- 7 Ekim 2020
- 166
- 113
- 53
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.481
Çaresizlikten ağladığımı bilirim. Bu ay hiç kilo almadı. Alerjik olmasa her türlü mamayı içerdi oda yok. 3 saatte bir uyutup emziriyorum emdikten sonra uyanıyor otomatiğe bağladı. Akşam hiç sütüm yoktu elma haşladım içine yulaf unu katıp biraz daha pişti, blender yaptım, onu yedi açlıktan . Sabah 1 çay kaşığı yumurta yedi. Öğleden sonra muz avokado karışımı yaptım, yemedi, çay kaşığıyla su vererek yıtturdum zorla. Onuda 1 yemek kaşığı kadar bile yememiştir. Sütüm artsın diye ıspanaklı bulgur yemeği yapcam
Canım bende böyle tarifler bir de masaj önerisi var. Şimdi aklıma geldi. Diyetisyen önerisi. İlk iki ay bunlarla kafayı yemiştim. Çayı çemen otu olmadan denedim cidden işe yarıyor ama masaj ve smoothie 'leri denemedim.
"Görseldeki gibi eşinizden veya yakınınızdan yardım isteyerek uyumadan önce 15 dk bu masajı yaptırabilirsiniz. Üstünüz çıplak olmalı bir masaya resimdeki gibi mesafe olacak şekilde durmalısınız. Yardımcı olan kişi de baş parmağını dairesel hareketlerle döndürerek sırtınızda aşağı yukarı ilerleyerek masaj yapması gerekiyor.