• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Ben artık çat çat cevap veriyorum
Ay emmiyor mu? Evet emmiyor mama içiyor gayet sağlıklı.
Canım ya küçükmüş daha yeni mi doğdu? Hayır martta doğdu 7 aylıktı zamanla büyüyecek.
Artık tavrım bu😂 Çağla 10 kilo da olsa zayıf derler eminim 😂

Kızlar ben bu ara isyanlardayım, gece hiç uyumuyor saat başı uyanıyor neden bilmiyorum diş mi çıkaracak acaba son iki haftadır gece uykusu denen bi şey yok bende, gündüz desen eh işte, geceleri çok zorlanıyorum beşten sonra eşime verip uyuyorum 7 ye kadar sırtım belim iptal, neden böyle olur acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım, önceden gece uyansa bile emip uyurdu gözü kapalı, şimdi emse de uyumuyor ağlıyor
Bence bunun sebebi dis moni😔 ayni bu sekilde benimki de kac gece agladi, memeyle de susturamadim… allahtan pitladi da alttakiler birkac gecedir bi nebze iyi uyuyor… mecbur sabir🥺

Merhabalar kızlar ,
6. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde ufurme nedeniyle kardiyoloji ye gitmemizi söylemişti, daha öncede görmüştü yeniden 6. Ayda gelin demişti. Dün gittik, kızımda kalbindeki deliğin kapanmadıgini söyledi. Genelde açıklık olurmuş doğum sonrası ve kendi küçülürmus, bizdeki hala kuculmemis. Ve büyüklüğü orta seviye olarak ölçtüm dedi. Kendi kapanan bir durummus ancak eğer 5 yaşına kadar kapanmazsa kapalı ameliyat ile yama vs yapılacakmış kalbine. 6 ay sonra yani bir yaşında yeniden gelin dedi.
İnternet üzerinden baktığım kadarıyla evet çok yaygın ve şükür ki çözümü olan, hayati riski olan birşey değil ancak insan çok üzülüyor. Yaşayan var mı? Bu durumu
Oyy kiyamam kuzucuga… uzulme annesi hep iyi dusun, pozitif ol, hic kotuyu aklina getirip cagirma. Biliyorum cok zorr kilina zarar gelse elli bin tane sey dusunuyorsun ama dedigin gibi cozumu var cok sukur. Kapanir Allahin izniyle, uzulme🌸

Büyük ihtimal diş yapıyor bunu moni 🥲 benim deli de sabaha karşı uyanıyor konuşuyor bana vuruyor gözüme bakıyor uyanıyım diye uyuyor numarası yapıyorum iyice açılmasın diye… bence diş ya 🙄 patlamadı ama beyazlaşmaya başladı
Hepppsi ayni bence🤣 benimki de ayni gecenin korunde uyanip konusmaya basliyor burnumu sıkıyor uyanmayinca da biraz sonra aglamaya basliyor😑 cok akillilar bakma🫠

Canım ya küçükmüş daha yeni mi doğdu? Hayır martta doğdu 7 aylıktı zamanla büyüyecek.
Merak etme Beste kilosu, boyu iyi olunca da bir sey buluyorlar. Hep buluyorlar🥲 dogdugundan beri anne sutu aliyor benimki, annem diyor ki bir an once yemeye baslasin da karni doysun oglumun hahsgsjdhs sanki 6 aydir ac bu cocuk. Allah bize sabir versin🤌🏻

Normal değil persentili ucundan yakaladı daha yeni. Ama üzülmüyorum kızım çok güzel gelişti 1kg doğmuştu daha ne yapsın çocuğum 🥰😂🥹
Oyy o Çağla kuşş çok güçlüü yerim onu maşallah ona🥹. Hastanede yattığın günler daha dün gibi ama bak maşallah kocaman oldu🧿🧿☺️☺️
Kesinlikle acemim yok bende seninle aynı fikrideyim sağlıklı olsun da kilosuna takılmadim hiç ki bir de ameliyat geçirdik yani gayet normal bence dr da kilosu normal diyor zaten sıkıntı yok ssdce hani varya bizim toplumumuzda ay benim oğlan/kız bunun gibiyken şöyle topluydu böyle kiloluydu falan diye salak saçma konuşan kesim 👎🏻

