• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Merhabalar kızlar ,
6. Ay kontrolünde doktorumuz kalbinde ufurme nedeniyle kardiyoloji ye gitmemizi söylemişti, daha öncede görmüştü yeniden 6. Ayda gelin demişti. Dün gittik, kızımda kalbindeki deliğin kapanmadıgini söyledi. Genelde açıklık olurmuş doğum sonrası ve kendi küçülürmus, bizdeki hala kuculmemis. Ve büyüklüğü orta seviye olarak ölçtüm dedi. Kendi kapanan bir durummus ancak eğer 5 yaşına kadar kapanmazsa kapalı ameliyat ile yama vs yapılacakmış kalbine. 6 ay sonra yani bir yaşında yeniden gelin dedi.
İnternet üzerinden baktığım kadarıyla evet çok yaygın ve şükür ki çözümü olan, hayati riski olan birşey değil ancak insan çok üzülüyor. Yaşayan var mı? Bu durumu
Spagetti
Benim kızımda 3 aylıkken hırıltısı var diye götürmüştüm o sıra dinlerken banada annesi kalp doktoruna gittin mi dedi hayır dedim çok az kalbinden ses geliyor üfürüm diyoruz biz ona dedi sıkıntı olmuyor ama götür dedi bende götürdüm ekg çektiler doktor ultrasyonla baktı evet minicik bir delik var sıkıntı görünmüyor gayet iyi biz hepimiz dünyaya bu şekilde geliyoruz zaten dedi 1 yaşına kadar o kilo aldıkça kapanır dedi öyle geldik eve.

Kızlar
Selam nasılsınız neler yapıyorsunuz kızım çok hareketli buralara pek giremedim.
Minel İkra 5,5 aylık 8.300 kg olmuş cuma günü rotanın ikinci dozunu olduk kızım dünden bedi grip oldu ateşi felan yok ama burnu tıkalı gibi sürekli açmaya çalışıyorum serum sıkıp çekiyorum fıslatmıyorum yıkama işinden biraz korkuyorum.
Kızımın daha hızlı iyileşmesi için neler yapabilirim acaba fikriniz var mı.

Kizlar bundan 6-7 ay once ha geldi ha gelecek diyoduk bebeler icin hatirlar misiniz, simdi yemek yemeye basladi sipalar😭😭 zaman su gibi… bazen ayaklarina bakip of ne cabuk buyudu ayaklarin diye aglayasim geliyor🥺 yakinda kv de oluruz biz hahsgsjshs duygusal bir topum bugun🥹
Ben bu halini gördükçe diyorum ki ne kadar çabuk büyüyorlarmış ya.
Eşime diyorum biz bu kızı nasıl başkasına vericez off aşkım 30 sene sonraki şeyleri düşünme diyor dedim nerden biliyorsun 30 da evleneceğini sen beni gençliğimin baharında 23 yaşında aldın😂😂

Ben bu halini gördükçe diyorum ki ne kadar çabuk büyüyorlarmış ya.
Eşime diyorum biz bu kızı nasıl başkasına vericez off aşkım 30 sene sonraki şeyleri düşünme diyor dedim nerden biliyorsun 30 da evleneceğini sen beni gençliğimin baharında 23 yaşında aldın😂😂
Ben de simdiden oglusumu telkin ediyorum oyle anasini birakip elin kizlariyla gezmesin once anasini alsin yanina diye 🤣🤣

Kızlar
Selam nasılsınız neler yapıyorsunuz kızım çok hareketli buralara pek giremedim.
Minel İkra 5,5 aylık 8.300 kg olmuş cuma günü rotanın ikinci dozunu olduk kızım dünden bedi grip oldu ateşi felan yok ama burnu tıkalı gibi sürekli açmaya çalışıyorum serum sıkıp çekiyorum fıslatmıyorum yıkama işinden biraz korkuyorum.
Kızımın daha hızlı iyileşmesi için neler yapabilirim acaba fikriniz var mı.
Vallahi bizim kız da bir grip oldu 2 haftayı geçti hala burnu akmaya devam ediyor. Acaba sürekli okyanus suyu falan açmaya çalıştığımız için mi diye kendimi sorgulamaya başladım. 2 haftadan fazla süren grip mi olur ya 😔 fikir veren olursa bende uygulayayım bari

Kızlar benim bebitonun düzeni oturdu sanırım diş sancısına kadar böyle gider. Sadece düzeni oturtmak benim için zor oldu ama çok şükür yaptık.
Analar gün içinde bebeleri oyalamak için yeni
Şeylere ihtiyacım var. Sanki sıkılıyor böyle eksik kalıyorum. Neler yapıyorsunuz? Bi de benim kız hala tam dönemiyor ya sağ sol sırt üstünden yüz üstü de yapıyor ama yüz üstünden sırt üstü yapamıyor. Kolları mı güçsüz acaba ?
Bi de sanki konuşması azaldı daha çok dinliyor gülüyor çığlık atıyor değişik heceleri var. Mü bü bö ag gibi 😂😂

Vallahi bizim kız da bir grip oldu 2 haftayı geçti hala burnu akmaya devam ediyor. Acaba sürekli okyanus suyu falan açmaya çalıştığımız için mi diye kendimi sorgulamaya başladım. 2 haftadan fazla süren grip mi olur ya 😔 fikir veren olursa bende uygulayayım bari
Yaa çok geçmiş olsun🙏
Bizim kızda hala tıkalı bende ne yapacağımı bilmiyorum.

