2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlar memelerde hissizlik, yani cok hafif dokundugunuzda hissetmediginiz oluyor mu? Benim meme ucu haric belli bir kisma kadar sanki uyusturmuslar orayi gibi bir hissizlik var. İki memede de ayni sekilde.

Kızlar menenjit aşıları çok sıkıntı veriyor mu? Kızım 4. Ayda yapılan sağlık ocağı aşılarından sonra iki gün çok huzursuz oldu. Çok üzülmüştüm. Doktora bahsedince calpol verdiririm dedi. İki gündür neşesi çok yerinde üzülüyorum huzuru kaçacak diye.
İyice çığırtkan oldu bebeğim. O gülüşlerine, çığlıklarına ölüyorum

Özel aşıları mı soruyorsun kelebek

Ben daha bir doz bexsero yaptirdim 4. Ayda. 1 gece ateslendi ve cok huysuzlandi. Sonra gecti. Sonraki gun o yuzu gulsun diye her seyi yaptim yaa o kadar degerli ki bir gulumsemeleri

Bexsero yaptırıyorum ben ilk dozunda bir gün huysuzluk yaptı. Ateş düşürücğ verdim ama aşı olduğu an ateşi çıkmadı
Ben daha bir doz bexsero yaptirdim 4. Ayda. 1 gece ateslendi ve cok huysuzlandi. Sonra gecti. Sonraki gun o yuzu gulsun diye her seyi yaptim yaa o kadar degerli ki bir gulumsemeleri
Ayy huysuzluk yapıyor anlaşılan. Tramva oldu bende o 2 gün yaşadıklarımız ya. İki gün yüzü gülmedi kuşumun.
Bir de neden nimenrix yaptırmadınız? Doktor ikisini önerdi bize.

Ay bu arada benim kızımın dişi çıkmış galiba şoktayım. Hiç anlamadım. Doktor da birkaç gün önce baktı yakın zamanda beklemiyorum dedi ama ele geliyor, bardakla bakmaya çalışırken tık tık ses geldi duyduk. Çok dikkatli bakınca minicik görünüyor da. Çıkmış oluyor di mi şimdi?

Oyyy maşallah canım hiç bir sıkıntısı yok muydu ay bütün bebisler böyle çıkarsın dişlerini amin tık tık ses geliyor görünüyor ele de geliyorsa olmuş o iş

Oyyy maşallah canım hiç bir sıkıntısı yok muydu ay bütün bebisler böyle çıkarsın dişlerini amin tık tık ses geliyor görünüyor ele de geliyorsa olmuş o iş
Ay çıkarmış valla ben şok. Canım aslında bir sıkıntısı var gibiydi ama ne olduğunu anlayamadık. Doktor da diş gelse anlarsınız damakları şişer, kabarır demişti. Öyle bir şişlik falan da yoktu. Dişleri iki aydan itibaren bütün bebeklerin kaşınır kaçıncı ayda çıktığından bağımsız olarak demişti. Tetagil diye bir granül önermişti ben uyku öncesi sürüyordum. Bir de parmaklarımızı akan suda iyice soğutup damaklarında gezdiriyorduk. Zaten tuttuğu her şeyi ağzına götürüyordu.

Yaa masallahh bizimki dun gece hic uyumadi desem yeridir her seferinde aglayarak uyandi ben de alt damaginda bi batma hissediyorum sanki parmagimi goturdugumde yaa emin olamadim ama

Yaa masallahh bizimki dun gece hic uyumadi desem yeridir her seferinde aglayarak uyandi ben de alt damaginda bi batma hissediyorum sanki parmagimi goturdugumde yaa emin olamadim ama
Bizim de öyleydi diştir bence. Bir de ağzını açıyor ama diliyle kapattığı için göremedik bir türlü. Parmağınızı dişin tersi yönüne koyunca dilini o tarafa getiriyor. O şekilde bakabilirsiniz

Merhaba ek gıda tadımlarındayız dün bir çay kaşığı balkabağı verdim bugün bir tatlı kaşığı verdim acaba su da vermeli miyim bu süreçte

Kizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…