Aynen öyle mevsimlimm herkes haddini bilmeden herşeye bi laf ediyor ya. Aa meme emmiyor mu emmiyor, ay bizimki fışkırırdı, aaa bu çocuk da iyi tombalak, sizinki de çocuk bakmak mı bizi görücektin filann neler nelerr. Geçen kp geldi çocuğu görmeye, avokado+irmik hazırlamıştım, çok şişmanlamış bu diye yemeği verdirmedi. Sustum yaşlı dedim. Zayıf olsa kötü hissetirme, toplu olsa ayy tombalak ayy kuzu butlu diye laflar etme. Ay ne bilim takılmayalım. İçimden cahill diye saydırıp geçiyorum.

Merak etme beste benimki hem kilolu hem uzun boylu ama illa takacak bişey buluyorlar.bi tane salak aaa bu niye böyle esmer demişti sanki iğrenç biseymis gibi.ben normalde cevap vermeyen biriyim ama sinirlendim sen kendi tipine bak çok mu güzelsin ondan daha esmersin dedim.şok oldu kadin

Merak etme beste benimki hem kilolu hem uzun boylu ama illa takacak bişey buluyorlar.bi tane salak aaa bu niye böyle esmer demişti sanki iğrenç biseymis gibi.ben normalde cevap vermeyen biriyim ama sinirlendim sen kendi tipine bak çok mu güzelsin ondan daha esmersin dedim.şok oldu kadin
Helal olsun böyle lazım bence 😂 daha önce de söylemiştim bizim ülkemizde fikir beyan etmeyi insanlar görev edinmişler her aklına geleni konuşur mu bir insan ya nedense ben bunu 40 yaşta ve üstünde görüyorum daha çok kendi yaşıtlarım çok anlayışlı asla böyle eleştiriler duymadım

Benim kızı da sürekli erkeğe benzetiyorlar. Yeni doğduğunda annemin bir arkadaşı esmerliğine laf etmiş. Ya benim kızım neden sarışın veya güzel olmak zorunda böyle bir borcu mu var? Ki bence dünyanın en güzel kızı ❤️Ben gülüyorum sadece. Bu sorularla rencide etmeye çalışma olayının bir adı varmış; manevi taciz. Tülay Kök'ün bir videosunda duydum, aydınlandım resmen. Böyle yersiz sorular soran insanlara sadece "neden sordunuz?" Diye sorun diyor. Denedim ve gerçekten ikinci soru gelmiyor 😄

Artık saldım canım, geri geri sürünüyor, yuvarlanıyor,koltuk altından çıkarıyoruz. Yalamadığı alan kalmadı. 🤣

Bizimkini tarif etmişsin . 1 haftada kaşıktan tiksindi. Zaten uykuda emiyor sadece
Benim kızım mayıs 13 doğumlu tahmini doğumu haziran olduğu için bu grubuda takip ediyorum. Biz ek gıdaya geçeli 1 ay olacak nerdeyse 10 gün falan püre yaptım bi şekilde yedi fakat sonrasında kaşık görünce çığlık atmaya başladı ağzına kaşık sokmamaya başladı bende öyle olunca omlet, pankek, köfte, tutabileceği gibi haşlanmış sebzeleri (çok haşlmadan ama parmaklada edilebilecek gibi) eline vermeye başldım meğer kendi yemek istiyormuş 🤦🏼‍♀️ arada boğazına falan kaçıyor ama öğürerek çıkarıyor veya hemen ters çevirip sırtına vuruyoruz en azından bu şekilde baya yiyor deneyebilirsiniz eline vermeyi 😊

Oyy o Çağla kuşş çok güçlüü yerim onu maşallah ona🥹. Hastanede yattığın günler daha dün gibi ama bak maşallah kocaman oldu🧿🧿☺️☺️