Kesinlikle acemim yok bende seninle aynı fikrideyim sağlıklı olsun da kilosuna takılmadim hiç ki bir de ameliyat geçirdik yani gayet normal bence dr da kilosu normal diyor zaten sıkıntı yok ssdce hani varya bizim toplumumuzda ay benim oğlan/kız bunun gibiyken şöyle topluydu böyle kiloluydu falan diye salak saçma konuşan kesim 👎🏻
Aayy o konuşanlar zaten o kadar çok biliyor ki. Dertleri sütümüz bebeğimizin kilosu yediği içtiği olmuş. Tamam sensin en iyi anne sensin en mükemmel çocuk da senin aynen

Kız kolumda derman kalmadı 😀😀😀 ben de bugün bu çite bakmıştım bi de meşhur olan bi gri kapılı olan var. Görme açısından bu daha mantıklı geldi ama o fermuarlı kapıyı açabilirler mi acemim sence? Onda tereddüt ettim 💕💕💕
Yok yok açamaz dışardan açılıyor zatenn hiç aralık bırakmazsan elini falan sokmazsa açamazz ahhh ahh sadece kol olsa.. 🥲😂😂 benim vücudumda derman kalmadı, genel 😂😂😂🩷🩷🩷🩷

Kizlar bundan 6-7 ay once ha geldi ha gelecek diyoduk bebeler icin hatirlar misiniz, simdi yemek yemeye basladi sipalar😭😭 zaman su gibi… bazen ayaklarina bakip of ne cabuk buyudu ayaklarin diye aglayasim geliyor🥺 yakinda kv de oluruz biz hahsgsjshs duygusal bir topum bugun🥹
Gerçekten ne kadar hızlı geçti zaman 😭 akıllanmaları beni çok duygulandırıyor nedense 😂😂 sanki hep şapşirik bebişler olarak kalacaklar gibiydi 🥲🩷🩵

Kızlar bu ek gıda olayı bambaşka bir dünyaymış.. içine girdikçe aydınlanıyorum ve aşırı keyifli gelmeye başladı 😬😬 kuzenimin ebe arkadaşı şöyle bir örnek beslenme düzeni gönderdi. Benim gibi nasıl yapsam diye düşünenlere yardımcı olabilir 💕

Eklentiler

• 96dd42ea-420f-4d8a-abf4-03c04315dc6e.webp
    96dd42ea-420f-4d8a-abf4-03c04315dc6e.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 2680d536-6be2-4577-8e98-a98d30e7881f.webp
    2680d536-6be2-4577-8e98-a98d30e7881f.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
Yok yok açamaz dışardan açılıyor zatenn hiç aralık bırakmazsan elini falan sokmazsa açamazz ahhh ahh sadece kol olsa.. 🥲😂😂 benim vücudumda derman kalmadı, genel 😂😂😂🩷🩷🩷🩷
Ay ben de ondan alayım o zaman hem hafif sonra saklaması da kolay olur 🥰🥰 yaa ama bugün altını değiştirirken ne dedim bilio musun keşke daha çok kucağımda tutsaydım seni daha küçükken dedim 🥹. Bambam kaçıp gidiyor artık iyi ki sürünmeyi öğrendi 😂😂
Kızlar bu ek gıda olayı bambaşka bir dünyaymış.. içine girdikçe aydınlanıyorum ve aşırı keyifli gelmeye başladı 😬😬 kuzenimin ebe arkadaşı şöyle bir örnek beslenme düzeni gönderdi. Benim gibi nasıl yapsam diye düşünenlere yardımcı olabilir 💕
Güzel bir listeymiş acemimm 💗💗💗

Ay ben de ondan alayım o zaman hem hafif sonra saklaması da kolay olur 🥰🥰 yaa ama bugün altını değiştirirken ne dedim bilio musun keşke daha çok kucağımda tutsaydım seni daha küçükken dedim 🥹. Bambam kaçıp gidiyor artık iyi ki sürünmeyi öğrendi 😂😂

Güzel bir listeymiş acemimm 💗💗💗
Kız bir çantası var küçücükk toplanınca hiç yer kaplamazz 😍 ahahahah cimcime yaa yürümeye başlayınca güzel koşturcaklar bizi😬😬

Kizlar bebekler bu aylarda utanir mi🥲 benimki bugun ilk defa gordugu birinin kucagina gitti ama bi egilip bukulmeler gorseniz🤣🤣
Ay maşallah 🧿 😀. Utanırlar bence ya benimki de cilve yapıyor ama tanıdıklarına. İlk defa gördüklerine basıyor yaygarayı meeeh meeeh diye dudak büzğp ağlıyor. 😁😁

Back
X