterdim dışardan eğilip kucağa almak biraz zor oluyor 🙄

Oyyy maşallah ne güzel sanırım benim sütum yaramıyor o kadar emmesine rağmen tombik bir bebek değil normal ilk başlarda zayıftı sonradan toparladı bakalım ek gıdayla ne olacak
Yaramaz olur muuu annesiii çok hareketlidir belki enerjiyi atıyordur ya da boya gidiyordur çok şükür bugünümüze 🙏🏻 sağlıklı olsunlar daa kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil sonuçta

Büyük ihtimal diş yapıyor bunu moni 🥲 benim deli de sabaha karşı uyanıyor konuşuyor bana vuruyor gözüme bakıyor uyanıyım diye uyuyor numarası yapıyorum iyice açılmasın diye… bence diş ya 🙄 patlamadı ama beyazlaşmaya başladı

Büyük ihtimal diş yapıyor bunu moni 🥲 benim deli de sabaha karşı uyanıyor konuşuyor bana vuruyor gözüme bakıyor uyanıyım diye uyuyor numarası yapıyorum iyice açılmasın diye… bence diş ya 🙄 patlamadı ama beyazlaşmaya başladı
Ama iki haftadır böyle canım sürer mi bu kadar

Ahahhahah yerim o ayşeyi ben 🥹😍 aaa kucak varken bebek arabası neymişşş 😂😂 bence de ya, yoksa insan tuvalete bile gidemiyor 🙄 bak benimki şöyle bir şey. çitlerin bir tık daha kısa olmasını isterdim dışardan eğilip kucağa almak biraz zor oluyor 🙄

Kız kolumda derman kalmadı 😀😀😀 ben de bugün bu çite bakmıştım bi de meşhur olan bi gri kapılı olan var. Görme açısından bu daha mantıklı geldi ama o fermuarlı kapıyı açabilirler mi acemim sence? Onda tereddüt ettim 💕💕💕

Merhabalar kızlar ,
6. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde ufurme nedeniyle kardiyoloji ye gitmemizi söylemişti, daha öncede görmüştü yeniden 6. Ayda gelin demişti. Dün gittik, kızımda kalbindeki deliğin kapanmadıgini söyledi. Genelde açıklık olurmuş doğum sonrası ve kendi küçülürmus, bizdeki hala kuculmemis. Ve büyüklüğü orta seviye olarak ölçtüm dedi. Kendi kapanan bir durummus ancak eğer 5 yaşına kadar kapanmazsa kapalı ameliyat ile yama vs yapılacakmış kalbine. 6 ay sonra yani bir yaşında yeniden gelin dedi.
İnternet üzerinden baktığım kadarıyla evet çok yaygın ve şükür ki çözümü olan, hayati riski olan birşey değil ancak insan çok üzülüyor. Yaşayan var mı? Bu durumu

Ya biz o dediğin olayı 4 . Ayda yasadik gece 15 kere kalktığımı biliyorum yarım saatte bir 15-20 dk ya bir çok zordu tam 1 ay sürdü bu durum 4. Ay atağı uyku gerilemsi yaşadık bide tam o dönemde ev taşıdik bir o ev bir bu ev daha çok huzursuzlandi bende uyku sıfır gece sürekli yat kalk gündüz evv topla aayyy çok zordu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yaramaz olur muuu annesiii çok hareketlidir belki enerjiyi atıyordur ya da boya gidiyordur çok şükür bugünümüze 🙏🏻 sağlıklı olsunlar daa kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil sonuçta
Kesinlikle acemim yok bende seninle aynı fikrideyim sağlıklı olsun da kilosuna takılmadim hiç ki bir de ameliyat geçirdik yani gayet normal bence dr da kilosu normal diyor zaten sıkıntı yok ssdce hani varya bizim toplumumuzda ay benim oğlan/kız bunun gibiyken şöyle topluydu böyle kiloluydu falan diye salak saçma konuşan kesim 👎🏻

Back
X