Aynen öyle mevsimlimm herkes haddini bilmeden herşeye bi laf ediyor ya. Aa meme emmiyor mu emmiyor, ay bizimki fışkırırdı, aaa bu çocuk da iyi tombalak, sizinki de çocuk bakmak mı bizi görücektin filann neler nelerr. Geçen kp geldi çocuğu görmeye, avokado+irmik hazırlamıştım, çok şişmanlamış bu diye yemeği verdirmedi. Sustum yaşlı dedim. Zayıf olsa kötü hissetirme, toplu olsa ayy tombalak ayy kuzu butlu diye laflar etme. Ay ne bilim takılmayalım. İçimden cahill diye saydırıp geçiyorum.
Aaaa şaka ya cidden bu insanlara yaranilmaz söyleyecek lafları kesinlikle bitmiyor ya görümcem de geçen gün çocuğunun benim oglus gibiyken fotosunu atmış baksana ne kadar tombikmis diye noldu ya görumce başın göğe erdi mi 😏

Benim kızım mayıs 13 doğumlu tahmini doğumu haziran olduğu için bu grubuda takip ediyorum. Biz ek gıdaya geçeli 1 ay olacak nerdeyse 10 gün falan püre yaptım bi şekilde yedi fakat sonrasında kaşık görünce çığlık atmaya başladı ağzına kaşık sokmamaya başladı bende öyle olunca omlet, pankek, köfte, tutabileceği gibi haşlanmış sebzeleri (çok haşlmadan ama parmaklada edilebilecek gibi) eline vermeye başldım meğer kendi yemek istiyormuş 🤦🏼‍♀️ arada boğazına falan kaçıyor ama öğürerek çıkarıyor veya hemen ters çevirip sırtına vuruyoruz en azından bu şekilde baya yiyor deneyebilirsiniz eline vermeyi 😊
Aa benimki de 20 mayıs doğumlu kaşığı kendi tutmak istemesinden dolayı çığlık kıyamet her verişimde bağırıyor. Yemek yarıda kalıyor. Kilosu iyi diye ısrar etmiyordum ben de. Belki de dediğiniz gibidir. Bizim de 1 ayı geçti cesaretimi toplayabilirsem deneyeyim bakalım 😁😁😁
Aaaa şaka ya cidden bu insanlara yaranilmaz söyleyecek lafları kesinlikle bitmiyor ya görümcem de geçen gün çocuğunun benim oglus gibiyken fotosunu atmış baksana ne kadar tombikmis diye noldu ya görumce başın göğe erdi mi 😏
Ayy gerçektenn Mevsimlim yaa başı göğe mi ermiş 🙄🙄🙄

Canım bende böyle tarifler bir de masaj önerisi var. Şimdi aklıma geldi. Diyetisyen önerisi. İlk iki ay bunlarla kafayı yemiştim. Çayı çemen otu olmadan denedim cidden işe yarıyor ama masaj ve smoothie 'leri denemedim.

"Görseldeki gibi eşinizden veya yakınınızdan yardım isteyerek uyumadan önce 15 dk bu masajı yaptırabilirsiniz. Üstünüz çıplak olmalı bir masaya resimdeki gibi mesafe olacak şekilde durmalısınız. Yardımcı olan kişi de baş parmağını dairesel hareketlerle döndürerek sırtınızda aşağı yukarı ilerleyerek masaj yapması gerekiyor. 💆🏻‍♀️"
Teşekkürler canım, eşime bi söyliyim bebeğin hatrına yapar belki, sağol ayrıntılı anlattığın için.
Benim sütüm de azaldı aslında baya bira mayası tableti kullanıyorum o ciddi fark yarattı
Nerden aldın canım

Teşekkürler canım, eşime bi söyliyim bebeğin hatrına yapar belki, sağol ayrıntılı anlattığın için.

Nerden aldın canım
Ben çok bilindik Bi markanın ürününü internet sitesinden almıştım ismini buradan paylaşamıyorum sanırım ama forumda arama yerine bira mayası tableti yazarsanız birçok annenin kullandığını görürsünüz marka farketmez sanırım bira mayası süt yapıyor

Aa benimki de 20 mayıs doğumlu kaşığı kendi tutmak istemesinden dolayı çığlık kıyamet her verişimde bağırıyor. Yemek yarıda kalıyor. Kilosu iyi diye ısrar etmiyordum ben de. Belki de dediğiniz gibidir. Bizim de 1 ayı geçti cesaretimi toplayabilirsem deneyeyim bakalım 😁😁😁

Ayy gerçektenn Mevsimlim yaa başı göğe mi ermiş 🙄🙄🙄
Ay nerdeeee 🙄

Back
X