2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ne güzel haber maşallah kuzumaaa
Teşekkür ederim acemiiimm içi tane mini dişçikk var şu an. Parmağımı kesiyor cadııı . Ama galiba şimdi de üstlerin kaşıntısı başladı . İşaret parmağı sürekli ağzında ters şekilde
Ayyyy ne biliim hâlâ konuşmuyorum adamla boşuna mı trip atıyorum şimdi ben shshhs. Aynen yıkama işi beni de ürkütüyor
Kızlar bi şey sorucam ilk regliniz nasıldı? Kaç gün sürdü, yoğunluk falan her zamanki gibi miydi, ağrı durumları..
Ben mayısta doğum yaptım haziranda olmadım temmuzda oldum. İlki baya yoğun ve uzun oldu. 9 gün kadar ama sonraki ay düzeldi eski yoğunluğa ve düzene döndü
Aaa neden ki? Ben 3 gün kuralına göre verdim. Hem çok sevdi hem de bi sıkıntı gözlemlemedim. Çoğu doktor öneriyor aslında. Seninki neden öyle dedi ki acaba?
Ayy evet aynen o genize kaçan mama . En alası yaşandı. 1 ay ben veremedim biberonu korkudan. Annemle eşim verdi.
E seninki de benimki gibi haketmişş o yürek hoplamasını göğüs sıkışmasını tahmin edebiliyorum bestt . İyi yapmışsın ahahhs

Teacher avokadonun alerji reaksiyonu biraz fazla olduğu için öyle dedi sanırım.
Benim kız sadece mama ile beslendiği için tombik biraz ama boyu için bir arkadaşım aaa çok kısa dedide kafama takıldı.
Kısa değil canım, persentil tablosuna bi bak istersen ortalama bi değer olmalı

Deniyim inşallah sağolasın
İnşallah ek gıda da bari kg alırlar

Benim ki 6 ayı doldurmadı diye çekiniyorum biraz.
Daha hiç denemedim süt ürünleri,ben bile yemiyorum,Dr a gidicez, o ne derse onu yaparız .
Benim ki alerjik olunca hep ishal gibiydi o yüzden zeytinyağını fazla eklesem ishal olur diye korkuyorum, 1 çay kaşığı ekledim

5,5ayda başlıyorlar genel olarak artık. Alerjik bebekse doktor daha iyi yönlendirir yağı fazla verince ishal olur evet

Kızlar ya bugün sabah kızımın bezini açınca çişinin hafif turuncumsu olduğunu gördüm. Birkaç gündür hasta az mama yiyor ondan olabilir mi ? Ya da doktora götüreyim mi ne diyorsunuz? Birkaç gündür hafif balgamlı öksürüğü vardı ateşi çıkmadı halsizliği falan olmadı. Burnunu açıp arada calpol verdim gece rahat uyusun diye.

Benim bebeğim de bir ara az beslenmişti idrarı koyu sarı olmuştu kaç milim içti eğer çok az içtiyse susuz kalmıştır ondan olabilir

Benim bebeğim de bir ara az beslenmişti idrarı koyu sarı olmuştu kaç milim içti eğer çok az içtiyse susuz kalmıştır ondan olabilir
Normalde gece 12 gibi 120cc içerdi 30 içip uyudu ondan önce de kusmuştu besinsiz kaldı yani. Enfeksiyondan korktum acaba anlamadım mi diye

Kızlar selam, 4.5 aylık bebeğimin tek bacağında 4-5 tabe kırmızı leke çıktı. Ama dışarıdan bir çey yok, içeirden leke. Tırmık gibi ama değil kan var gibi. Benzer bir şey yaşahan var mı? Çorap mı sıktı bilemedim, külotlu giydirdim bu ara geniz akıntısı var çok

Medhaba bizim de öyleydi, 1.5 ayda 300 gr aldı..ama bu fönemlerde olabiliyormuş sanırım. Doğum kgsu ile persentili nasıl

Susuz kalınca öyle oluyor. Mamayı daha fazla içir istersen

Bence kilosu güzel ya neden moralim bozuluyor anne sütü ve alerjik bebek sonuçta annesi daha ne yapsın
Persentil her at geriye gittiği için canım, elimde değil, gözünün içine bakıyorum emsin diye, sadece uyurken emiyor. Gündüz 3-4 kere uyutuyorum ,emdikten hemen sonra uyanıyor. Kısır döngüye girdik
İçse içircem itip duruyo bi de hafif hasta çok zorlayınca kusuyor hemen
O zaman su ver bari vücut susuz kalmasın canım, inşallah bir an önce iyileşir

Duraklayabilir kendimizi strese sokmayalım. Gündüz uykuları bizim leş gibi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…