- 9 Ekim 2023
- 1.223
- 1.757
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.341
Özel aşıları mı soruyorsun kelebekKızlar menenjit aşıları çok sıkıntı veriyor mu? Kızım 4. Ayda yapılan sağlık ocağı aşılarından sonra iki gün çok huzursuz oldu. Çok üzülmüştüm. Doktora bahsedince calpol verdiririm dedi. İki gündür neşesi çok yerinde üzülüyorum huzuru kaçacak diye.
İyice çığırtkan oldu bebeğim. O gülüşlerine, çığlıklarına ölüyorum
Evet canım nimenrix ve bexeroÖzel aşıları mı soruyorsun kelebek
Bexsero yaptırıyorum ben ilk dozunda bir gün huysuzluk yaptı. Ateş düşürücğ verdim ama aşı olduğu an ateşi çıkmadıEvet canım nimenrix ve bexero
Ben daha bir doz bexsero yaptirdim 4. Ayda. 1 gece ateslendi ve cok huysuzlandi. Sonra gecti. Sonraki gun o yuzu gulsun diye her seyi yaptim yaa o kadar degerli ki bir gulumsemeleriKızlar menenjit aşıları çok sıkıntı veriyor mu? Kızım 4. Ayda yapılan sağlık ocağı aşılarından sonra iki gün çok huzursuz oldu. Çok üzülmüştüm. Doktora bahsedince calpol verdiririm dedi. İki gündür neşesi çok yerinde üzülüyorum huzuru kaçacak diye.
İyice çığırtkan oldu bebeğim. O gülüşlerine, çığlıklarına ölüyorum
Aa benim de öyle oldu işteeBencede anlarız sadece iki kez leke tarzk geldi bir gün devamı gelecek diye bekledim gelmedi hala da gelen giden yok bakalım süt korur muhabbeti buymuş sanırım
Yok valla bilemedimKizlar memelerde hissizlik, yani cok hafif dokundugunuzda hissetmediginiz oluyor mu? Benim meme ucu haric belli bir kisma kadar sanki uyusturmuslar orayi gibi bir hissizlik var. İki memede de ayni sekilde.
Bexsero yaptırıyorum ben ilk dozunda bir gün huysuzluk yaptı. Ateş düşürücğ verdim ama aşı olduğu an ateşi çıkmadı
Ayy huysuzluk yapıyor anlaşılan. Tramva oldu bende o 2 gün yaşadıklarımız ya. İki gün yüzü gülmedi kuşumun.Ben daha bir doz bexsero yaptirdim 4. Ayda. 1 gece ateslendi ve cok huysuzlandi. Sonra gecti. Sonraki gun o yuzu gulsun diye her seyi yaptim yaa o kadar degerli ki bir gulumsemeleri
Öyle bir his yok ama bazen sütün geçişini hissediyorum sanki. Elektrik çarpması gibi oluyor.Kizlar memelerde hissizlik, yani cok hafif dokundugunuzda hissetmediginiz oluyor mu? Benim meme ucu haric belli bir kisma kadar sanki uyusturmuslar orayi gibi bir hissizlik var. İki memede de ayni sekilde.
Doktor bize 5-7 aylarda bexsero 13.ayda nimenrix şeklinde söylediAyy huysuzluk yapıyor anlaşılan. Tramva oldu bende o 2 gün yaşadıklarımız ya. İki gün yüzü gülmedi kuşumun.
Bir de neden nimenrix yaptırmadınız? Doktor ikisini önerdi bize.
Hep oyleYok valla bilemedimemzirdikten sonra falan mı yoksa hep mi öyle
Oyyy maşallah canım hiç bir sıkıntısı yok muydu ay bütün bebisler böyle çıkarsın dişlerini aminAy bu arada benim kızımın dişi çıkmış galiba şoktayım. Hiç anlamadım. Doktor da birkaç gün önce baktı yakın zamanda beklemiyorum dedi ama ele geliyor, bardakla bakmaya çalışırken tık tık ses geldi duyduk. Çok dikkatli bakınca minicik görünüyor da. Çıkmış oluyor di mi şimdi?
Ay çıkarmış valla ben şok. Canım aslında bir sıkıntısı var gibiydi ama ne olduğunu anlayamadık. Doktor da diş gelse anlarsınız damakları şişer, kabarır demişti. Öyle bir şişlik falan da yoktu. Dişleri iki aydan itibaren bütün bebeklerin kaşınır kaçıncı ayda çıktığından bağımsız olarak demişti. Tetagil diye bir granül önermişti ben uyku öncesi sürüyordum. Bir de parmaklarımızı akan suda iyice soğutup damaklarında gezdiriyorduk. Zaten tuttuğu her şeyi ağzına götürüyordu.Oyyy maşallah canım hiç bir sıkıntısı yok muydu ay bütün bebisler böyle çıkarsın dişlerini amintık tık ses geliyor görünüyor ele de geliyorsa olmuş o iş
YaaAy çıkarmış valla ben şok. Canım aslında bir sıkıntısı var gibiydi ama ne olduğunu anlayamadık. Doktor da diş gelse anlarsınız damakları şişer, kabarır demişti. Öyle bir şişlik falan da yoktu. Dişleri iki aydan itibaren bütün bebeklerin kaşınır kaçıncı ayda çıktığından bağımsız olarak demişti. Tetagil diye bir granül önermişti ben uyku öncesi sürüyordum. Bir de parmaklarımızı akan suda iyice soğutup damaklarında gezdiriyorduk. Zaten tuttuğu her şeyi ağzına götürüyordu.
Yaamasallahh bizimki dun gece hic uyumadi desem yeridir her seferinde aglayarak uyandi ben de alt damaginda bi batma hissediyorum sanki parmagimi goturdugumde yaa emin olamadim ama
Ben doktora sormuştum azar azar verebilirsin dedi. 2 gündür doyum öğünlerine geçtik. Doyum olan günlerde 60ml i geçmesin dediMerhaba ek gıda tadımlarındayız dün bir çay kaşığı balkabağı verdim bugün bir tatlı kaşığı verdim acaba su da vermeli miyim bu süreçte