- 18 Mart 2023
- 2.275
- 1.424
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.541
SpagettiMerhabalar kızlar ,
6. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde ufurme nedeniyle kardiyoloji ye gitmemizi söylemişti, daha öncede görmüştü yeniden 6. Ayda gelin demişti. Dün gittik, kızımda kalbindeki deliğin kapanmadıgini söyledi. Genelde açıklık olurmuş doğum sonrası ve kendi küçülürmus, bizdeki hala kuculmemis. Ve büyüklüğü orta seviye olarak ölçtüm dedi. Kendi kapanan bir durummus ancak eğer 5 yaşına kadar kapanmazsa kapalı ameliyat ile yama vs yapılacakmış kalbine. 6 ay sonra yani bir yaşında yeniden gelin dedi.
İnternet üzerinden baktığım kadarıyla evet çok yaygın ve şükür ki çözümü olan, hayati riski olan birşey değil ancak insan çok üzülüyor. Yaşayan var mı? Bu durumu
Benim kızımda 3 aylıkken hırıltısı var diye götürmüştüm o sıra dinlerken banada annesi kalp doktoruna gittin mi dedi hayır dedim çok az kalbinden ses geliyor üfürüm diyoruz biz ona dedi sıkıntı olmuyor ama götür dedi bende götürdüm ekg çektiler doktor ultrasyonla baktı evet minicik bir delik var sıkıntı görünmüyor gayet iyi biz hepimiz dünyaya bu şekilde geliyoruz zaten dedi 1 yaşına kadar o kilo aldıkça kapanır dedi öyle geldik eve.